Skip to main content

Παρίσι- Disneyland Χριστούγεννα-Φώτα

5, 6 ημέρες Πόλη του Φωτός-Disneyland Paris

Aναχωρήσεις: 21-26/12, 3-7/1

Τιμοκατάλογος και Αναχωρήσεις εδώ!


1η μέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ”

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι που θα μας φιλοξενήσει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Στην ξενάγηση της πόλης που ακολουθεί, θα περάσουμε από τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Αψίδα του Θριάμβου που χτίστηκε το 1806 από το Ναπολέοντα, τον πύργο του Άιφελ, σήμα κατατεθέν του Παρισιού και την Όπερα. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, το υπόλοιπο της μέρας στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε μια βόλτα με τον συνοδό σας στο γραφικό λόφο της Μονμάρτης με τη βασιλική εκκλησία της Sacre Coeur και την πλατεία των ζωγράφων και μια μίνι κρουαζιέρα στα καραβάκια του Σηκουάνα.

2η μέρα: “ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ”- λουβρο -βερσαλλιεσ

Στην ξενάγηση της πόλης που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, θα επισκεφθούμε το παλάτι του Λούβρου, άλλοτε φρούριο, με πολύτιμες συλλογές έργων τέχνης, και την Παναγία των Παρισίων, έξοχο δείγμα γαλλικής και γοτθικής αρχιτεκτονικής.βΣτη συνέχεια μεταφορά στο παλάτι των Βερσαλλιών του Λουδοβίκου 14ου του Βασιλιά Ήλιου, (η είσοδος στο παλάτι και στους κήπους είναι προαιρετική), όπου μπορείτε να δείτε την περίφημη αίθουσα των Κατόπτρων, τα Μεγάλα Διαμερίσματα και του καλοσχεδιασμένους κήπους. Για το βράδυ προτείνουμε να διασκεδάσετε σε ένα από τα παγκοσμίου φήμης καμπαρέ ή κάνοντας μια βόλτα στα Ηλύσια Πεδία να απολαύσετε το εντυπωσιακό νυχτερινό Παρίσι.

3η-4η μέρα: “ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ” – ΝΤΙΣΝΕΪΛΑΝΤ

Μεταφορά στις εγκαταστάσεις του Disneyland Resort Paris για να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Ντίσνεϊ και να διασκεδάσετε. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας μέσα στο Πάρκο. Δύο μέρες στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε το μέρος, όπου κυριαρχεί η φαντασία και η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια περιπλανώμενοι στο πειρατικό καράβι της Adventureland, συνεχίστε με μια νοσταλγική κρουαζιέρα στα ποτάμια της Aγριας Δύσης στη Frontierland, χαιρετίστε τους ήρωες του Ντίσνεϊ στη Main Street USA. Παρακολουθήστε τη Χιονάτη στη Fantasyland και θαυμάστε τον υποβρύχιο κόσμο του κάπτεν Νέμο στην Discoveryland.

5η μέρα: ΝΤΙΣΝΕΪΛΑΝΤ - “ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ” -ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Παρισιού για την πτήση της επιστροφής.

 

Τιμοκατάλογος και Αναχωρήσεις εδώ!