Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ- DISNEYLAND Καλοκαίρι 2015 από 769,00

ΛΟΥΒΡΟ-ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ-ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD-ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

ΠΥΡΓΟΣ CHATEAU VAUX LE VICOMPTE

 

1η μέρα: Αθήνα – Παρίσι ξενάγηση πόλεως

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι με την AIR FRANCE ή την AEGEAN. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον,την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ. Μεταφορά και τακτοποίηση στα επιλεγμένα ξενοδοχεία όπως το MILLENNIUM OPERA 4* (www.millenniumhotels.com ) κοντά στην όπερα και τα πολυκαταστήματα ή στο RADISSON BLU BOULOGNE 4* (www.radissonblu.com ) που βρίσκεται στην περιοχή Boulogne και συνδυάζει την γαλλική φινέτσα και ambiance ή στο IBISBERTHIER 3* ( www.ibis.com ) ή RONCERAYOPERA 3* ( www.hotelroncerayopera.fr ). Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ που θα μας κυλίσουν απαλά στα νερά του Σηκουάνα .

2η μέρα: Βερσαλλίες – ChateauVauxLeVicompte

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα ,την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λίμνες Επόμενος σταθμός μας ο περίφημος Γαλλικός πύργος CHATEAU VAUX LE VICOMPTE 60 χιλιομ. Νότια του Παρισιού. Αριστούργημα του 17ου αιώνα του Nicolas Fouquet, από όπου ο βασιλιάς Ηλιος εμπνεύσθηκε να κάνει τις Βερσαλλίες. Υποδέχεται τον επισκέπτη του με την εντυπωσιακή και αρμονική αρχιτεκτονική του, τη μεγαλοσύνη και ηρεμία των κήπων που ξεπηδούν μέσα απο τα κανάλια και αποτελούν το πρώτο δείγμα των Γαλλικών κήπων που επηρέασαν όλη τη χώρα αλλά και όλη την Ευρώπη. Για τους σινεφίλ ο πύργος είναι γνωστός απο την ταινία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο – το σιδηρούν προσωπείο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ περπατήστε την περίφημη Σανζ Ελυζέ με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

3η μέρα: Λούβρο – ( Παναγία Παρισίων – Καρτιε Λατεν – Σαιν Ζερμαιν – Μαραι – Μουσείο Πομπιντού )

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, την πτέρυγα με τους πίνακες όπως και μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μπορείτε να ακολουθήσετε την αριστερή όχθη και να επισκευθείτε το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέ με την επιβλητική Παναγία των Παρισίων και το ιστορικό καμπαναριό, να περπατήσετε και να γευματίσετε στα στενά δρομάκια του Καρτιέ Λατέν και Σαιν Ζερμαίν ή ακολουθώντας την δεξιά όχθη να περιπλανηθείτε στα γραφικά δρομάκια του Μαρέ και να επισκεφτείτε το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού και να παρετε ένα σνακ στη Brasserie George του μουσείου με θέα σε όλη την πόλη.

4 μέρα: Παρίσι – Νορμανδία ( Ντωβίλ – Τρουβίλ – Ονφλέρ )

Μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη περιήγηση γνωριμίας στην Νορμανδία , με τις επισκέψεις μας στην μεσαιωνική Ονφλέρ με το γραφικό της λιμανάκι και στην μεσαιωνική ειδυλλιακή Ντωβίλ με την δίδυμη της Τρουβίλ που αποτελούν το καμάρι της κοσμοπολίτικης ακτής .Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

5η μέρα: Στο Βασίλειο της Disneyland

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Disneyland. Όσες φορές και να έχει κάποιος επισκεφθεί την Disneyland, είναι αδύνατον να φαντασθεί την ομορφιά, την επιβλητικότητα και την μοναδικότητα που παρουσιάζει ο χώρος . Επιστροφή στο Παρίσι. Για απόψε το βράδυ η πρόταση μας είναι το Trois Mailletz που βρίσκεται στο Καρτιε Λατεν για μια νύχτα παρέα με μοναδικές μελωδίες απ΄ όλο τον κόσμο.

6η μέρα: Παρίσι – μουσείο Fragonard ( εκδρομή στο Πάρκο Αστερίξ )

Μπουφέ πρόγευμα και με τη συνοδεία του αρχηγού σας γνωρίστε το Παρισινό μετρό , επισκεφτείτε το μουσείο αρωμάτων Fragonard, την επιβλητική Opera Garnier και το πασίγνωστο Café de la Paix. Περπατείστετη Boulevard de Capucines, τη Rue Royale , Rue de la Paix, και Rue du Marche St.-Honore. Μη παραλείψετε να επισκευθείτε τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Eναλλακτικά και για όσους θέλουν, απο το Καρουσέλ δίπλα στο Λούβρο ξεκινάει καθημερινά στις 09:00 το πούλμαν του Αστερίξ που σας μεταφέρει στο πασίγνωστο πάρκο και σας επιστρέφει στο ίδιο σημείο στις 18:30 με συνολικό κόστος περιλ. του εισιτηρίου εισόδου στο πάρκο 60€.

7 μέρα: Παρίσι – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Στην αναχώρηση 26/8 & 31/8 υπάρχει επιβάρυνση

 

ΑΝΑΧ. :   4,11,26 Αυγούστου 6 μέρες

               13,20 Ιουλίου , 2,3,8,9,16,17,24,31 Αυγούστου 7 μέρες

                                        RADISSON                 MILLENNIUM             IBIS                  RONCERAY

                                       BOULOGNE 4*                OPERA 4*            BERTHIER 3*         OPERA 3*

                                             7 μέρες               6 μέρες/ 7 μέρες     6 μέρες /7 μέρες   6 μέρες /7 μέρες

Τιμή Κατά άτομο                        

Δίκλινο                                 769                     855         945          649         695         695           769          

3ο άτ έως 12 ετών                 495                     480         495          480         495         480           495

3ο & 4ο άτ. σε                           ----                       -----         -----          575         615          -----           ------

Familyroom                                                                                      

Μονόκλινο                           1039                   1230       1440           834        915         920         1039

                                        

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150.

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ με τη AIRFRANCE

• Πέντε η έξι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία MILLENNIUMOPERA4* ή στο RADISSON BLU BOULOGNE 4* ή στο IBISBERTHIER 3* ή RONCERAYOPERA 3* .

• Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα

• Ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών & στο Μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία (Λούβρου € 17-24, Βερσαλλίες € 15-21 και Disneyland € 69-75 ενήλικας – € 61-65 παιδί κάτω των 12) μνημεία , φόροι πόλεων πληρωτέοι απευθείας στο ξενοδοχείο & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.