Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 ΓΙΑΝΝΕΝΑ! από 376€

 ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

 ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒ∆ΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΜΟΝΟ∆ΕΝ∆ΡΙ - ΧΑΡΑ∆ΡΑ ΒΙΚΟΥ – ΝΗΣΙ

Πασχαλιά...5 αστέρων παραδοσιακή και µε άρωµα ανατολής!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

4 & 5 ΜΕΡΕΣ

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Μουσείο Βρέλλη - Γιάννενα

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07.00. Μέσω γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, Αμφιλοχίας και Άρτας, άφιξη στα Γιάννενα και επίσκεψη στο Μουσείο Π.Βρέλλη (έξοδα ατομικά) με τα καταπληκτικά κέρινα ομοιώματα. Άφιξη και τακτοποίηση στο αγαπημένο, υπερπολυτελές και πλήρως ανακαινισμένο DU LAC HOTEL & SPA 5* Lux ή στο κεντρικότατο GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5*. Παρακολούθηση της ακολουθίας του Επιταφίου στην πόλη. Δείπνο.

Μεγ. Σάββατο: Μονοδένδρι - Χαράδρα Βίκου Αρίστη - Μεγ.Πάπιγκο – Νησί

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το χωριό του Ζαγορίου, το γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997) από την εκκλησία της Αγ.Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα παραδοσιακά ηπειρώτικα κτίρια. Μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής συνεχίζουμε για την Κοινότητα του Πάπιγκου. Σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, το Μεγάλο και Μικρό Πάπιγκο, που είναι κτισμένα ανάμεσα από την Αστράκα κάτω από τους επιβλητικούς πύργους και τη μυθική Δρακολίμνη, έχουν να επιδείξουν παράδοση εξαιρετικής φιλοξενίας και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Επιστροφή στα Γιάννενα στον Μώλο από όπου θα επιβιβαστούμε στα βαρκάκια (έξοδα ατομικά) για το Νησί της Κυρά - Φροσύνης. Ξεκούραση και το βράδυ, παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας και Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - Κάστρο - Πόλη Ιωαννίνων

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΉ! Μπουφέ πρόγευμα. Οι προετοιμασίες για το Λαμπριάτικο τραπέζι έχουν ξεκινήσει από το πρωί. Μέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τους πολυτελείς χώρους του ξενοδοχείου μέχρι την ώρα του Πασχαλινού εορταστικού γεύματος. Μουσική, χορός, γλέντι!!! Το απογευματάκι αναχωρούμε για την πόλη των Ιωαννίνων όπου θα επισκεφτούμε την υπέροχη καστροπολιτεία των Ιωαννίνων. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στον Μώλο και την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα: Καλπάκι - Κόνιτσα - Μονή Μολυβδοσκέπαστης

Πλούσιο πρόγευμα. Ο ορεινός όγκος της Πίνδου, ένα φυσικό σκηνοθετικό μεγαλείο, απλώνεται μπροστά μας επιβλητικός. Ξεκινάμε από το ξακουστό Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε το πολεμικό μουσείο και θα θαυμάσουμε τα μοναδικά εκθέματα. Η υπέροχη Μονή Μολυβδοσκέπαστης, ακοίμητος φρουρός της Ορθοδοξίας, είναι η επόμενη μας στάση, σε κοντινή απόσταση από την ένωση του Βοϊδομάτη και του Αώου, δίπλα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Από εκεί στην αμφιθεατρική Κόνιτσα που σφύζει από ζωή και ομορφιά. Χρόνος για καφέ, φαγητό και περίπατο στα καλντερίμια, στην πλακόστρωτη πλατεία και το πέτρινο γεφύρι της. Επιστροφή και δείπνο.

Τρίτη: Μέτσοβο (μέσω Νέας Εγνατίας Οδού) - Αθήνα

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για το γραφικό Μέτσοβο, μέσω εξαιρετικής διαδρομής της Νέας Εγνατίας Οδού, που κρατά ακόμα γερά την αρχιτεκτονική του και την παράδοση. Ξεκινώντας από την πλατεία με τον τεράστιο πλάτανο, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με τα μοναδικά ξυλόγλυπτα και από εκεί στην Πινακοθήκη Τοσίτσα. Μια βόλτα στα μαγαζιά με τα ξυλόγλυπτα, τα υφαντά, τα τυριά και τα άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και βέβαια μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ συνοδευόμενες από ντόπιο κρασί. Επιστροφή στην Αθήνα μέσω Καλαμπάκας, Δομοκού.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή με Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα             

DU LAC HOTEL & SPA Deluxe 5*

4 ΜΕΡΕΣ

22-25/4

5 ΜΕΡΕΣ

22-26/4

Δίκλινο

409

523

3ο άτομο έως 5,99 ετών

135

163

3ο άτομο 6 έως 12 ετών

232

292

3ο άτομο > 12 ετών

277

347

Μονόκλινο

591

765

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή με Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα             

GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5*

4 ΜΕΡΕΣ

22-25/4

5 ΜΕΡΕΣ

22-26/4

Δίκλινο

376

481

3ο άτομο

294

371

1ο παιδί έως 5,99 ετών

135

163

2ο παιδί έως 5,99 ετών

256

324

1ο παιδί 6 έως 12 ετών

227

284

Μονόκλινο

591

765

Σημείωση: Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 4η ημέρα.

* Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ανέρχεται στα 4€/ δωμάτιο/ διανυκτέρευση.

 

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο DU LAC HOTEL & SPA Deluxe 5* ή στο GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5*  • Μπουφέ πρωινό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ. Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι την Κυριακή του Πάσχα, στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός /Συνοδός • Φ.Π.Α.