Skip to main content

ΚΥΘΗΡΑ Πάσχα 2023! από 389€

Αναχώρηση 14-17/4/2023, με πούλμαν, 4 μέρες

Ένα ιδιαίτερο νησί, ένας όμορφος πασχαλινός προορισμός!

1η ημέρα - Μ. Παρασκευή: Aθήνα - Νεάπολη - Κύθηρα

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με κατεύθυνση τη Νεάπολη, περνώντας από Τρίπολη και Σπάρτη, Νεάπολη απ’ όπου και θα σαλπάρουμε για τα μαγευτικά Κύθηρα. Άφιξη στην Αγία Πελαγία και στο ξενοδοχείο μας Kythea Resort 4*. Τακτοποίηση στα άνετα και πολυτελή δωμάτια του. Δείπνο και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.

2η ημέρα - Μ. Σάββατο: Χώρα - Καψάλι - Λιβάδι

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και σήμερα η μέρα μας ξεκινά με την επίσκεψη μας στην όμορφη Χώρα, πρωτεύουσα του νησιού, με το έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, το μεσαιωνικό κάστρο κ.ά. Κατηφορίζοντας θα γνωρίσουμε το φιλόξενο Καψάλι. Συνεχίζοντας θα κατευθυνθούμε στο Λιβάδι και το Κάτω Λιβάδι όπου θα δούμε την Παναγία Κοντολετού, το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και στη θέση Κατούνι την πέτρινη γέφυρα κτισμένη επί Αγγλοκρατίας το 1822. Έντονες θύμησες από το παρελθόν και τελειώνουμε με την επίσκεψη μας στον Άγιο Θεόδωρο προστάτη του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας και Αναστάσιμο εορταστικό δείπνο.

3η ημέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - Ποταμός

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος να απολαύσετε τη γιορτινή μέρα στην Πασχαλινή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου. Ψήσιμο οβελία στη σούβλα με μεζεδάκι και ουζάκι στην πισίνα του Kythea Resort. Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με παραδοσιακά εδέσματα. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε στον Ποταμό το μεγαλύτερο χωριό του νησιού, που προσφέρει όμορφα μέρη για επίσκεψη και για περίπατο.

4η ημέρα: Δευτέρα του Πάσχα: Αγία Πελαγία - Αβλέμονας - Νεάπολη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέμονας με τους μικρούς του κολπίσκους και το μικρό Ενετικό Κάστρο όπου δημιουργούν ένα απίστευτα γοητευτικό φυσικό σκηνικό. Στη συνέχεια οδεύουμε για το λιμάνι της Νεάπολης, επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλμαν, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο θέα θάλασσα

389

3ο άτομο άνω των 12 ετών

305

3ο άτομο έως 12 ετών

175

Μονόκλινο θέα θάλασσα

519

 

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο KYTHEA RESORT 4* στην Αγ. Πελαγία • Μπουφέ πρωινό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, είναι στην θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια • Αρχηγός/Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων