Skip to main content

Σύβοτα... τα ελληνικά φιόρδ! ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10

Σύβοτα... τα ελληνικά φιόρδ!

Σύβοτα - Αχέροντας - Νεκρομαντείο - Γλυκή - Παραμυθιά - Μονή Γηρομερίου - Σαγιάδα - Πέρδικα - Πάργα - Πρέβεζα με διαμονή στο ξενοδοχείο FILAKAS HOTEL 3* Sup. στα Σύβοτα Θεσπρωτίας με ημιδιατροφή.

4 μέρες με πούλμαν

ΑΠΟ 234,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 1 Μέρα:
Αθήνα - Σύβοτα
Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:30, περνώντας τη Νέα Γέφυρα του Ρίο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας φτάνουμε στην Άρτα, κι από 'κει στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο FILAKAS HOTEL 3* Sup. Δείπνο
   2 Μέρα:
Αχέροντας - Νεκρομαντείο - Γλυκή - Παραμυθιά
Πρόγευμα μπουφέ και θαυμάσια διαδρομή για τον Ομηρικό ποταμό Αχέροντα και το Νεκρομαντείο (έξοδα ατομικά), έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς μας χώρους. Το δραματικό σκηνικό εναλλάσσεται με εικόνες γαλήνης και ομορφιάς καθώς προσεγγίζουμε το χωριό Γλυκή, επόμενο σταθμό μας, που ενώ πιο πέρα υψώνεται περήφανο το ηρωικό Σούλι. Χρόνος για γεύμα στις γραφικές ταβέρνες στις όχθες του ποταμού και επιστρέφουμε μέσω Παραμυθιάς που είναι χτισμένη στους πρόποδες του Κορίλα. Δείπνο
 3   Μέρα:
Μονή Γηρομερίου - Σαγιάδα - Πέρδικα - Σύβοτα
Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Γηρομερίου (13ος αιώνας) δίπλα στα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα με τις σπάνιες αγιογραφίες από την εποχή της ακμής του Δεσποτάτου της Ηπείρου. Χρόνος για γεύμα στο γραφικό ψαροχώρι της Σαγιάδας και επιστροφή προς την γραφική Πέρδικα για να δούμε την παλιά όμορφη πλατεία και τα Σύβοτα με τα πολλά καταπράσινα μικρά νησάκια μέσα στη θάλασσα. Πολλοί καταπράσινοι κολπίσκοι, καταγάλανα νερά που δημιουργούν φυσικά φιόρδ κάνουν το τοπίο μοναδικό σε ομορφιά! Δείπνο.
  4  Μέρα:
Πάργα - Πρέβεζα - Αθήνα
Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση για την ονειρική Πάργα. Χρόνος στον όμορφο παραθαλάσσιο δρόμο για καφέ και φωτογραφίες με θέα στο νησάκι απέναντι και το κάστρο ψηλά στο βάθος. Μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Πρεβέζης - Ακτίου και της γέφυρας Αντιρρίου - Ρίου, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή κατ' άτομο με Πούλμαν με ημιδ/φή
Αναχωρήσεις : 25 Οκτ., 4 μέρες
     
     4 μέρες
Δίκλινο    234
3ο άτομο    189
3ο άτομο έως 14 ετών    95
4ο άτομο έως 14 ετών    140
Μονόκλινο    300


Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο ξενοδοχείο FILAKAS HOTEL 3* Sup. στα Σύβοτα Θεσπρωτίας
     Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.