Skip to main content

Μυστηριώδης Βιρμανία Ιούλιος-Νοέμβριος 2020 από 1699,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 27/6, 11/7, 29/8, 3/10, 7/11, 28/11

15 ΗΜΕΡΕΣ

 

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

1η ημέρα: Αθήνα– Γιανγκόν

 

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Γιανγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη της Βιρμανίας.

2η ημέρα: Άφιξη στη Γιανγκόν (Ξενάγηση, δείπνο καλωσορίσματος με φολκλορική παράσταση, Circular Train)

 

Άφιξη στη Γιανγκόν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για πρωινό. Στη συνέχεια της ημέρας θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη μέσα από τα πιο εμβληματικά σημεία ενδιαφέροντος, όπως η οκταγωνική παγόδα Σούλε, στο κέντρο της Γιανγκόν, την παγόδα Chaukhtatgyi με το κεκλιμένο άγαλμα του Βούδα, την αγορά Scott και τη χρυσή παγόδα Shwedagon. Το απόγευμα θα κινηθούμε περιμετρικά της Γιανγκόν με το Circular Train ενώ το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο παρακολουθώντας φολκλορική παράσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Γιανγκόν – Μπαγκάν (πτήση, ξενάγηση)

 

Αφού πάρουμε πρωινό, μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο της Γιανγκόν από όπου θα πετάξουμε για το Μπαγκάν, την «πόλη με τις 4.000 παγόδες» όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται. Με την άφιξη ξεκινά και η γνωριμία μας με την πόλη. Παγόδες, μοναστήρια, ναοί, οβελίσκοι και άλλα επιβλητικά κτίσματα της αρχαίας πολιτείας αφηγούνται το ιστορικο-θρησκευτικό παρελθόν της χώρας, σε ένα απέραντο υπαίθριο μουσείο. Ερχόμαστε στην πολύχρωμη αγορά Nyaung Oo για να δούμε τα παραδοσιακά αγαθά των ντόπιων πωλητών: Ντόπιοι πουλούν και αγοράζουν φρούτα και λαχανικά, όσπρια και ψάρια, σε μία ατμόσφαιρα όλο ζωντάνια. Στα μαγαζιά με τα είδη χειροτεχνίας που φτιάχνουν οι κάτοικοι της περιοχής, θα γνωρίσουμε τη λαϊκή βιρμανική τέχνη. Bλέπουμε τον μνημειώδη ναό Ananda, το ολόλευκο αριστούργημα της αρχιτεκτονικής Μον με τους τέσσερις Βούδες, και το παρακείμενο μοναστήρι με τα θαυμάσια διατηρημένα τείχη του 18ου αιώνα. Βλέπουμε τον ναό Thatbyinnyu «Omniscient», έναν από τους παλαιότερους (12ος αι.) αλλά και ψηλότερους στο Μπαγκάν με ύψος 61 μ. Ο πελώριος ναός Dhammayangyi (1170) με τα περίτεχνα σκαλίσματα αξίζει επίσης την προσοχή μας, όπως και ο βουδιστικός Htilominlo, χτισμένος από τον βασιλιά Νανταουνγκμίγια το 1218. Θα κλείσουμε την περιήγησή μας με τον ακόμη πιο περίτεχνο ναό Sulamani, με τον ιδιαίτερο εσωτερικό φωτισμό. Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με δείπνο σε τοπικό εστιατόριο παρακολουθώντας φολκλορική παράσταση. Διανυκτέρευση στην Μπαγκάν.

4η ημέρα: Μπαγκάν – Όρος Πόπα – Μπαγκάν (βαρκάδα)

 

Παίρνουμε πρωινό νωρίς στο ξενοδοχείο μας, και στη συνέχεια μεταβαίνουμε οδικώς στο όρος Πόπα, ένα ανενεργό ηφαίστειο που οι ντόπιοι αποκαλούν και «Το Σπίτι των Πνευμάτων», καθώς θεωρείται ο τόπος κατοικίας των πιο σημαντικών πνευματών της Βιρμανίας (Νατς). Η διαδρομή μέχρι το ηφαίστειο είναι συγκλονιστική, και οι αφορμές για στάσεις ώστε να προλαβαίνουμε να απαθανατίζουμε σκηνές απίστευτης φυσικής ομορφιάς, θα είναι αναρίθμητες. Συνολικά 777 σκαλοπάτια οδηγούν μέχρι την κορυφή του Πόπα και τον ναό που βρίσκεται εκεί, από όπου η θέα είναι ασυναγώνιστη. Αφού απολαύσουμε θέα και τοπίο, επιστρέφουμε στην Μπαγκάν, για να δούμε τη χρυσή στούπα Shwezigon, με τα 37 «προ-βουδιστικά» δίχτυα, θα δούμε τον ναό Gubyankgyi και θα απολαύσουμε τη δύση του ηλίου κάνοντας κρουαζιέρα στα νερά του ποταμού Ιραουάντι. Αφού δειπνήσουμε σε τοπικό εστιατόριο, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μπαγκάν – Μανταλέι (πτήση) – Πγιν Οο Λγουίν – Χσιπάου

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μανταλέι, το σπουδαιότερο πολιτιστικό κέντρο της χώρας και τελευταία βασιλική πρωτεύουσα της Βιρμανίας πριν από την κατάληψή της από τους Βρετανούς το 1885. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Πγιν Οο Λγουίν, την «πόλη των λουλουδιών» και πρώην αποικιακό σταθμό, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.040 m. Η τεράστια ποικιλία χλωρίδας πραγματικά θα μας καταπλήξει: πεύκα, ευκάλυπτοι, καφεόδεντρα, λαχανικά, φράουλες. Θα επισκεφθούμε την τοπική αγορά, θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Kandawgyi (πρώην βοτανικός κήπος) και στη συνέχεια θα φτάσουμε στο Χσιπάου (Hsipaw). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Χσιπάου (trekking, βαρκάδα στον ποταμό Ντοταουάντι)

 

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πρωινό μας σήμερα, καθώς πρέπει να βεβαιωθούμε πως γεμίζουμε τις μπαταρίες μας για τη γεμάτη ημέρα που ακολουθεί. Ξεκινάμε λοιπόν την ημέρα μας με πεζοπορία στα αγροτικά χωριά στην ευρύτερη περιοχή του Χσιπάου, ανάμεσα από εποχιακές καλλιέργειες και ποτάμια, παρατηρώντας την καθημερινότητα της φυλής Σαν (Shan) και των εργασιών τους. Οι Σαν φτιάχνουν χαρακτηριστικά ξύλινα αντικείμενα, όπως καλάθια και… ανεμιστηράκια από μπαμπού! Η διαδρομή μας γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος της σε επίπεδο έδαφος, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να την ακολουθήσουν και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, με τις απαραίτητε φυσικά στάσεις για ξεκούραση αλλά και απόλαυση του φυσικού τοπίου. Στο δεύτερο μισό της ημέρας, και αφού γευματίσουμε σε τοπικό σπίτι, μεταβαίνουμε στην προβλήτα όπου επιβιβαζόμαστε σε πλοιάριο για μία βαρκάδα στα νερά του ποταμού Ντοταουάντι. Βγαίνοντας ξανά στην όχθη σεργιανάμε μέσα σε οπωρώνες και καλλιέργειες μέχρι να φτάσουμε, έπειτα από λίγο, στο μοναστήρι των Σαν, ηλικίας περίπου 180 ετών. Ξεκουραζόμαστε στη μονή, μαθαίνοντας παράλληλα ενδιαφέροντα πράγματα, πριν επιστρέψουμε στο πλοιάριό μας, που θα μας οδηγήσει σε ένα χωριό των Σαν, για να δούμε από κοντά στιγμές από την καθημερινότητά τους. Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Χσιπάου – Μανταλέι (διαδρομή με τραίνο στη γέφυρα Viaduct Gokhteik)

