Skip to main content

ΑΜΟΡΓΟ Πάσχα 2023!από 469€

Αναχώρηση 14-17/4/2023, µε πλοίο, 4 μέρες

1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Πειραιάς - Κατάπολα – Θολάρια - Αιγιάλη

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά και πρωινή αναχώρηση (09:00) για τα Κατάπολα. Άφιξη το μεσημεράκι και μετάβαση στα Θολάρια, ένα από τα ομορφότερα χωριά του νησιού. Γεύμα (έξοδα ατομικά) στα παραδοσιακά ταβερνάκια και μετάβαση στην Αιγιάλη για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Lakki Village 3*. Το βράδυ Νηστίσιμο δείπνο και μεταφορά στον Ποταμό για τον Επιτάφιο.

2η μέρα - Μ. Σάββατο: Γύρος του νησιού

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε τη μέρα μας με επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγιάς της Χοζοβιώτισσας, χτισμένο σε απόκρημνο βράχο 300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα πριν 1000 χρόνια και ανακαινίσθηκε το 1008 από το βυζαντινό αυτοκράτορα Αλέξιο Κομνηνό. Επόμενη μας στάση το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη, χτισμένο στα ερείπια αρχαίου υδρομαντείου, αφιερωμένο στον Απόλλωνα. Καταλήγουμε στη γραφική, πανέμορφη χώρα της Αμοργού, με τις 40 εκκλησίες, τους ανεμόμυλους, τα μικρά σοκάκια και το Βενετσιάνικο Κάστρο της σε φυσικό βράχο στο κέντρο της χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στα Θολάρια για την Αναστάσιμη Λειτουργία. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και άλλα εδέσματα.

3η μέρα - Κυριακή του Πάσχα: Λαγκάδα - Πασχαλιά - Θολάρια

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στη Λαγκάδα με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο. Περίπατος στην πανέμορφη εκκλησία της Παναγίας Επανωχωριανής, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση έξω από το χωριό και επίσκεψη στο αποστακτήριο αιθέριων ελαίων (έξοδα ατομικά) από τα φημισμένα Αμοργιανά βότανα. Το μεσημέρι παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα και γλέντι και μετάβαση στα Θολάρια για παρακολούθηση του εθίμου του καψίματος του Εβραίου και των παραδοσιακών παιχνιδιών στο προαύλιο της εκκλησίας.

4η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Αιγιάλη - Κατάπολα - Πειραιάς

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια σουβενίρ από τον όρμο της Αιγιάλης. Έπειτα θα μεταβούμε στα Κατάπολα για να πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για τον Πειραιά με τις ομορφότερες αναμνήσεις.

 

SEA JET:

14/04/23 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΤΑΠΟΛΑ 09:00 - 15:15

17/04/23 ΚΑΤΑΠΟΛΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 13:30 - 20:55

Τιµή κατ’ άτοµο, 14-17/4, µε πλοίο, 4 μέρες

Δίκλινο

469

3ο άτομο

350

3ο άτομο έως 3 ετών

310

Μονόκλινο

532

Περιλαμβάνονται: Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς - Αμοργός - Πειραιάς με SEA JET (οικονομική θέση) • Διαμονή στο LAKKI VILLAGE 3* στην Αιγιάλη • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Μεταφορές από/προς το λιμάνι στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη/αναχώρηση • Μεταφορά για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 1,5 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων