Skip to main content

Σύρος / Η αρχόντισσα των Κυκλάδων Αγίου Πνεύματος 2020 από 205,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/6 , 3 ΗΜΕΡΕΣ 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 06:00 για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους ( 07:30 ) για ΣΥΡΟ. Aφιξη στην ΕΡΜΟΥΠΟΛH και ξεκινάμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, από την ορθόδοξη εκκλησία της Ανάστασης με τον γαλάζιο τρούλο να δεσπόζει ψηλά στο λόφο, με εκπληκτική θέα στην πόλη και στο πέλαγος και συνεχίζουμε με την στην ΑΝΩ ΣΥΡΟ χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο του Σαν Τζώρτζη με την ομώνυμη Καθολική Μητρόπολη του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο παραλιακό ξενοδοχείο μας στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και συνεχίζουμε την περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Η διαδρομή μας ξεκινά με πρώτο σταθμό το ΓΑΛΗΣΣΑ και συνεχίζεται με πολύ όμορφα χωριά της Σύρου, όπως η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (η χιλιοτραγουδισμένη ΝΤΕΛΑΚΡΑΤΣΙΑ) μια από τις ωραιότερες περιοχές, με γραφική ακρογιαλιά και θαυμάσιες νεοκλασικές βίλες, για να ακολουθήσει ο ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ, πριν καταλήξουμε στον ΑΖΟΛΙΜΝΟ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ολοκληρώνουμε τη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Χτισμένη και αυτή όπως η 'Ανω Σύρος αμφιθεατρικά με νεοκλασικά κτίρια και αρχοντικά που ξεκινούν από τους δύο λόφους και κατεβαίνουν ως το λιμάνι. Εντυπωσιακή πόλη με την πλακόστρωτη πλατεία Μιαούλη και το Δημαρχείο της σε σχέδια του ΤΣΙΛΕΡ, τον ανδριάντα του Μιαούλη, τους φοίνικες και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ, που μοιάζει με μικρογραφία της ΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ, να είναι τα σπουδαιότερα σημεία ενδιαφέροντος . Χρόνος ελεύθερος, μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και τον απόπλους ( 16:00 ) για Πειραιά, άφιξη ( 19:45 ) και μεταφορά στην Αθήνα.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών Μονόκλινο
205€ 180€ 255€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΥΡΟ & αντίστροφα, επιβατών και πούλμαν.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NISAKI 3* στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.
  • Δύο πρωινά.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α.