Skip to main content

Παρίσι-Ντίσνευλαντ-Λούβρο-Βερσαλλίες Καλοκαίρι 2015 από 478,00

ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ
(ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ – ΛΟΥΒΡΟ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ – ΜΟΝΜΑΡΤΗ προαιρετικό πακέτο)

 Πάρτε τους δικούς σας και ταξιδέψτε στην Πόλη του Φωτός! Δείτε τα εκατοντάδες δέντρα κατά μήκος της Champs Elysees από την Αψίδα του Θριάμβου (Arc de Triomphe) μέχρι την Πλατεία της Ομονοίας (Place de la Concorde), την Notre Dame (Παναγία των Παρισίων) με φόντο τον επιβλητικό γοτθικό καθεδρικό ναό,τα γνωστά πολυκαταστήματα της Boulevard Haussmann ‘Printemps’ & ‘Lafayette’ που στολίζουν εντυπωσιακά τις βιτρίνες τους για να προσελκύσουν κόσμο, την Place Vendome και Avenue Montaigne όπου φωτίζονται φαντασμαγορικά για να επιδείξουν τα πολυτελή καταστήματα της περιοχής. Επιβάλλεται να επισκεφτείτε το Μουσείο του Λούβρου ή το μοντέρνο Μπομπούργκ (Centre Georges Pompidou), αλλά και τις θερινές βασιλικές κατοικίες, τις Βερσαλλίες, με τους υπέροχους κήπους.  Η περιοχή Μαραί και η Πλατεία των Βοσγίων θα σας γοητεύσουν. Επισκεφτείτε τον Πύργο του Άιφελ, κυλήστε στα ήρεμα νερά του Σηκουάνα με το ποταμόπλοιο και δείτε μοναδικές απόψεις της πόλης, περπατήστε στη γραφική Μονμάρτη. Διασκεδάστε στην κοντινή παιχνιδούπολη, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο  από μια ώρα από το Παρίσι, τη Disneyland και στα Walt Disney Studios. Για τη νυχτερινή σας διασκέδαση, δειπνήστε στο Paradis Latin και παρακολουθήστε το ατμοσφαιρικό show με καν-καν και γαλλικά τραγούδια.

1. ΑΘHNA– ΠΑΡΙΣΙ - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΒΡΑΔΥΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΝΜΑΡΤΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Παρισιού και μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων και την παραλαβή των αποσκευών σας, θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπος του Γραφείου μας. Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με την πανοραμική ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού. Θα αρχίσουμε από το έμβλημα της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ και το Τροκαντερό όπου θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων που το βράδυ είναι γιορτινά φωτισμένη, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την Πλας Κονκόρντ, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις πολυσύχναστες λεωφόρους Grands Boulevards, το Μουσείο του Λούβρου με τις φημισμένες πυραμίδες του, τη Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο. Σειρά έχει η επιβλητική Notre Dame (Παναγία των Παρισίων) καθεδρικός γοτθικού ρυθμού, με τα περίφημα γλυπτά και το εντυπωσιακό βιτρώ, το Πάνθεον, οι πολύχρωμοι κήποι του Λουξεμβούργου, η περιοχή Σαιν Ζερμαίν με τις καλλιτεχνικές γειτονιές και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση.     Νωρίς το απόγευμα θα δώσουμε ραντεβού με την ξεναγό μας στη γραφική Μονμάρτη, χτισμένη πάνω στο λόφο. Θα απολαύσουμε μια ξενάγηση στην μποέμ συνοικία της πόλης : θα θαυμάσουμε την εκκλησία Sacre Coeur (Bασιλική της Ιερής Καρδίας), θα περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια, θα επισκεφτούμε την Πλατεία με τους ζωγράφους και θα πάρουμε μια γεύση από το καλλιτεχνικό Παρίσι. Η Μονμάρτη ήταν η γειτονιά που έζησαν ο Βαν Γκογκ, ο Τουλούζ Λοτρέκ, ο Πικάσσο,   των οποίων θα δούμε τα ατελιέ (εξωτερικά γιατί πλέον είναι κατοικημένα σπίτια). Χρόνος ελεύθερος να συνεχίσετε για ποτό ή φαγητό σε κάποιο από τα όμορφα bistrot, μπαράκια και  boitesτης περιοχής.

2. ΠΑΡΙΣΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα έχουμε επίσκεψη στις Βερσαλλίες και ξενάγηση  στο Μουσείο του Λούβρου. Αφού σας δοθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία του παλατιού από τον ελληνόφωνο ξεναγό μας, μπορείτε αν θέλετε να το επισκεφθείτε πληρώνοντας τη σχετική είσοδο και να απολαύσετε ξενάγηση και εσωτερικά, ή να περιηγηθείτε στους κήπους του. Τα ανάκτορα-πρότυπο των περισσοτέρων παλατιών στην Ευρώπη σας περιμένουν. Θα δούμε τα βασιλικά διαμερίσματα και την αίθουσα των καθρεφτών, μήκους 70 μέτρων. Στις οροφές και στους τοίχους δεσπόζουν οι τοιχογραφίες και άλλα διάφορα έργα τέχνης από τους καλύτερους ζωγράφους της Ευρώπης εκείνης της εποχής, με ανεκτίμητη αξία. Το ανάκτορο των Βερσαλλιών είναι γνωστό και για τους τεράστιους κήπους του μαζί με πολλά συντριβάνια και αγάλματα.  Στη συνέχεια επιστρέφοντας στην πόλη θα επισκεφθούμε το Μουσείο του Λούβρου. Εκεί σας περιμένουν μαζί με άλλα εκθέματα, οι τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης και η αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Συνεχίστε αν θέλετε και στις άλλες πτέρυγες του μουσείου. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για μια γνωριμία με τη γοητευτική αγορά του Παρισιού. Αξίζει να επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα Galleries Lafayette και Printemps αξιοποιώντας και τις εκπτωτικές κάρτες που σας έχουμε δώσει.

3. ΠΑΡΙΣΙ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα επισκεφτούμε τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, την Disneyland, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια  παλάτια  και  ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην ‘Χώρα της Περιπέτειας’, χαθείτε στο άπειρο μ' ένα διαστημόπλοιο στο ‘Βουνό του Διαστήματος’. Ανεβείτε στα άλογα του ‘Καρουσέλ του Λάνσελοτ’, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη ‘Χώρα της Φαντασίας’. Δίπλα στο πάρκο της Ντίσνευλαντ, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Από τα top θεάματα είναι τα Crush’s Coaster, Stitch, Rock’n’Roller Coaster, κ.ά. Το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι.

4. ΠΑΡΙΣΙ  - ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΚΟΥΑΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Για μια διαφορετική άποψη του Παρισιού, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σήμερα τα εισιτήρια που σας δώσαμε για τα Bateaux Parisiens, για μια μικρή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα (χωρίς μεταφορές προς/από τις προβλήτες). Τα πλοιάρια αναχωρούν κάθε μία ώρα περίπου με εκκίνηση μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Θα κυλήσετε απαλά κάτω από θρυλικές γέφυρες και θα δείτε γωνιές ιστορικές που δεν βλέπονται, παρά μόνο με πλοιάριο. Ανεβείτε και στο Παλαί ντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Αϊφελ και αν θέλετε περπατήστε μέχρι το μεγαλοπρεπές αλλά και κομψό ατσάλινο δημιούργημα. Σχετικά κοντά βρίσκεται το Μουσείο d’Orsay, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1898 ως κτήριο κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. Εκεί στεγάζονται εκθέματα γλυπτικής, ζωγραφικής, αντικειμένων έργων τέχνης (Objets d' Art), αρχιτεκτονικής, φωτογραφίας και γραφικών τεχνών. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Ζώρζ Πομπιντού με τους καλύτερους Ιμπρεσιονιστές και την πολυσύχναστη πλατεία του.

