Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 Ρεβεγιόν στις Αυστριακές Άλπεις... Family Plan ΑΠΟ 745,00

Αναχώρηση (5ήμερο): 22 Δεκεμβρίου 
5 μέρες
Σάλτσμπουργκ - Κίτσμπυελ - Ινσμπουργκ - Ζελ Αμ Ζεε. Διαμονή στο ξενοδοχείο SPORT IGLS 4* sup με θερμαινόμενη πισίνα & SPA με ημιδιατροφή καθημερινά & Χριστουγεννιάτικο Δέιπνο. Βόλτα με άμαξες στο δάσος Αξαμς.

 

Πρόγραμμα (5 μέρες)
Ημέρα 1  Αθήνα - Μόναχο - Χριστουγεννιάτικη αγορά - Ιγκλς ( Τυρόλο )
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μόναχο με την LUFTHANSA. Άφιξη και περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο με την έντονα εορταστική ατμόσφαιρα, τα εντυπωσιακά μέγαρα, το Δημαρχείο και άλλα αξιοθέατα. Βόλτα στην Χριστουγεννιάτικη αγορά και αναχώρηση για το Ιγκλς. Τακτοποίηση στο παραδοσιακό σαλέ SPORT HOTEL IGLS 4* sup (www.sporthotel-igls.com) με θερμαινόμενη πισίνα & SPA.
Ημέρα 2  Χριστουγεννιάτικη μαγική γιορτή στα βουνά,βόλτα με Άμαξες & Μουσείο Σβαρόφσκυ-Ίννσμπουκ
  Πρωινό και σήμερα η μέρα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις . Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε την μοναδική επιβλητική τελετή IGLS MOUNTAIN CHRISTMAS στην πλατεία του χωριού μπροστά στο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο . Στην τελετή αυτή που συμμετέχουν οι ντόπιοι κάτοικοι με κατάλληλες ενδυμασίες γίνεται παρέλαση με την Είσοδο της Παναγίας με το Θείο Βρέφος τον Ιωσήφ και την Άννα , Αγγέλους , βοσκούς , μικρά ζώα κ.α ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα. Είναι ένα μεγαλοπρεπές τοπικό έθιμο που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολύ κόσμο . Όλα αυτά αφού επισκεφθούμε το ΑΞΑΜ όπου θα έχουμε τη ευκαιρία να κάνουμε βόλτα στο δάσος με Άμαξες περνώντας από γραφικά χωριουδάκια στην πανέμορφη ύπαιθρο , το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ την πρωτεύουσα του Τυρόλου , με την μοναδική Χρυσή Στέγη , τις πλατείες του, τα δρομάκια του, τον Καθεδρικό ναό , το παλάτι και την χαρακτηριστική του αρχιτεκτονική αλλά και το Μουσείο Σβαρόφσκι που βρίσκεται στην κοντινή πόλη Wattens. Εκεί μέσα στην πλούσια εορταστική ατμόσφαιρα των ποικιλόχρωμων φωτισμένων κρυστάλλων θα γνωρίσουμε τις αίθουσες του κεντρικού Γίγαντα δηλαδή του Μουσειακού χώρου με τις διαφορετικές θεματικές ενότητες , σχεδιασμένες από μεγάλους καλλιτέχνες .Ο χώρος αυτός την περίοδο των εορτών έχει μετατραπεί σε μαγευτικό τόπο παραμυθιού με τα εορταστικά σχεδιασμένα θέματα.
Ημέρα 3  Σάλτσμπουργκ ξενάγηση πόλης & Χριστουγεννιάτικη αγορά
  Πρωινό και αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ . Ξενάγηση πόλης όπου θα δούμε την πλατεία Ρέζιντενς, τη γειτονική πλατεία Ντομ, την Γκέτρεϊντγκάσε που είναι ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της παλιάς πόλης και εκεί βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ και το ιστορικό Δημαρχείο. Αφήνοντας την παλιά πόλη, θα διασχίσουμε το ποτάμι από τη γέφυρα Μάκαρτστεγκ για να θαυμάσουμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους μεγαλοπρεπής του κήπους . Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτούμε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, με τα εκατοντάδες στολισμένα υπαίθρια καταστήματα .
Ημέρα 4  Κίτσμπυελ & Τσελ αμ Ζεε
  Πρωινό και αναχώρηση ακολουθώντας τους επαρχιακούς δρόμους μέσα στη φύση για τα πιο γνωστά χειμερινά θέρετρα της Αυστρίας το Κίτσμπυελ και το Ζελ αμ Ζεε που είναι στολισμένα εορταστικά. Πρώτος μας σταθμός το πανέμορφο Κίτσμπυελ προτού συνεχίζουμε για το Ζελ αμ Ζεε που χτίστηκε από μοναχούς του Σάλτσμπουργκ δίπλα στην πανέμορφη λίμνη. Περπατήστε στα γραφικά της δρομάκια και δοκιμάστε ένα ζεστό ρόφημα σε κάποιο καφέ απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα.
Ημέρα 5  Ιγκλς – Όμπεραμεργκάου - Μόναχο - Αθήνα
  Πρωινό και επίσκεψη στο γραφικό Ομπεραμεργκάου με τα ξύλινα ζωγραφιστά σπιτάκια, παγκόσμια γνωστό για το θέατρο των Παθών του Χριστού, που αναβιώνει κάθε 10 χρόνια για να τιμήσει ένα τάμα που έγινε το 1633, σε μια ύστατη προσπάθεια αναχαίτισης της πανούκλας που σάρωνε. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο & πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες
 
Τιμοκατάλογοι 
Ξενοδοχείο: SPORTHOTEL INGLS
 22/12/2016 εώς 26/12/2016
Δίκλινο € 745.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 655.00
4ο άτομο 
1-12 ετών
€ 550.00
Μονόκλινο € 945.00

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ με την LUFTHANSA
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο παραδοσιακό σαλέ SPORT IGLS 4* sup με θερμαινόμενη πισίνα & SPA
  • Μπουφέ πρόγευμα & ένα δείπνο 5 πιάτων καθημερινά ( ημιδιατροφή )
  • Χριστουγεννιάτικο δείπνο ( μέρος της ημιδιατροφής )
  • Βόλτα με άμαξες στο δάσος ΑΞΑΜΣ
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, επισκέψεις με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 170 €, είσοδοι σε μουσεία, χώρους, ανάκτορα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά κατά τα γεύματα κλπ. που δεν αναφέρονται στα προσφερόμενα ή προτείνονται σαν προαιρετικά.