Skip to main content

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 25 Ή 26/10/13

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

3 ή 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟ 155 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ!

1η ημέρα: 25/10, Αθήνα – Γεφύρι της Άρτας – Άρτα

Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για την Άρτα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Φτάνοντας στον προορισμό μας θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το πασίγνωστο γεφύρι της Άρτας, λιθόκτιστη γέφυρα του ποταμού Άραχθου, του 17ου αιώνα μΧ,. που έγινε πασίγνωστη από το ομώνυμο θρυλικό δημοτικό τραγούδι που αναφέρεται στην "εξ ανθρωποθυσίας" θεμελίωσή του. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και φαγητό σε πλούσιο μπουφέ. Το βράδυ μας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 26/10, Τζουμέρκα – Γεφύρι της Πλάκας – Μονή Κηπίνας – Πράμαντα – Άγναντα

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Τζουμέρκα ένα φυσικό τοπίο όπου συνυπάρχουν αρμονικά οι ορεινοί όγκοι, με την πλούσια βλάστηση και το υγρό στοιχείο. Πρώτη στάση μας το γεφύρι της Πλάκας, το μεγαλύτερο πέτρινο μονότοξο γεφύρι στην Ελλάδα, με τόξο ανοίγματος 40 μέτρων και ύψος περίπου 20 μέτρα. Συνεχίζουμε για την Μονή Κηπίνας η οποία βρίσκεται χτισμένη μέσα σε βράχο & η εντυπωσιακή κατασκευή της προκαλεί δέος… Στην πορεία θα επισκεφτούμε τα Πράμαντα, οικισμός, αμφιθεατρικά χτισμένος σε υψόμετρο 840μ. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα στο κεφαλοχώρι και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε για να συναντήσουμε τα Άγναντα, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και περίπατο σε ένα τοπίο που κύριο χαρακτηριστικό του είναι η πλουσιότατη βλάστηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, για ξεκούραση, δείπνο & διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 27/10, Νικόπολη – Λίμνη Ζηρού – Νικόπολη – Κορωνησία

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αναχωρούμε για τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης η οποία βρίσκεται έξω από την Πρέβεζα. Σήμερα, σώζονται απομεινάρια από το στάδιο, τα δύο θέατρα, το υδραγωγείο, τα τείχη, καθώς και μεγάλος βωμός στο Μιχαλίτσι. Στη συνέχεια δυτικά της Φιλιππιάδας και σε απόσταση 4,5 χλμ. βρίσκεται η λίμνη του Ζηρού. Η ομορφιά και η γαλήνη της λίμνης μαγεύει τον επισκέπτη & προσφέρεται για χαλαρωτικούς περιπάτους. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Κορωνησία.Ο κατάφυτος φυσικός χώρος, τα απάνεμα νερά και οι χαρακτηριστικές ψαρόβαρκες κάνουν τον ταξιδιώτη να μπερδεύεται ευχάριστα. Χρόνος για φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 28/10, Άρτα – Πρέβεζα – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Άρτας και αναχώρηση για την πόλη της Πρέβεζας όπου θα κάνουμε & στάση για φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και καφέ.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ArtaPalace 4*
  • Πρωινό & Βραδινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση:

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί και 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) με αναχώρηση στις 26/10 και αφαιρώντας την 3η ημέρα.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ!