Skip to main content

ΛΕΥΚΑΔΑ Πασχαλιά 2023! από 369€

Αναχώρηση 14-17/4/2023, με πούλμαν, 4 μέρες

1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Λευκάδα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:00 για Λευκάδα μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντίρριου, ακολουθώντας τη διαδρομή που περνάει από Αμφιλοχία. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Ionian Blue 5* Lux στη Νικιάνα. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.

2η μέρα - Μ. Σάββατο: Γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Εκδρομική εξόρμηση στο πανέμορφο νησί, για να γνωρίσουμε τα μυστικά του, μέσα από έναν πανοραμικό γύρο. Πρώτη στάση μας, το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Θα ανέβουμε μέχρι τη Βασιλική και θα συνεχίσουμε κατά μήκος των φημισμένων απόκρημνων ακτών για τα έντονα τιρκουάζ χρώματα των νερών τους, για να θαυμάσουμε από ψηλά το Κάθισμα. Μέσω Αγίου Νικήτα, θα καταλήξουμε στην γραφική πόλη της Λευκάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μεταφορά για την Αναστάσιμη λειτουργία και ακολουθεί στο ξενοδοχείο πλούσιο Αναστάσιμο μενού, με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πολλά εδέσματα.

3η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Λευκαδίτικη Πασχαλιά - Νυδρί - Σκορπιός (προαιρετικά)

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου (καιρού επιτρέποντος), προσφέρεται μπουφεδάκι με μεζεδάκια και ούζο, ενώ θα σουβλίζεται ο παραδοσιακός οβελίας. Απολαύστε την Πασχαλινή ατμόσφαιρα, με αποκορύφωμα το Πασχαλινό εορταστικό τραπέζι, με κάθε λογής παραδοσιακά εδέσματα και αρνάκι σούβλας συνοδεία ζωντανής μουσικής και τοπικών παραδοσιακών χορευτών. Τσουγγρίστε κόκκινα αυγά, ευχηθείτε Χριστός Ανέστη και γλεντήστε. Το απόγευμα θα πάμε για καφέ και περίπατο στο ρομαντικό Νυδρί και όποιος επιθυμεί ξεχωριστή κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά), στον μυθικό Σκορπιό, τη σπηλιά του Παπανικολή και τη Μαδουρή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύστε τις ανέσεις του και το εξοχικό τοπίο.

4η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Λευκάδα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για μία ακόμα επίσκεψη στην πόλη της Λευκάδας για περίπατο και τα τελευταία σουβενίρ. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μέσω Ρίο – Αντίρριο με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιµή κατ’ άτοµο, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο

369

3ο άτομο

249

3ο άτομο έως 6,99 ετών

150

4ο άτομο έως 6,99 ετών

210

3ο & 4ο άτομο 7 έως 11,99 ετών

210

Μονόκλινο

519

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο IONIAN BLUE 5* Lux στη Νικιάνα Λευκάδας • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός /Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 4 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων • Η (προαιρετική) εκδρομή στο Σκορπιό