 

Η διαδρομή με το τραίνο στη διάσημη γέφυρα Viaduct Gokhteik δεν μπορεί να λείψει από το ταξίδι μας στην Βιρμανία. Σήμερα το πρωί λοιπόν αναχωρούμε από το Χσιπάου και μεταβαίνουμε στον σιδηροδρομικό σταθμό για να κάνουμε μία αξέχαστη βόλτα, διασχίζοντας την Viaduct Gokhteik, την ψηλότερη γέφυρα της χώρας και μεγαλύτερη σιδηροδρομική γέφυρα σε στύλους της εποχή της. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Μανταλέι, όπου το απόγευμα θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα από την Αμαραπούρα και τη γέφυρα U Bein.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Μανταλέι – Μινγκούν (κρουαζιέρα) – Μανταλέι

 

Σήμερα το πρωί θα πλεύσουμε στα νερά του ποταμού Αγιεραρουάντι, απολαμβάνοντας όχι μόνο τη θέα στις όχθες του ποταμού αλλά και σκηνές από την καθημερινότητα των κατοίκων στις παρόχθιες κοινότητες. Πατώντας ξανά στη στεριά, ερχόμαστε νοτιοδυτικά του Μανταλέι στην παγόδα Μαχαμούνι, ένας από τους σημαντικότερους τόπους προσκυνήματος των βουδιστών. Σύμφωνα με την αρχαία παράδοση, το τεράστιο άγαλμα του Βούδα στο εσωτερικό του ναού, είναι ένα από τα πέντε που χυτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του. Σκηνές της καθημερινής ζωής των ντόπιων θα εκτυλίσσονται μπροστά μας καθ’ όλη τη διαδρομή, δίνοντάς μας μαθήματα απλότητας και ομορφιάς. Εδώ θα δούμε την ύψους 50μ. μισοτελειωμένη στούπα και την μεγαλύτερη καμπάνα του κόσμου. Πολύ κοντά βρίσκεται η μοναδικής αρχιτεκτονικής παγόδα Myatheindan. Η επίσκεψή μας στους θησαυρούς της βουδιστικής κληρονομιάς συνεχίζεται με την παγόδα Kuthodaw, όπου θα δούμε το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου, καθώς και το μοναστήρι Shwenandaw, όπου θα θαυμάσουμε το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής του ξύλου τικ και της ξυλογλυπτικής του 19ου αιώνα. Στην κορυφή του λόφου του Μανταλέι θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα να δίνει μία ακόμη πιο μυστηριακή ατμόσφαιρα στην πόλη και στο οροπέδιο Shan, τους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Μανταλέι – Χέχο (πτήση) – Πιντάγια – Καλάου

 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Χέχο. Άφιξη και οδική αναχώρηση για Πιντάγια, όπου θα περιηγηθούμε στις μοναδικές σπηλιές της με τα (πάνω από) οκτώ χιλιάδες αγαλματίδια του Βούδα, δείγμα της βαθιάς πίστης των Βιρμανών, οι οποίοι τα έχουν τοποθετήσει εκεί στο πέρασμα των αιώνων. Θα δούμε επίσης τοπικά εργαστήρια όπου παρασκευάζονται οι παραδοσιακές, χρωματιστές ομπρέλες των Σαν. Το απόγευμα θα μεταβούμε οδικώς στο Καλάου, όπου με την άφιξή μας θα επισκεφθούμε την τοπική αγορά και θα ανηφορίσουμε τον λόφο για να δούμε την παλιά καθολική εκκλησία (εφόσον είναι ανοικτή στο κοινό). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση. 

10η ημέρα: Καλάου (trekking) – Λίμνη Ίνλε

 

Παίρνουμε πρωινό για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες για το σημερινό μας trekking! Φτάνουμε οδικώς στο σημείο από όπου θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας, διαβαίνοντας ανάμεσα από πευκοδάση και ακολουθώντας το αγροτικό μονοπάτι προς το Λουτπγίν (Lutbyin), που βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην κορυφή ενός λόφου. Η καρτποσταλική θέα προς την κοιλάδα από εδώ πάνω αξίζει και με το παραπάνω την πορεία μέχρι εδώ! Θα εξερευνήσουμε ένα συγκρότημα από φυσικά σπήλαια και στοές, γεμάτα με απεικονίσεις του Βούδα σε κάθε πιθανό και απίθανο σχήμα και μέγεθος! Θα επιστρέψουμε με ποδήλατα στο Καλάου από όπου θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Νιαουνγκσούε (Nyaungshwe), στην όχθη της λίμνης Ίνλε, που πλαισιώνεται από ψηλούς λόφους και από χωριά χτισμένα πάνω σε πασσάλους. Θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να φτάσουμε στο κατάλυμά μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στη λίμνη Ίνλε.

11η ημέρα: Λίμνη Ίνλε (Ιντέιν)

 

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Ιντέιν. Κρυμμένο από την πυκνή βλάστηση δέντρων και θάμνων, το συγκρότημα από παγόδες θα μας αποκαλύψει ένα ακόμα κεφάλαιο της βουδιστικής ιστορίας της Βιρμανίας. Ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του με διάφορους τρόπους στον λαβύρινθο από τις αμέτρητες στούπες που θα συναντήσουμε εδώ. Θα δούμε επίσης και τις γυναίκες της φυλής Καγιάν, με τους μακριούς λαιμούς, σε ένα εργαστήριο επεξεργασίας μετάξης.

Το απόγευμα απολαμβάνουμε για μία «κρουαζιέρα» στην λίμνη Ίνλε, που είναι γνωστή για τους υδρόβιους υακίνθους, οι οποίοι βοηθούσαν τις φυλές που ζουν εκεί να δημιουργήσουν τους πλωτούς τους κήπους. Οι άνθρωποι εδώ έχουν αναπτύξει τον δικό τους μοναδικό τρόπο κωπηλασίας. Βρισκόμαστε σε έναν αλλόκοτο κόσμο από τον οποίο δύσκολα θέλουμε να «ξεκολλήσουμε» και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Στον μυστηριακό υδάτινο κόσμο της λίμνης Ίνλε, όπου θα περιηγηθούμε με βάρκες, όλα μοιάζουν να επιπλέουν και να κινούνται. Τα σπίτια πάνω στους πασσάλους, οι πλωτοί κήποι που κατασκεύασαν οι ντόπιοι μιμούμενοι τη φύση, οι υάκινθοι, οι βάρκες. Οι «κωπηλάτες του ποδιού» αλιεύουν δίπλα μας τα αναρίθμητα είδη ψαριών του ποταμού με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Στο χωριό Inn Paw Khone θα δούμε τους ντόπιους να υφαίνουν μετάξι σε αργαλειούς και θα επισκεφθούμε επίσης την πιο σεβάσμια παγόδα της λίμνης Phaungdaw Oo. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

12η ημέρα: Λίμνη Ίνλε – Χέχο – Γιανγκόν (πτήση)

 

Θα αφήσουμε πλέον σήμερα την λίμνη Ίνλε και θα μεταβούμε στο Χέχο, απ΄ όπου θα πετάξουμε για την Γιανγκόν., Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μιανμάρ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση και αναζωογόνηση. Διανυκτέρευση.

13η ημέρα: Γιανγκόν – Χρυσός Βράχος

 

Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock), όπου μας περιμένει ένα μοναδικό θέαμα την καλύτερη ώρα της ημέρας, την ώρα που δύει ο ήλιος: η διάσημη μικρή παγόδα που είναι χτισμένη στην κορυφή ενός γρανιτένιου στρογγυλού βράχου καλυμμένου με φύλα χρυσού που τοποθετούν οι πιστοί και που ισορροπεί σχεδόν στον αέρα! Απολαύστε ένα μοναδικό ασιατικό ηλιοβασίλεμα και μαγευτείτε από τα χρώματα του ορίζοντα που αντικατοπτρίζονται στο χρυσό βράχο και δημιουργούν ένα πραγματικό υπερθέαμα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Σημείωση: Η επίσκεψη αυτή είναι δύσκολη για τον μέσο ταξιδιώτη λόγω των οχημάτων ανάβασης στην περιοχή του Βράχου.  Υπάρχει δυνατότητα να παραληφθεί η επίσκεψη στον Χρυσό Βράχο και  να αντικατασταθεί η εκεί διανυκτέρευση, με διαμονή στην Γιανγκόν. Εφόσον δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκδρομή στον Χρυσό Βράχο, παρακαλείσθε να το δηλώσετε στον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση από την Αθήνα.. 

14η ημέρα: Χρυσός Βράχος – Μπάγκο – Γιανγκόν

 

Μετά το πρωινό μας επισκεπτόμαστε την παγόδα και στη συνέχεια αναχωρούμε οδικώς με τελικό μας προορισμό την πρωτεύουσα Γιανγκόν. Κάνουμε την πρώτη μας στάση στο Κάικτο για να δούμε ένα από τα περιφημότερα αγάλματα του Βούδα, και συνεχίζουμε για το Μπάγκο (Bago). Εδώ θα δούμε την Shwemawdaw τη μεγαλύτερη στούπα στη Βιρμανία, που φτάνει τα 114 μέτρα σε ύψος, τον κεκλιμένο Βούδα Shwetharlyaung και τα τέσσερα τεράστια αγάλματα του Καθιστού Βούδα στην παγόδα Kyaikpun. Θα δούμε παράλληλα και την τοπική αγορά Htauk Kyant, μία πανδαισία χρωμάτων και τοπικών γεύσεων. Φτάνουμε στη Γιανγκόν όπου θα έχουμε χρόνο για ανάπαυση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

15η ημέρα: Γιανγκόν – Πτήση επιστροφής

 

Πρωινό και μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία στη φύση. Οι διαδρομές είναι απλές, σε σχετικά επίπεδη επιφάνεια ώστε ταξιδιώτες με φυσιολογικά καλή υγεία να μπορούν εύκολα να ανταπεξέλθουν χωρίς προβλήματα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/6/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 980 €
  Twin Room 1699 € 980 €
  Triple Room 1699 € 980 €
  Single Room 2325 € 980 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  45 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/7/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 980 €
  Twin Room 1699 € 980 €
  Triple Room 1699 € 980 €
  Single Room 2325 € 980 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  45 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  29/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 980 €
  Twin Room 1699 € 980 €
  Triple Room 1699 € 980 €
  Single Room 2325 € 980 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  45 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 980 €
  Twin Room 1699 € 980 €
  Triple Room 1699 € 980 €
  Single Room 2325 € 980 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  45 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  7/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 980 €
  Twin Room 1699 € 980 €
  Triple Room 1699 € 980 €
  Single Room 2325 € 980 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  45 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  28/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1699 € 980 €
  Twin Room 1699 € 980 €
  Triple Room 1699 € 980 €
  Single Room 2325 € 980 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΡΜΑΝΙΑΣ  :  45 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Ξενοδοχεία 4* sup. εκτός από τις περιοχές με χαμηλή υποδομή, όπου διαθέτουμε ωραία αλλά απλά ξενοδοχεία, από τα καλύτερα της κάθε περιοχής. Τα καταλύματα αυτά έχουν βασικές ανέσεις.  
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός, Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €980
  • Βίζα Βιρμανίας (το κόστος των 45€ καταβάλλεται στην Αθήνα, θα πρέπει όμως να μας στείλετε 2 φωτογραφίες και φωτοτυπία του διαβατηρίου σας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση της εκδρομής)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Στη Βιρμανία θα πρέπει να έχετε μαζί σας Δολάρια Αμερικής κοπής μετά το 2000 (όχι σειρά CB) και σε πολύ καλή κατάσταση ή Ευρώ.