5. ΠΑΡΙΣΙ (προαιρετική εκδρομή στη Νορμανδία)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη μέρα στο Παρίσι για αγορές και επισκέψεις σε μουσεία. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκδρομή της Νορμανδίας. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη Ντοβίλ, την πιο κοσμική λουτρόπολη της Νορμανδίας, με πολλούς όμορφους κήπους, γνωστή επίσης  από το φεστιβάλ κινηματογράφου και το Καζίνο. Δίπλα η δίδυμή της πόλη Τρουβίλ, που τις χωρίζει ο ποταμός Τουκ και τις ενώνει γέφυρα. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση κατόπιν για τη  Ονφλέρ  (όπου μπορούμε να γευματίσουμε το μεσημέρι, ατομικά έξοδα). Η πόλη ιδρύθηκε από τους Βίκινγκς πριν από 1000 χρόνια.  Θα δείτε την εξαιρετικά καλοδιατηρημένη παλιά πόλη, το γραφικό λιμάνι και την μοναδική ολόξυλη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης. Επιστροφή στο Παρίσι αργά το απόγευμα. Το βράδυ, για να θυμάστε για πάντα τη βραδινή ζωή του Παρισιού, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε το φαντασμαγορικό σώου του Paradis Latin, στο θέατρο που το έχει σχεδιάσει ο Άιφελ, με πρωταγωνίστριες καλλίγραμμες χορεύτριες, με παραδοσιακό γαλλικό χορό καν-καν, ζογκλέρ, και διασκεδαστικό showman…

6. ΠΑΡΙΣΙ -  ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 12 το μεσημέρι) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του όμορφου ταξιδιού σας.

Σημειώσεις:  1) Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Η σειρά των υπηρεσιών μπορεί να αλλάξει λόγω αργιών ή για την καλύτερη διεξαγωγή του ταξιδιού, 2) Το 5ήμερο πρόγραμμα έχει μία λιγότερη ελεύθερη μέρα, 3) Η προαιρετική εκδρομή στη Νορμανδία αφορά τις 6ήμερες αναχωρήσεις και θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον υπάρχει αρκετή συμμετοχή τοπικά.

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

MEΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ

ΜΟΝΟ

ΚΛΙΝΟΥ

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ

(σε δίκλινο μαζί με 2 ενήλικες)

IOYNIOΣ

26 – 30/06/15

5

Ibis Berthier 3*

€ 528

€ 728

€ 340 (1 παιδί μέχρι 12 ετ)

€ 428 (2 παιδιά μέχρι 12 ετ)

Novotel Paris 17 4*

€ 578

€ 848

€ 398 (1ή2 παιδιά μέχρι 16ετ)

Μillennium Opera 4*

€ 758

€ 1220

€ 418 (1 παιδί μέχρι 8 ετ)

ΙΟΥΛΙΟΣ

10 - 14/07/15

17 - 21/07/15

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

08 – 12/08/15

5

Ibis Berthier 3*

€ 488

€ 640

€ 378 (1 παιδί μέχρι 12 ετ)

€ 438 (2 παιδιά μέχρι 12 ετ)

Novotel Paris 17 4*

€ 558

€768

€ 438 (1ή2 παιδιά μέχρι 16ετ)

Βest Western Ronceray Opera 3*sup

€ 578

€ 838

€ 378 (1 παιδί μέχρι 12ετ)

Μillennium Opera 4*

€ 668

€ 1018

€ 468 (1 παιδί μέχρι 8 ετ)

ΙΟΥΛΙΟΣ

23 – 28/07/15

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

04 – 09/08

11 – 16/08

18 – 23/08*

(*επιβ.ναύλου €45)

6

Ibis Berthier 3*

€ 535

€ 728

€ 398 (1 παιδί μέχρι 12 ετ)

€ 478 (2 παιδιά μέχρι 12 ετ)

Βest Western Ronceray Opera 3*sup

€ 588

€ 848

€ 428 (1 παιδί μέχρι 12ετ)

Novotel Paris 17 4*

€ 618

€ 888

€ 478 (1ή2 παιδιά μέχρι 16ετ)

Μillennium Opera 4*

€ 758

€ 1180

€ 498 (1 παιδί μέχρι 8 ετ)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

02 – 06/09/15

5

Ibis Berthier 3*

€ 478

€ 620

€ 358 (1 παιδί μέχρι 12 ετ)

€ 418 (2 παιδιά μέχρι 12 ετ)

 

