Skip to main content

Πράγα - Βιέννη - Βουδαπέστη 2 Μαΐου, 20 Ιουνίου, 8 μέρες

8 υπέροχες μέρες... στα μαργαριτάρια του Δούναβη με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό μπουφέ καθημερινά, 6 γεύματα συνολικά, Ξεναγήσεις Πράγα - Βιέννη - Βουδαπέστη, Εκδρομές  Κάρλοβυ Βάρυ - Τσέσκυ Κρουμλόβ -  Βιενέζικα δάση -Παραδουνάβια χωριά & κρουαζιέρια στη Μολδάβα

 

Μέρα:
Αθήνα – Πράγα – κρουαζιέρα στο Μολδαβα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη "Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων", την Πράγα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα θαυμάσετε τις ομορφιές της Πράγας εν πλω στο ποταμό Μολδάβα με μπουφέ δείπνο.

 

Μέρα:
Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε οδικώς για την πανέμορφη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ, πασίγνωστη για τα ιαματικά λουτρά και τις πηγές της. Εδώ θα βρείτε το φημισμένο λικέρ Μπεχερόβκα και ωραιότατα αντικείμενα από κρύσταλλο Βοημίας ή πορσελάνη. Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο & επιστροφή στη Πράγα. Το βράδυ, προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση "Μαύρου Θεάτρου" μιας και βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

 

Μέρα:
Πράγα & κάστρο Χρατσάνι

Πρόγευμα μπουφέ και ξενάγηση της Καστρούπολης με το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι, το ναό του Αγίου Βίτου και το Παλάτι, το χρυσό δρομάκι των αλχημιστών και το περίφημο Λορέττο. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλαιά πόλη της Πράγας με το αστρονομικό ρολόι, τον Πύργο της Πυρίτιδας, την εκκλησία του Αγ. Νικολάου και την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Πράγα – Τσέσκυ Κρουμλόβ – Βιέννη

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για τη πανέμορφη κοσμοπολιτεία του Τσέσκι Κρουμλόβ με την εκκλησία του Αγ. Βίτου Εδώ θα βρείτε καταστήματα με ωραιότατα χειροτεχνήματα, ξυλόγλυπτα και κρυστάλλινα αντικείμενα. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με τελικό προορισμό την Βιέννη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την αυστριακή πρωτεύουσα.

 

Μέρα:
Βιέννη, ξενάγηση

Πρόγευμα και γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί. Θα ξεκινήσουμε από την κρατική όπερα, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, το καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και η ξενάγησή μας κλείνει με επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το βράδυ προτείνουμε δείπνο στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσιχ, δοκιμάζοντας το φετινό κρασί και τοπικά εδέσματα.

 

Μέρα:
Βιέννη- Δάση Βιέννης-Μάγιερλινγκ-Βουδαπέστη

Πρωινό & αναχώρηση για μια ανοιξιάτικη εξόρμηση στα Βιεννέζικα Δάση στην περιοχή του Μάγερλιγκ, για να δούμε το κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό φινάλε που είχε το ειδύλλιο της Μαρία Βετσέρα και του Πρίγκιπα Ροδόλφου. Ακόμη θα δούμε την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν με τον καταπράσινο περίγυρο πριν καταλήξουμε στο «μαργαριτάρι του Δούναβη», τη Βουδαπέστη.

 

Μέρα:
Εκδρομή στη Καμπή του Δούναβη

Πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη. Θα επισκεφθούμε τον Άγ. Ανδρέα με το Μουσείο της γλύπτριας Μαργκίτ Κόβατς, θα συνεχίσουμε για το Έστεργκομ, την πρώτη πρωτεύουσα του ουγγρικού κράτους και ολοκληρώνουμε με το Βίσεγκραντ όπου θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο αναγεννησιακού ρυθμού. Επιστροφή στη Βουδαπέστη.

 

Μέρα:
Βουδαπέστη-Αθήνα
Πρόγευμα και αποχαιρετούμε τη Βουδαπέστη περνώντας από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της, όπως τη πλατεία των Ηρώων, το καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου, το λόφο Γκέλερτ με την μοναδική θέα , την εκκλησία του Αγ. Ματίας, κα. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων σήμα κατατεθέν της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 2 Μαΐου, 20 Ιουνίου, 8 μέρες
  
  
Δίκλινο1050
3ο άτ. έως 12 ετ.670
Μονόκλινο1355

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΡΑΓΑ & ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
     Επτά διαν/σεις συνολικά σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (3 διαν/σεις στο MAJESTIC PLAZA 4* στη Πράγα, 2 διαν/σεις στο ARCOTEL WIMBERGER 4* στη Βιέννη και 2 διαν/σεις στο NOVOTEL CENTRUM 4* στη Βουδαπέστη)
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Έξι γεύματα συνολικά
     Κρουαζιέρα στο Μολδάβα με γεύμα (μέρος έξι γευμάτων)
     Μεταφορές, εκδρομές / ξεναγήσεις ως αναφέρονται στο πρόγραμμα
     Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός στον τόπο του προορισμού
     Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Σημείωση:
     Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί αντίστροφα είτε με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις.