Skip to main content

Παλάτια 2 εποχών Παρισι στις Γιορτες!

ΠΑΛΑΤΙΑ ΔΥΟ ΕΠΟΧΩΝ

ΠΑΡΙΣΙ 5,6 ΗΜΕΡΕΣ

* Λούβρο * Βερσαλλίες * Euro Disney * (Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα) *Νορμανδία

 

τιμοκαταλογος


1η ημέρα: Παρίσι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Για το απόγευμα, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα περίφημα Μπατώ μους και να κάνετε μια βραδινή βόλτα στον πανέμορφο λόφο της Μονμάρτης.

 

2η ημέρα: Παρίσι – Περιήγηση Πόλης

Πρωινό και ακολουθεί η γνωριμία μας με την εκπληκτική πόλη. Στην πανοραμική περιήγησή μας θα ξεκινήσουμε από το κέντρο του Παρισιού και τον πύργο του Άιφελ, θα δούμε την αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, την λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την πλατεία της Ομόνοιας, την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, την Όπερα, τις πυραμίδες του Λούβρο, το Δικαστικό Μέγαρο, την πλατεία Σατλέ, την γέφυρα του Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο, την Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τη Σχολή Καλών Τεχνών, τη Σαν Ζερμαίν ντε Πρε, με τα ξακουστά καφέ και το Μέγαρο των Απομάχων (όπου είναι ο τάφος του Ναπολέοντα.) Χρόνος ελεύθερος για αγορές.

 

3η ημέρα: Παρίσι – Μουσείο του Λούβρου – Ανάκτορα των Βερσαλλιών

Πρωινό και σήμερα θα σας φιλοξενήσουμε στο περίφημο μουσείο του Λούβρου, στο οποίο εξέχουσα θέση κατέχουν η Τζοκόντα του Nτα Bίντσι, η Αφροδίτη της Μήλου και η Νίκη της Σαμοθράκης. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τα περίχωρα του Παρισιού καθώς η εκδρομή που ακολουθεί, θα μας φέρει στις όμορφες Βερσαλλίες. Εδώ θα έχετε χρόνο ελεύθερο για να φωτογραφήσετε τους κήπους του Λουδοβίκου και να επισκεφθείτε –προαιρετικά- τους εσωτερικούς χώρους των ανακτόρων ή να κάνετε μία βόλτα στη μικρή ομώνυμη πόλη.

 

4η ημέρα: Παρίσι – Euro Disney

Αναχώρηση για την παραμυθένια Euro Disney, ένα μοναδικό πόλο έλξης των επισκεπτών. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε την πιο φαντασμαγορική μέρα των διακοπών μας. H θεαματικότητα του πάρκου θα μας δώσει ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Στην πόλη του ονείρου αρχίστε αμέσως να παίρνετε μέρος στη φαντασία και στην περιπέτεια. Επισκεφθείτε το Κάστρο της Κοιμωμένης Βασιλοπούλας, κάνετε ένα «ταξίδι στο σύμπαν» με την ιπτάμενη μηχανή του Λεονάρντο ντα Βίντσι στο “Orbitron”, χαιρετίστε τους ήρωες του ΝτίσνεΪ και τελειώστε με μια κρουαζιέρα στα ποτάμια της Άγριας Δύσης στο “Frontierland”. Επιστροφή το απόγευμα στο Παρίσι.

 

5η ημέρα: Παρίσι – Εκδρομή στις Νορμανδικές Ακτές

Σήμερα έχουμε σχεδιάσει μια όμορφη εκδρομή στις Νορμανδικές Ακτές. Πρώτος σταθμός μας η κοσμοπολίτικη Deauville και η δίδυμη Τrouville. Η Deauville, διάσημο θέρετρο, διαθέτει την πιο κοντινή παραλία στο Παρίσι, και μάλιστα με αέρα Κυανής Ακτής. Μία περιοχή που αξίζει κανείς να περπατήσει ανάμεσα στα αριστοκρατικά καφέ, τα εμπορικά μαγαζιά πολυτελείας και τα επιβλητικά ξενοδοχεία ή ακόμα και να δοκιμάσει την τύχη του στο πολυσύχναστο καζίνο.

Στη συνέχεια θα έλθουμε στη γραφική Ηοnfleur. Εδώ ο χρόνος έχει σταματήσει στην εποχή που οι ιμπρεσιονιστές ζωγράφοι απαθανάτιζαν το κεντρικό λιμανάκι και την αμφιθεατρικά κτισμένη πόλη.

Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας.

6η ημέρα: Παρίσι – Πτήση Επιστροφής

Μετά το πρωινό, θα αποχαιρετήσουμε την εκπληκτική πόλη και θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

 

τιμοκαταλογος

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται.
  • Έμπειρος Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

Σημειώσεις:

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες που περιγράφονται την 5η ημέρα.