Skip to main content

Πράγα - Δρέσδη - Βερολίνο 2 Μαΐου, 20 Ιουν., 6 μέρες

6 μέρες Κάρλοβυ Βαρυ - Μουσείο Περγάμου - Πότσδαμ & κρουαζιέρα στο Μολδάβα.Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* στη Πράγα και στο Βερολίνο με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά. Ένα γεύμα στη Πράγα και ένα γεύμα στο Κάρλοβυ Βάρυ σε τοπικό εστιατόριο.

 

Μέρα:
Αθήνα-Πράγα, ξενάγηση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Ακολουθήσει πεζή ξενάγηση στην παλαιά πόλη της Πράγας. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.

 

Μέρα:
Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε οδικώς για την πανέμορφη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ, πασίγνωστη για τα ιαματικά λουτρά και τις πηγές της. Μετά το γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, επιστροφή στη Πράγα.

 

Μέρα:
Πράγα & κρουαζιέρα στο Μολδάβα με μπουφέ γεύμα!

Πρόγευμα και ξενάγηση της Καστρούπολης με το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι. Ακολουθεί κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα διάρκειας δύο ωρών με μπουφέ γεύμα όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις ομορφιές της Πράγας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Το βράδυ μεταφορά στην εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την Λειτουργία της Ανάστασης.

 

Μέρα:
Πράγα - Δρέσδη - Βερολίνο

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Βερολίνο αφού προηγουμένως θα επισκεφθούμε την επονομαζόμενη "Φλωρεντία του ποταμού Έλμπε", τη Δρέσδη. Τελικός προορισμός μας το κοσμοπολίτικο Βερολίνο με τα πάρκα, τις λίμνες, τα παλάτια και τα πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα κα. Τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.

 

Μέρα:
Βερολίνο – Μουσείο Περγάμου & Πότσδαμ

Στην ξενάγησή μας θα δούμε την Πύλη του Βραδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (Βουλή) με την γυάλινη στέγη, το χρυσό άγαλμα της Νίκης, το Δημαρχείο και θα καταλήξουμε στο Μουσείο Περγάμου όπου φιλοξενεί μία από τις πιο μεγάλες συλλογές Ελληνικών Αρχαιοτήτων. Εν συνεχεία, αναχωρούμε για το Πότσδαμ, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Χάβελ με τα εντυπωσιακά παλάτια, όπως αυτό του Σαν Σουσί, το Νόιε Παλέ και το Τσετσίλιαν Χοφ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

Μέρα:
Βερολίνο - Αθήνα
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 2 Μαΐου, 20 Ιουν., 6 μέρες
  
  
Δίκλινο835
3ο άτ. έως 12 ετ.510
Μονόκλινο1095

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 145.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ & ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
     Πέντε διαν/σεις συνολικά σε ξενοδοχεία 4* (3 διαν/σεις στο MAJESTIC PLAZA 4* στη Πράγα & 2διαν/σεις στο COURTYARD by MARRIOTT CENTER BERLIN 4* στο Βερολίνο)
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Ένα γεύμα κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας στον ποταμό Μολδάβα στην Πράγα
     Ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στην Πράγα κατά την διάρκεια της ξενάγησης
     Ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά την διάρκεια της εκδρομής στο Κάρλοβυ Βάρυ
     Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
     Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός στον τόπο προορισμού
     Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Σημείωση:
     Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί αντίστροφα είτε με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις.