Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016/17 ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΑΠΟ 500,00

NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ –ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!
 ME AUSTRIAN AIRLINES

Βιέννη – Δάση Μάγιερλινγκ – Μπάντεν – Σάλτσμπουργκ – Ίννσμπρουκ – Λίμνες Salzkammergut
5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
ΑΝΑΧ 24/12/2016

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ-ΣΑΛΤΣΜΟΥΡΓΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση της πόλης  από τους κήπους του ανακτόρου Mίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δούμε το σπίτι του Mότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης και το Aββαείο του Aγ. Πέτρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις.Προαιρετικά μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο εορταστικό δείπνο στο ACROPOLISrestaurant. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ(ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)

Πρωινό και αναχώρηση για την αγαπημένη πόλη της Μαρία Θηρεσίας, την πρωτεύουσα του Τυρόλου, το Ίννσμπρουκ. Στην περιήγηση θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, την λεωφόρο Μαρίας Θηρεσίας, την μικρή χρυσή στέγη και θα απολαύσουμε την μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης. Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ– ΛΙΜΝΕΣ SALZKAMMERGUT – ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για μια θαυμάσια διαδρομή, τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών του Salzkammergut. Θα διασχίσουμε γραφικά χωριά και μοναδικά δρομάκια για να φτάσουμε στις λίμνες με κρυστάλλινα νερά όπως η Σαν Βολφανγκ Ζεε, Φουσλζεε. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Βιέννη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την υπέροχη πόλη της Βιέννης. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ

Πρωινό και ξεκινάμε τη ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στην Κέρτνερστράσσε, να απολαύσουμε έναν Βιεννέζικο καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα σ’ ένα από τα πολλά παλιά και διάσημα καφέ της πόλης π.χ. CENTRAL CAFE ή LATMAN CAFÉ κ.λ.π. ή να δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι. Διανυκτέρευση.

 5η ημέρα: BIENNH – ΔΑΣΗ MAΓIEPΛINΓK – MΠANTEN  – (76ΧΛΜ)

Πρωινό και ακολουθεί επίσκεψη στα περίχωρα της Bιέννης, το περίφημο Bιεννέζικο Δάσος. Eκεί στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Aψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Pοδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Kατόπιν θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Xαϊλιγκενκρόιτς και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα με AUSTRIANAIRLINES.
  • Μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα , με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BESTWESTERNAMEDIAART 4* στο Σάλτσμπουργκ και 2 διανυκτερεύσεις στο AUSTRIATRENDSAVOYEN 4* ή στο HILTONDANUBE 4*(2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 2 ετών –familyrooms) στην Βιέννη.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Προαιρετικό χριστουγεννιάτικο δείπνο στο ACROPOLISRESTAURANT (30€ το άτομο)
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  :Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

5 ημέρες   - ΔΙΑΤΡΟΦΗ : πρωινό  - ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ &ΕΠΙΝΑΥΛΟΣ : 150 € 

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΩΡΑΡΙΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

24/12

BEST WESTERN AMEDIA ART 4*(Σάλτσμπουργκ)

AUSTRIA TRENS SAVOYEN 4*(Βιέννη)

500€

-10%

160€

AUSTRIAN AIRLINES

ATH-VIE

07.35-08.50

VIE-ATH

21.15-00.30

BEST WESTERN AMEDIA ART 4*(Σάλτσμπουργκ)

HILTON DANUBE 4* (Βιέννη)

1850€

TIMH ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ*

-

-

*Η διαμονή για οικογένειες  στο Σάλτσμπουργκ θα είναι σε  2 δίκλινα δωμάτια και στην Βιέννη σε ένα οικογενειακό (2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών)δωμάτιο.