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Aθήνα – Παρίσι – Αθήνα  με τακτικές πτήσεις της Air France
  •   3,4,5 διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά  
  • Μεταφορές αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο 
  • Πανοραμική Ξενάγηση πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Εισιτήριο για Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα  
  •    Εκπτωτικά κουπόνια αγορών για τα πολυκαταστήματα  ‘Galleries Lafayette’
  • Υπηρεσίες Ελληνόφωνου αντιπροσώπου μας
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης και καλής εκτέλεσης ταξιδιού   
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται: 

  • Προαιρετικό Πακέτο 4 εκδρομών στην ειδική τιμή € 65 κατ’ατομο (δείτε πληροφορίες παρακάτω)
  • Φόροι αεροδρομίων Ελλάδας και Γαλλίας  και ασφάλεια ατυχημάτων € 155. Οι είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα, πάρκα (πληρώνονται επιτόπου), γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε  δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

ΠΡΟΣΟΧΗ  Nέος φόρος πόλης  (citytax)  € 1,65 κατ’άτομο τη διαν/ση για 3* ξενοδοχείο / € 2,48 κατ’άτομο τη διαν/ση για 4* ξενοδοχείο  , είναι υποχρεωτικά και πληρωτέα στο ξενοδοχείο. 
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 4 ΕΚΔΡΟΜΩΝ – ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ*
€ 65 κατ’άτομο

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ
ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΝΜΑΡΤΗ

Οι είσοδοι είναι επιπλέον και πληρώνονται επιτόπου.

Ενδεικτικές Τιμές εισόδων:  Ντίσνευλαντ: € 74 κατ’ άτομο,  Παιδική τιμή: € 66. 

Είσοδος στο Λούβρο (Τρίτη κλειστά): € 17 κατ΄ άτομο. Είσοδος στις Βερσαλλίες (Δευτέρα κλειστά) : € 17 κατ΄ άτομο. Τα  παιδιά κάτω των 17 ετών δεν πληρώνουν είσοδο στο Λούβρο & στις Βερσαλλίες.

*ΠΡΟΣΟΧΗ Η παραπάνω ειδική τιμή ισχύει με δήλωση συμμετοχής κατά την κράτησή σας μόνο.

Τοπικά το πακέτο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θα πωλείται ακριβότερα.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1)  Οι κοστολογήσεις έγιναν στις 11/0515  με βάση τους ισχύοντες αεροπορικούς ναύλους οικονομικής θέσης  και φόρους και τη  συμμετοχή 10 τουλάχιστον ατόμων. Συνεπώς κάθε αλλαγή στους πιο πάνω παράγοντες κόστους μέχρι την πραγματοποίηση του ταξιδιού θα επιφέρει ανάλογη διαφοροποίηση στα έξοδα συμμετοχής. Για την πραγματοποίηση των εκδρομών απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων.

 

2)   Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται γενικά μετά τις 15.00  (σε περιόδους αιχμής και αργότερα) και παραδίδονται πριν τις 11:00  την ημέρα της αναχώρησης.

 

3)  Όλα τα ξενοδοχεία ζητούν με την άφιξή σας, κάποιο ποσό εγγύηση για τη χρήση του τηλεφώνου, βίντεο κλπ. από το δωμάτιό σας (περίπου €50- €100). Μπορείτε   να  χρησιμοποιήσετε  την πιστωτική σας κάρτα.

 

4)  Το τρίτο κρεβάτι στα τρίκλινα δωμάτια είναι πρόσθετο στον χώρο του δίκλινου δωματίου και συνήθως δίδεται για τακτοποίηση των παιδιών, οπότε η άνεση του δωματίου δεν είναι ανάλογη του δίκλινου. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τετράκλινα δωμάτια. Επίσης τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με έξτρα πτυσσόμενο μικρότερο κρεβάτι ή καναπέ.

 

5) Για την εγγραφή σας στα ταξίδια μας, θα πρέπει να μας προσκομίσετε φωτοτυπίες των διαβατηρίων σας ή καινούριου τύπου ταυτότητες με  λατινικά στοιχεία. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών απαιτείται έκδοση διαβατηρίου!    Για τα ανήλικα παιδιά που δεν ταξιδεύουν με τους γονείς τους, χρειάζεται συγκατάθεση και των δύο γονιών για το ταξίδι τους.