Skip to main content

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ - Εξωτικό Νησάκι Πενάνγκ

Μαλαισία Κουάλα Λουμπούρ  - Εξωτικό Νησάκι Πενάνγκ

10 Hμέρες Αναχωρήσεις : 04/07, 16/07, 02/08*, 12/08*, 23/08*,06/09, 13/09, 20/09, 27/09

Για τις αναχωρήσεις 02, 12 & 23 Αυγούστου ζητήστε μας ειδικό πρόγραμμα.

Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό.

Μαλαισία, μια σύγχρονη χώρα, με σπάνια χλωρίδα και πανίδα, με ονειρεμένες παραλίες, με αρχαίες φυλές και δοξασίες. Όλα τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις της Ανατολής έχουν στριμωχθεί στο τόπο αυτό. Όλες οι φυλές τις Νοτιοανατολικής Ασίας έχουν αφήσει το στίγμα τους σε αυτό τον τόπο δημιουργώντας τη σύγχρονη Μαλαισία. Ένα τόπο που θα σας μαγνητίσει από το πρώτο βλέμμα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ & ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την εξωτική Μαλαισία. Η Μαλαισία αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: το Νότιο τμήμα της Μαλαϊκής χερσονήσου που αποτελεί επίσης και το άκρο της Ινδοκίνας, και το Βόρειο τμήμα του νησιού Βόρνεο, με εξαίρεση το σουλτανάτο του Μπρουνέι, που περιλαμβάνεται στην Ινδονησία.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Άφιξη στην Κουάλα Λουμπούρ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΠΑΤΟΥ)

Μετά το πρωινό μας, ξενάγηση της πόλης. Θα θαυμάσουμε από κοντά τη Μαλαισιανή λαϊκή τέχνη στην Karyaneka, θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της πόλης και θα κατευθυνθούμε προς την πλατεία Ανεξαρτησίας και την πολύχρωμη Κινέζικη συνοικία. Θα συνεχίζουμε με το βασιλικό παλάτι, θα επισκεφθούμε το Εθνικό μνημείο, το μουσείο, το κτίριο του Sultan Abdul Samad και το σιδηροδρομικό σταθμό, που είναι ένας από τους ωραιότερους του κόσμου, σε Ινδο-ισλαμικό στυλ, με πύργους, θόλους και αψίδες. Επόμενος προορισμός μας είναι οι σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ΜΑΛΑΚΚΑ)

Ολοήμερη εκδρομή στο νότο της Μαλαισίας με προορισμό την πανέμορφη πόλη Μάλακκα με την αποικιακή της αρχιτεκτονική. Σύμφωνα με τον θρύλο ένας πρίγκιπας από την Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν κάτω από την σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι το οποίο απέκρουσε το σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο «Μέλακα», κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η πόλη αυτή αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο, και μία από τις πρώτες Πορτογαλικές αποικίες. Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και της αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Ημέρα ελεύθερη για προσωπικές δραστηριότητες. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΝΑΝΓΚ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πενάγκ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η -8η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΝΑΝΓΚ

Το Πενάνγκ, το "μαργαριτάρι της Μαλαισίας", αποτελεί ένα σύγχρονο τουριστικό προορισμό, διατηρώντας ταυτόχρονα τη γοητεία του παρελθόντος. Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε το μπάνιο σας και τον καυτό ήλιο της Νοτιοανατολικής Ασίας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΝΑΝΓΚ - ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ –ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Κουάλα Λουμπούρ απ’ όπου θα πάρετε την πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Αθήνα.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 μέρες πριν την αναχώρηση.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κάντε την κράτηση σας έως 28/06 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές 

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ 02/08, 12/08 & 23/08

 

899 € κατ’ άτομο σε δίκλινο

Διαφορά μονοκλίνου + 345 €

Για τις αναχωρήσεις

02/08, 12/08 & 23/08 

Ζητείστε μας ειδικό πρόγραμμα Κουαλα Λουμπούρ – Υψίπεδα Κάμερον – Εξωτικά νησάκια Πανγκόρ και Πενάνγκ από 799 € 

Σημείωση

* Για τις αναχωρήσεις Ιουλίου και Σεπτεμβρίου : Η παραπάνω τιμή ισχύει για συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής (ακόμα και 10 άτομα) το ταξίδι πραγματοποιείται κανονικά και δεν ακυρώνεται. Υπάρχει ωστόσο επιβάρυνση + 99 € κατ’ άτομο.

 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις ανωτέρω τιμές

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία 5* στην Κουάλα Λουμπούρ, 4* στο Πενάνγκ
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έλληνας αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση μπορεί να σας περιμένει στην Μαλαισία)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • ΠΕΡΙΠΟΥ 600 ΕΥΡΩ , Φόροι, Φιλοδωρήματα , αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Από 01.01.2007 ισχύουν μόνο τα διαβατήρια νέου τύπου. Το διαβατήριο είναι προσωπικό έγγραφο και οποιαδήποτε αλλαγή είναι αποκλειστική υποχρέωση του κατόχου.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά έκδοσης βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.