Skip to main content

Ηµέρες γιορτής στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ Χριστουγεννα Πρωτοχρονια 2021

και τη γαλήνια Θεσπρωτία!  4 μερες  -  23/12, 30/12 

 

1η μέρα: Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:30 για την Άρτα για επίσκεψη στο φημισμένο της γεφύρι και από εκεί για την νησιωτική Πρέβεζα. Άφιξη και τακτοποίηση στο γιορτινά στολισμένο MARGARONA ROYAL 3* superior στην Πρέβεζα. Το βράδυ δείπνο.

 

2η μέρα: Τζουμέρκα - Σπήλαιο Ανεμότρυπας

Χρόνια Πολλά! Πρόγευμα και διαμέσου ορεινής διαδρομής (καιρού επιτρέποντος) που νομίζει κανείς ότι βλέπει ζωγραφικό πίνακα, μέσω Πλάκας, φθάνουμε στα γραφικά Άγναντα. Κατόπιν, επίσκεψη στο εκπληκτικό Σπήλαιο της Ανεμότρυπας (έξοδα ατομικά), με τα τρία επίπεδα και τον ποταμό που φαίνεται στο τέλος του τουριστικού του μονοπατιού, λίγο πριν δημιουργήσει τον δίμετρο καταρράκτη, δέκα μέτρα χαμηλότερα από το μονοπάτι! Σε πολύ μικρή απόσταση, βρίσκονται τα ξακουστά Πράμαντα, η καρδιά της περιοχής, με γνήσια Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια περίπατος στους γειτονικούς Μελισσουργούς. Το βράδυ εορταστικό δείπνο !

 

3η μέρα: Ι.Μονή Γηρομερίου - Σαγιάδα - Νέα Σελεύκεια

Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γηρομερίου (13ος αιώνας), που από αιώνες στέκει σκαρφαλωμένη σαν αετοφωλιά στα Ηπειρώτικα βουνά, δίπλα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και αποτελεί θεματοφύλακα της παράδοσης, της θρησκείας και του ελληνισμού, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της περιοχής. Θα δούμε σπάνιες αγιογραφίες από την εποχή του Δεσποτάτου της Ηπείρου και θα συνεχίσουμε για το γραφικό ψαροχώρι της Σαγιάδας όπου χρόνος για γαλήνιο περίπατο και καφέ. Αργότερα, χρόνος για γεύμα σε εκλεκτή ταβέρνα στη Νέα Σελεύκεια. Εδώ θα φάτε τα καλύτερα μαγειρευτά γάστρας που έχετε δοκιμάσει ποτέ και θα γευτείτε “σπιτικό” τσίπουρο από τα καζάνια του κυρ Πέτρου! Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

 

4η μέρα: Μεσολόγγι - Αθήνα

Πρόγευμα. Η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στο εκπληκτικό μουσείο της ρωμαϊκής Νικόπολης (έξοδα ατομικά) με τη μακραίωνη ιστορία, που ιδρύθηκε από τον Οκταβιανό Αύγουστο το 31 π.Χ,  συνεχίζουμε για το ιστορικό Μεσολόγγι και τον συναισθηματικά φορτισμένο “κήπο των Ηρώων”. Επιστρέφουμε στην Αθήνα μέσω Ρίου - Αντιρρίου με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν & ηµιδιατροφή και εορταστικό δείπνο 24 & 31/12

MARGARONA ROYAL

3* SUP

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  &  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

4 µέρες

23 - 26 Δεκ.

30 Δεκ. - 2 Ιαν.

Δίκλινο

260

3ο άτοµο

205

3ο άτοµο έως 10 ετών

140

Μονόκλινο

344

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL 3* superior στην Πρέβεζα • Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Φ.Π.Α.