Skip to main content

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 25 ή 26/10/13 ΑΠΟ 155 ΕΥΡΩ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

3 ή 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ!

1η ημέρα: 25/10, Αθήνα – Μουσείο Βρέλλη – Ιωάννινα

Αναχώρηση από Αθήνα νωρίς το πρωί και μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, Αμφιλοχίας & Άρτας, άφιξη στα Ιωάννινα και επίσκεψη στο Μουσείο Π. Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Στη συνέχεια άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Δείπνο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 26/10, Μονοδένδρι – Μεγάλο Πάπιγκο

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα χωριά του Ζαγορίου. Χαρακτηριστικό δείγμα της Ζαγορίσιας αρχιτεκτονικής το χωριό Βίτσα το οποίο προσπερνάμε στην πορεία άφιξής μας για το γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δούμε τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα πανέμορφα παραδοσιακά κτίρια. Μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής συνεχίζουμε για την Κοινότητα Πάπιγκου. Σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, το Μεγάλο και Μικρό Πάπιγκο, που είναι κτισμένα ανάμεσα από την Αστράκα, εξαιρετικής φιλοξενίας και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 27/10, Συρράκο – Νησί – Πόλη Ιωαννίνων

Πλούσιο πρόγευμα και σήμερα θα κάνουμε μία ξεχωριστή εκδρομή στον ακατέργαστο ορεινό όγκο των Τζουμέρκων. Το Συρράκο είναι ιστορικό αρχοντοχώρι της Ηπείρου. Βρίσκεται 52 χλμ. νοτιοανατολικά των Ιωαννίνων, στο όρος Περιστέρι, σε υψόμετρο 1200μ. Είναι χτισμένο στο χείλος απότομης χαράδρας και αποτελεί υπόδειγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Πλήθος φυσικών και τεχνητών μνημείων είναι διάσπαρτα σε όλη την έκτασή του. Αργά το απόγευμα, αναχώρηση για την πόλη των Ιωαννίνων και το Μώλο, από όπου θα επιβιβαστούμε στα βαρκάκια (έξοδα ατομικά) για το Νησί της Κυρά - Φροσύνης με τα γραφικά δρομάκια και τα τοπικά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 28/10, Μέτσοβο – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο γραφικό Μέτσοβο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του αλλά και να αγοράσουμε τοπικά προϊόντα. Στη συνέχεια αναχώρηση και μέσω Καλαμπάκας, Δομοκού θα φτάσουμε αργά το απόγευμα στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, GrandSerai 5* ή στο Εξοχή 3*
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
  • Αρχηγός εκδρομής, ασφάλεια αστικής ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Γεύματα και δείπνα εκτός ξενοδοχείου
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση:

  • Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί και 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) με αναχώρηση στις 26/10 με σύμπτυξη όλου του προγράμματος εκτός από την επίσκεψη στο Συρράκο.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ!