Skip to main content

Βιετνάμ – Καμπότζη Super προσφορά Καλοκαίρι-Νοέμβριος 2020 από 1699,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 4/7, 27/7, 2/8, 13/8, 14/8, 27/8, 24/9, 23/10, 20/11

14 ΗΜΕΡΕΣ

 

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

1η ημέρα: Αθήνα – Πτήση για Ανόι

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για το Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ.

2η ημέρα: Άφιξη στο Ανόι (ξενάγηση)

 

Άφιξη στο Ανόι και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε το επιβλητικό Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ (1890-1969), τόπος προσκυνήματος και αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, καθώς επίσης και τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ανόι – Χαλόνγκ (ολοήμερη εκδρομή) – Ανόι

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας στο Ανόι και πρωινή αναχώρηση μέσω μιας υπέροχης διαδρομής για το Χάλονγκ Μπέι. Η τοποθεσία, λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς της, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα σε καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Πρόκειται για ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Ένα γεύμα με θαλασσινά θα προσφερθεί κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας μας, ενόσω θα επισκεπτόμαστε το σπήλαιο Τιέν Κουνγκ, γνωστό ως «σπήλαιο του Ουρανού» - το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό σπήλαιο του Χαλόνγκ, αποτελούμενο από τρεις μεγάλες αίθουσες, εξαίσια διακοσμημένες με σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Θα δούμε επίσης τα νησάκια Fighting Cocks, Dog Stone, Sail και Dau Go Grotto. Μετά το τέλος της κρουαζιέρας, επιστρέφοντας στο Ανόι θα σταματήσουμε στο Χάι Ντουόνγκ για να δοκιμάσουμε παραδοσιακό κέικ με φασόλια! Διανυκτέρευση στο Ανόι.

4η ημέρα: Ανόι (ξενάγηση – παράσταση με μαριονέτες στο νερό)

 

Η σημερινή ημέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Μετά το πρωινό μας λοιπόν θα ξεναγηθούμε στην πόλη όπου θα δούμε το Εθνολογικό Μουσείο, καθώς και τον αφιερωμένο στον Κομφούκιο Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο πανεπιστήμιο του Βιετνάμ και πρωτολειτούργησε το 1076 για την εκπαίδευση των γιων των μανδαρίνων. Βλέπουμε επίσης την πανέμορφη λίμνη Χόαν Κιέμ με τον ναό Νγκοκ Σον.

Το απόγευμα θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με τα ποδήλατα που οδηγούν οι Βιετναμέζοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης. Στο τέλος της ημέρας θα παρακολουθήσουμε μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Ανόι – Χουέ (πτήση)

 

Πρωινό και αναχώρηση αεροπορικώς για τη Χουέ(Hue), την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του Βιετνάμ στο διάστημα 1802-1945. Στη Χουέ θα δούμε μεταξύ άλλων την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό Προπύργιο), όπου κατοικούσε η βασιλική οικογένεια και τους τάφους των βασιλέων Khai Dinh, Tu Duc και Minh Mang. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Χουέ – Ντανάνγκ – Χόι Αν

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και βαρκάδα στον ποταμό των Αρωμάτων για να δούμε την παγόδα Thien Mu και το μαυσωλείο του βασιλιά Μινχ Μανγκ. Εν συνεχεία αναχώρηση για την αρχαία πόλη του Χόι Αν, μέσω Ντανάνγκ. Περιπατητική ξενάγηση στην πόλη που υπήρξε ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι στο διάστημα κατά τον 16ο αι. έως και τον 18ο αι. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στυλ με έντονες επιρροές από την κουλτούρα του Βιετνάμ, της Κίνας και της Ιαπωνίας. Θα δούμε την Ιαπωνική Γέφυρα, τον κινεζικό ναό Phuc Kien, τις αρχαίες κατοικίες Tan Ky και την τοπική αγορά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο Χόι Αν.

7η ημέρα: Χόι Αν (ξενάγηση) – Ντανάνγκ – Πτήση για Σαϊγκόν (Χο Τσι Μινχ)

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και περιπατητική ξενάγηση στη Χόι Αν. Θα ανακαλύψουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης και θα παρατηρήσουμε το πολυπολιτισμικό υπόβαθρο που σμιλεύτηκε κυρίως κατά τους 16ο και 18ο αιώνα, όταν αποτελούσε πολύ σπουδαίο εμπορικό κέντρο αναμειγνύοντας βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Θα επισκεφθούμε την Ιαπωνική Γέφυρα, τον κινεζικό ναό Πουκ Κιέν, τις αρχαίες κατοικίες Ταν Κι και την αγορά της πόλης. Μετάβαση στο αεροδρόμιο της Ντανάνγκ και πτήση για τη Σαϊγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ. Η πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομα τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικάνικων δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου, και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας. Με την άφιξή μας στη Σαϊγκόν ακολουθεί ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο, το Προεδρικό μέγαρο, ή παλάτι της Ανεξαρτησίας, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση βραδινής άφιξης στη Σαϊγκόν, η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη ημέρα.

8η ημέρα: Σαϊγκόν – Μι Το (Δέλτα Μεκόνγκ)

 

Στο επίκεντρό μας σήμερα βρίσκεται η περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νoτιο-δυτικά, στο χωριό Μι Το, και εκεί θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε την πλωτή τοπική ψαραγορά. Θα μπούμε σε αμαξάκια με άλογο για να επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια σε μικρά βαρκάκια, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη.  Διανυκτέρευση στη Σαϊγκόν.

9η ημέρα: Σαϊγκόν – Τούνελ Κου Τσι – Σαϊγκόν – Πτήση για Σιέμ Ρεπ

 

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις. Στα εκθέματα του τοπικού μουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέμου, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη χώρα, τη γη, και τους ανθρώπους της. Μετά την επίσκεψη μας θα μεταβούμε οδικώς στο αεροδρόμιο της Σαϊγκόν για να επιβιβαστούμε στην πτήση για Σιέμ Ρεπ της Καμπότζης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Σιέμ Ρεπ (ξενάγηση)

 

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τον πιο διάσημο ναό, το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας, γι’ αυτό και τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας σε άλλους ναούς, ο καθένας εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γοητεία. Ο Neak Pean, υπήρξε αρχαίο νοσοκομείο, και έχει μια μεγάλη τετράγωνη λίμνη περιστοιχισμένη από τέσσερις μικρότερες. Ο Prasat Kravan, μικρός ναός χτισμένος εξ ολοκλήρου από τούβλα, έχει στο εσωτερικό του θαυμάσια ανάγλυφα. Τέλος, ο ναός Pre Rup, είναι από τους παλαιότερους του συγκροτήματος και είναι αφιερωμένος στο Θεό Σίβα. Από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Σιέμ Ρεπ

 

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Tonle Sap, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα με επίσκεψη στο πλωτό χωριό Chong Chneah. Οι εικόνες θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.   

12η ημέρα: Σιέμ Ρεπ – Πνομ Πενχ

 

Αναχώρηση οδικώς για την πρωτεύουσα Πνομ Πενχ. Στη διαδρομή, στάσεις και επισκέψεις σε σημεία που έχουμε επιλέξει για να γνωρίσουμε την αυθεντική ζωή της Καμπότζης στην επαρχία της. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

13η ημέρα: Πνομ Πενχ – Πτήση επιστροφής

 

Το πρωί θα ξεναγηθούμε στην πόλη αρχίζοντας από το Μουσείο Tuol Sleng, που ήταν φυλακές κατά τη ζοφερή περίοδο διακυβέρνησης των Ερυθρών Χμερ. Θα συνεχίσουμε με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι, και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Οι οξυκόρυφες στέγες και τα μυτερά αετώματα των κτιρίων, θυμίζουν έντονα την κοινή πολιτιστική παράδοση που έχει η Καμπότζη με τη γειτονική Ταϊλάνδη. Βαρκάδα στον ποταμό Τόνλε Σαπ και κατόπιν μεταφορά στο αεροδρόμιο, για την πτήση επιστροφής στην Ελλάδα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

14η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα

 

Το παραπάνω πρόγραμμα
είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται 3 με 5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Highlights

  • Απολαύστε μια υπέροχη κρουαζιέρα στο Χάλονγκ Μπέι ανάμεσα σε καταπράσινες βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν.
  • Διεισδύστε στα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι, κρησφύγετο των Βιετκόνγκ στον πόλεμο του Βιετνάμ.
  • Επισκεφτείτε το Ναό Μπαγιόν, κτίσμα μοναδικής ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας.
  • Ανακαλύψτε το Τα Προμ, που έχει μείνει σχεδόν ανέπαφο μέσα στη ζούγκλα.
  • Γοητευτείτε από το μεγαλειώδες ?νγκορ Βατ στη Καμπότζη.
  • Δείτε το Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ στη Σαϊγκόν.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/7/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/7/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  2/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  13/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/9/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι
- Double Room 1699 € 960 €
  Twin Room 1699 € 960 €
  Triple Room 1699 € 960 €
  Single Room 2389 € 960 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Tα ξενοδοχεία στο Βιετνάμ είναι 4*, 5*, και στην Καμπότζη 4* sup.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στο Μι Το.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Ντανάγκ, Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Επίσκεψη στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο ?νκορ Βατ.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα την αναχώρηση μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά

Προσοχή: ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 960 €.
  • Βίζες που πληρώνονται τοπικά (βίζα Βιετνάμ $25 καθώς και η βίζα Καμπότζης $30) και δεν περιλαμβάνονται στους φόρους που πληρώνονται στην Αθήνα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία  Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Aφιξης

QR 212

02.08.2020

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟXA

13:15

17:50

QR 968

02.08.2020

ΝΤΟXA – ΑΝΟΪ

20:20

07:35 (+1)

QR 971

14.08.2020

ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ – ΝΤΟXA

17:15

23:15

QR 211

15.08.2020

ΝΤΟXA – ΑΘΗΝΑ

01:30

06:30