Skip to main content

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 7 ημερες 24&31/12 απο 585,00

*Κόμο * Μιλάνο * Νίκαια * Εζ *Μονακό * Μοντε Κάρλο *

* Κάννες * Σαν Πώλ Ντεβάνς * Λουγκάνο * Λάκο Ματζόρε *

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

1η μέρα   ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ – ΝΙΚΑΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Νίκαια. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Στην απογευματινή περιήγηση θα περάσουμε από την περίφημη PromenadedesAnglaisκαι στην παλιά πόλη θα δούμε το Δημαρχείο και την Όπερα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ– ΕΖ – ΜΟΝΑΚΟ - ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ - ΝΙΚΑΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για  Μονακό.  Στην διαδρομή, θα κάνουμε  στάση  στο μεσαιωνικό χωρίο Εζ, όπου ακολουθεί επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων Fragonard.Στην συνέχεια  αναχώρηση  για το Πριγκιπάτο του Μονακό . Θα  ξεκινήσουμε την επίσκεψη μας με την παλιά πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλάτι των Μονεγάσκων, τον Καθεδρικό Ναό, Θα επισκεφθούμε το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος στο Μονακό για ψώνια. Εν συνεχεία  με το πούλμαν θα διασχίσουμε την πίστα του Γκραν Πρι και θα μεταφερθούμε στο Μόντε Καρλο όπου μεταξύ άλλων θα δούμε Τα αριστουργήματα του CharlesGarnier , το Καζίνο ,το HoteldeParis και το Café deParis. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

3η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ-ΚΑΝΝΕΣ-  ΣΑΝ ΠΩΛ ΝΤΕ ΒΑΝΣ

Πρωινό και αναχώρηση  για την αδιαμφισβήτητη “βασίλισσα” της Κυανής  ακτής  τις Κάννες, με την περίφημη Κρουαζέτ, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Θα δούμε τα υπέροχα κτίρια, και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Εποκ , το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, βόλτα, . Μετά  τις Κάννες θα επισκεφθούμε  ένα από τα πιο γραφικά χωριά της περιοχής το Σαν Πωλ Ντε  Βανς μεσαιωνικό χωριό περιτριγυρισμένο  από τα τοίχοι του Φραγκίσκου  του Πρώτου, καταφύγιο όλων των ζωγράφων και καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4ημέρα:   ΝΙΚΑΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Απολαύστε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά κομψά και διάσημα «Καφέ» της πόλης και περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης με τα πολλά καταστήματα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΚΟΜΟ – ΜΙΛΑΝΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Λουγκάνο, κτισμένο αμφιθεατρικά στις όχθες τις λίμνης Λουγκάνο ή αλλιώς Λάγκο ντι Λουγκάνο, που είναι ένα από τα τέσσερα καντόνια της Ελβετίας το Τιτσίνο. Το μεγαλύτερο μέρος της ανήκει στην Ελβετία, αλλά η νοτιοδυτική ακτή, το βορειοανατολικό παρακλάδι της και ένας μικρός θύλακας στη μέση αποτελούν ιταλικό έδαφος. Πανοραμική περιήγηση στο Λουγκάνο και χρόνος ελεύθερος. Επόμενη επίσκεψη το κοσμοπολίτικο Κόμο. Αργά το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα:   ΜΙΛΑΝΟ – ΛΑΚΟ ΜΑΤΖΟΡΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφθούμε τη Λάκο Ματζόρε ( τη μεγάλη λίμνη) που είναι φωλιασμένο ανάμεσα στις απότομες πλαγιές των Άλπεων. Η λίμνη Ματζόρε είναι από τα ωραιότερα φυσικά τοπία της Ιταλίας στα σύνορα με την Ελβετία. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή επίσκεψη στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο. Στην πανοραμική περιήγηση θα δούμε τον Γοτθικό Καθεδρικό Ναό Duomo, τη Στοά του Βιτώριο Εμμανουέλε και την περίφημη Λυρική Σκηνή « Σκάλα του Μιλάνου». Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μιλάνου και πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Μιλάνο – Αθήνα .
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Μεταφορές από και αεροδρόμια ξενοδοχεία εξωτερικού      
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογή σας
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων      
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Checkpoint (15€) το άτομο
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων κατ’ άτομο τη βραδιά (1,5 € Nίκαια, 4€ Μιλάνο )

Σημειώσεις:

Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