Skip to main content

Καρναβάλι Νίκαιας 2020 - Ο Βασιλιάς της Μόδας από 545,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 27 Φεβρουαρίου                         

5 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Νίκαια (Προαιρετική βραδινή επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ALITALIA μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη γιορτινή Νίκαια (Nice). Φθάνοντας, θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την Παλιά Πόλη, όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών με τα παζάρια της, ο Καθεδρικός ναός, το Μέγαρο της Δικαιοσύνης και η Όπερα. Συνεχίζουμε με την διάσημη πλατεία Μασενά και ολοκληρώνουμε τον περίπατό μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ. Ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια ή τον καφέ μας. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο HOLIDAY INN  NICE 4* (www.holidayinn.com). Για το βράδυ σας προτείνουμε (προαιρετικά, έξοδα ατομικά) μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο.

 2η μέρα: Νίκαια - Κάννες - Νίκαια, Μεγάλη Παρέλαση Αρμάτων

Αναχώρηση για την πόλη των αστέρων του σινεμά, τις κοσμοπολίτικες Κάννες. Το κτίριο του διασημότερου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του κόσμου, η παραλιακή λεωφόρος Κρουαζέτ με τους φοίνικες και τα πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά και τα εντυπωσιακά "πλωτά παλάτια" στο λιμάνι των Καννών, σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή. Νωρίς το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στη Νίκαια, όπου στις 14.30΄ θα θαυμάσουμε από τις εξέδρες την FLOWER PARADE, την Μεγάλη Παρέλαση Ανθοστόλιστων Αρμάτων. Το βράδυ απολαύστε το ποτό σας στην φημισμένη Promenade des Anglais με τους πανύψηλους φοίνικες και - γιατί όχι - δοκιμάσετε την τύχη σας στο ΚΑΖΙΝΟ της πόλης.

 3η μέρα: Νίκαια, Μεγάλη Παρέλαση Αρμάτων, Πυροτεχνήματα!

Άλλη μια γιορτινή αποκριάτικη μέρα στη Νίκαια. Στις 21.00΄ το CARNIVAL PARADE - μια φαντασμαγορική Παρέλαση Αρμάτων ολοκληρώνεται με ένα μοναδικό υπερθέαμα ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ και το κάψιμο του Καρνάβαλου!

 4η μέρα: Νίκαια, Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική εκδρομή: Αιξ-Αν-Προβάνς - Μασσαλία

Ελεύθερη μέρα στη Νίκαια για βόλτες, αγορές και για περαιτέρω εξερεύνηση της όμορφης αυτής πόλης. Αν πάλι επιθυμείτε να εντρυφήσετε στην περιοχή της Προβηγκίας, ακολουθήστε την προαιρετική ολοήμερη εκδρομή μας στην Αιξ-αν-Προβάνς και τη Μασσαλία (έξοδα ατομικά).

Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής: Πρωινή αναχώρηση για την "πόλη των νερών", όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Αιξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη της Γαλλίας. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο με τα δαιδαλώδη πλακόστρωτα δρομάκια και τα επιβλητικά κτίρια, όπου θα δούμε έναν από τους παλαιότερους Καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, την πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, την Κουρ Μιραμπό κ.ά. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Μασσαλία. Εκεί θα δούμε τα δίδυμα κάστρα-φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου, καθώς και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ, που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ, όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μοντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Ελεύθερος χρόνος για μπουγιαμπέσα, βόλτες και ψώνια στο πολυκατάστημα Γκαλερί Λαφαγιέτ. Επιστροφή το απόγευμα στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.  

 5η μέρα: Νίκαια - Μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ - Μονακό - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ (Fragonard). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στον "βράχο" και στην Παλιά Πόλη, όπου δεσπόζει το Ωκεανογραφικό μουσείο που εμπλουτίστηκε από τη συλλογή του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον νέο-ρομανικής αρχιτεκτονικής Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, όπου βρίσκονται οι τάφοι της μακροβιότερης μοναρχικής δυναστείας όλων των εποχών στον κόσμο, της οικογένειας Γκριμάλντι. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα μνήματα της πριγκίπισσας Γκρέις και του συζύγου της πρίγκιπα Ρενιέ Γ'. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι - μείγμα διαφόρων ρυθμών αρχιτεκτονικής. Νωρίς το μεσημέρι επιστρέφουμε στη Νίκαια για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.                   

 

 

Τιμή κατ΄ άτομο                                      

 

Δίκλινο                                                    545                                                                           

3ο άτομο έως 12 ετών                             495                                                 

Μονόκλινο                                              745                                    

 

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων: + € 200

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ-ΝΙΚΑΙΑ-ΑΘΗΝΑ με ALITALIA
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN NICE 4*
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια αριθμημένων θέσεων-εξέδρες
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

ΠΤΗΣΕΙΣ

AZ 27 FEB ATH FCO AZ 717 05:55 - 07:00 02 MAR NCE FCO AZ 355 19:20 - 20:30
    FCO NCE AZ 348 09:10 - 10:25   FCO ATH AZ 722 21:50 - 00:45

*ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