Skip to main content

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ 4 ημερες 21/2/15 απο 445.00

4 μέρες / 3 νύχτες

* Νίκαια * Κάννες * Εζ * Μόντε Κάρλο * Μονακό * Σαν Πωλ Ντεβάνς *

1η μέρα : ΑΘΗΝΑ – ΝΙΚΑΙΑ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ & ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη κοσμοπολίτικη Νίκαια. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος να παρακολουθήσουμε την παρέλασης των λουλουδιών FlowerParade στις 14.30. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την νυχτερινή φωταγωγημένη παρέλαση CarnivalParadeofLights στις 21.00. Διανυκτέρευση

2η μέρα : ΝΙΚΑΙΑ – ΚΑΝΝΕΣ - (ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το Δημαρχείο της πόλης, την Όπερα, και την κατοικία του Matisse. Χρόνος ελεύθερος για την παρακολούθηση της παρέλασηςCarnivalParade στις 14.30.   Διανυκτέρευση.  

3η μέρα : ΝΙΚΑΙΑ – ΕΖ - ΜΟΝΑΚΟ – ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ  

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Μεσαιωνικό χωριό Εζ την πόλη των νερών όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη στη Γαλλία. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένος στο Σωτήρα, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα που δημιουργήθηκαν στο κέντρο από το 13ο έως και το 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μη ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό «Ντε Γκαρσόν» αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων ιμπρεσιονιστών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων της Fragonard. Συνεχίζουμε   για το Πριγκιπάτο του Μονακό . Θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη μας με την παλιά πόλη, όπου θα δούμε το παλάτι των Μονεγάσκων, τον Καθεδρικό Ναό και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Εν συνεχεία με το πούλμαν θα διασχίσουμε την πίστα του Γκραν Πρι και θα μεταφερθούμε στο Μόντε Κάρλο όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το περίφημο Καζίνο και το HoteldeParis. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτλέρευση.

4η μέρα : ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΝΝΕΣ – ΣΑΝ ΠΩΛ ΝΤΕΒΑΝΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη “βασίλισσα” της Κυανής ακτής τις Κάννες, με την περίφημη Κρουαζέτ, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Θα δούμε τα υπέροχα κτίρια, και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Επόκ , το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών. Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο γραφικά μεσαιωνικά χωριά της περιοχής το Σαν Πωλ Ντε Βανς, περιτριγυρισμένο από τα τοίχοι του Φραγκίσκου του Πρώτου, καταφύγιο ζωγράφων και καλλιτεχνών. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο Νίκαιας για την πτήση της επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με τη SwissAirμέσω ενδιάμεσου σταθμού Αθήνα –Νίκαια –Αθήνα
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας.        
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Εκδρομές / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φπα

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ωκεανογραφικό μουσείο, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
  • Στο καρναβάλι της Νίκαιας η είσοδος για το FLOWERPARADE & το CARNIVALPARADEOFLIGHTS κοστίζει 35 € το άτομο σε αριθμημένη θέση και 10 €       σε μη αριθμημένη θέση.  
  • Tο CARNIVALPARADE κοστίζει 20 € το άτομο σε αριθμημένη θέση και 10 € σε μη αριθμημένη θέση.  
  • Η είσοδος για παιδιά από 6 έως 12 ετών κοστίζει 10 € σε αριθμημένη θέση, και 5 € σε μη αριθμημένη θέση.
  • Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

€ΔΙΚΛΙΝΟ

€ΠΑΙΔΙΚΟ

€ΜΟΝ/ΝΟ

ΑΕΡ/ΙΚΗ

ΦΟΡΟΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΗΜ.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ

4

21/2

445

395

545

SWISS

170

APOGIA4*

Πρωινό

475

395

585

RADISSONNICE4*sup

Πρωινό