Skip to main content

Πάρος - Αντίπαρος Αγίου Πνεύματος 2020 από 275,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 5/6 , 4 ΗΜΕΡΕΣ 

 

1Η ΗΜΕΡΑ, Αναχώρηση 16:00 για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (17:30) για ΠΑΡΟ, άφιξη (21:45) στην Παροικιά, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ, Πρωινό και περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε για την Αλυκή και το μουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων και στον κήπο του τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα ανηφορίσουμε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με το F/B, θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ η ΚΑΤΑΦΥΓΙ όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, το μοναδικό κατακόρυφο στην Ευρώπη, με βάθος 85 μέτρα που φιλοξενεί τον παλαιότερο σταλακτίτη της Ευρώπης που εκτιμάται ότι είναι 45 εκατομμύρια έτη. Αμέσως μετά στην υπέροχη παραλία του Αγίου Γεωργίου, θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστρέφουμε στον οικισμό της Αντίπαρου, με τα γραφικά πλακόστρωτα και το ενετικό κάστρο και θα έχουμε χρόνο για περιπάτους. Λίγο μετά το μεσημέρι φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσουμε και την κοσμοπολίτικη ΝΑΟΥΣΑ, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψη μας στο νησί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής. Μέχρι την επιβίβαση μας στο πλοίο, περίπατοι προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή. Ακολουθεί τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 10:45 για Πειραιά, άφιξη και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών Μονόκλινο
275€ 250€ 350€

  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PANDROSSOS 3* στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ.
  • Τρία πρωινά σε μπουφέ.
  • Τρία δείπνα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΡΟ και αντίστροφα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επίσκεψη στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α.