Skip to main content

Τυνησία Μεγάλος γύρος Οάσεων Πασχα

Τύνιδα, Χαμμαμέτ, Καϊρουάν, Τοζέρ, Τζεμπίκα - Ταμέρτζα (4Χ4)
Μιντές, Ντουζ, Στο Ελ Τζερίντ, Νεφτά, Ματμάτα, Γκαμπές, Σφαξ,

Ελ Τζεμ, Μοναστίρ,  Σους, Πορτ ελ Καντάουι,
Καρχηδόνα, Σίντι Μπου Σάιντ

Αναχώρηση: 01.05 8 Ημέρες

Όποια εποχή και να επιλέξετε για να επισκεφθείτε την Τυνησία, ένα είναι σίγουρο, πως πάντα θα βρείτε μία όμορφη, φιλόξενη, πλούσια σε παραδόσεις, μνημεία και γεύσεις Μεσογειακή χώρα να σας υποδεχθεί με ανοικτές τις αγκάλες. Με δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα, ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και βαλάντια, με κρυστάλλινα νερά και αμμουδιές με ψιλή άμμο, που τις περισσότερες φορές απέχουν μόλις μία ώρα οδικώς από μια πληθώρα αρχαίων Ρωμαϊκών, Αραβικών, Βερβερικών, Φοινικικών μνημείων, που προσελκύουν και μαγεύουν τους επισκέπτες απ όλο τον κόσμο. Για τους λάτρεις της ερήμου και των 4Χ4, η Τυνησία είναι επίσης μία πρόκληση για να ζήσει κανείς αξέχαστες εμπειρίες. Ανακαλύψτε την όμορφη αυτή χώρα μέσα από μία ποικιλία προγραμμάτων και συνδυασμών για μεμονωμένους, για μικρές ομάδες ή γκρουπ, πάντα άρτια σχεδιασμένα και με τις καλύτερες υπηρεσίες.  

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Τυνησίας, την Τύνιδα που βρίσκεται στα βόρεια παράλια της αφρικανικής ηπείρου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Χαμμαμέτ, το γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο. Απογευματινή ξενάγηση στην πόλη και βόλτα στα σουκς της Χαμμαμέτ. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΜΜΑΜΕΤ - ΚΑΪΡΟΥΑΝ - ΤΟΖΕΡ

Πρωινή αναχώρηση για την αρχαιότερη ιερή πόλη των Αράβων, το θρυλικό Καϊρουάν. Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε την κολυμβήθρα των Αγλαβιτών, το Μαυσωλείο των Βέρβερων, το Μεγάλο τέμενος Σίντι Οκμπα καθώς επίσης και τα σουκς με τα περίφημα χαλιά. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε νότια, προς την Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΖΕΡ - ΤΣΕΜΠΙΚΑ - ΜΑΜΕΡΤΖΑ - ΜΙΝΤΕΣ - ΝΕΦΤΑ - ΤΟΖΕΡ

Σήμερα το πρωί θα γνωρίσουμε τις οάσεις και τα βουνά της Τσεμπίκα - Ταμέρτζα και Μιντές - με τα ειδικά Jeep 4X4. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στο παζάρι ή για επισκέψεις στο τοπικό μουσείο (Dar Cherait) και τον ζωολογικό κήπο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε την γραφική όαση της Νέφτα. Επιστροφή στην Τοζέρ. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΖΕΡ - ΣΟΤ ΕΛ ΤΖΕΡΙΝΤ - ΝΤΟΥΖ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για μία καταπληκτική διαδρομή μέσα από το αλατούχο βαθύπεδο της λίμνης Σοτ Ελ Τζερίντ, με προορισμό τη Ντουζ, μια πόλη-ορόσημο στην έρημο Σαχάρα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στο ελεύθερο απόγευμα μπορείτε να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε το ποτό σας στην πισίνα του ξενοδοχείου ή να κάνετε μία βόλτα στην έρημο με καμήλες.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΖ - ΜΑΤΜΑΤΑ - ΓΚΑΜΠΕΣ - ΣΦΑΞ - ΜΟΝΑΣΤΙΡ

Πρωινή αναχώρηση για την ξακουστή πόλη των Τρωγλοδυτών, τη Ματμάτα. Μετά την επίσκεψή μας θα κατευθυνθούμε προς τις πόλεις Γκαμπές και Σφαξ, όπου θα ξεναγηθούμε στο διάσημο και τεράστιο αρχαίο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ. Τέλος, οδηγώντας κατά μήκος της θάλασσας, θα φθάσουμε στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Μοναστίρ. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΣΤΙΡ - ΣΟΥΣ - ΠΟΡΤ ΕΛ ΚΑΝΤΑΟΥΙ - ΧΑΜΜΑΜΕΤ

Κατά τη σημερινή μας πρωινή ξενάγηση στην πόλη, θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το Μαυσωλείο του Μπουργκίμπα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Σους, όπου επισκεπτόμαστε το τοπικό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη Μεντίνα της πόλης και αναχώρηση με προορισμό το γραφικό Port el Kantaoui και τη Χαμμαμέτ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΧΑΜΜΑΜΕΤ - ΤΥΝΙΔΑ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΡΝΤΟ - ΣΙΝΤΙ ΜΠΟΥ ΣΑΪΝΤ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό την Τύνιδα, που αποτελεί ένα γοητευτικό μείγμα αραβικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού και κουλτούρας. Η ξενάγησή μας στην πόλη περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο Μπαρντό με τα διάσημα ψηφιδωτά και τα μωσαϊκά. Στη συνέχεια θα δούμε την παλιά πόλη, τη Μεντίνα, όπου θα έχουμε 1½ ώρα χρόνο για ψώνια και γεύμα. Αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας με τα Ρωμαϊκά ερείπια και τα δημόσια λουτρά του Αντωνίνου, την βασιλική DomusCharitatis, το Τοφέ, όπου προσέφεραν θυσίες, το Μήτριο κ.ά. Συνεχίζοντας αλλάζουμε σκηνικό και κατευθυνόμαστε προς το γραφικό και κατάλευκο Σίντι Μπου Σάιντ, τη "Μύκονο" της Τυνησίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ανάπαυση. Το βράδυ θα μεταφερθούμε σε γνωστό παραδοσιακό εστιατόριο στη Μεντίνα της Τύνιδας για το αποχαιρετιστήριο δείπνο μας.   Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΤΥΝΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κάντε την κράτηση σας έως 31/03/13 και ταξιδέψτε την περίοδο του Πάσχα απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ί, σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως από 150 € - 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

 

Άτομο σε Δίκλινο

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου

 

 

Φόροι Αεροδρομίων

 

599 €

 

 

+ 160

 

295 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • 7 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* και 4* όπως El Mouradi Hammamet 5*, El Mouradi Tozeur, 4* Sup. SAHARA Douz 4*, El Mouradi Skanes Monastir, 4* Tunisia Palace Tinis 4* (ήάλλααντίστοιχα).
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Ειδικό αποχαιρετιστήριο δείπνο την 7η μέρα.
  • Όλες οι μεταφορές, οι μετακινήσεις και οι ξεναγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Οι είσοδοι στα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα άλλα αξιοθέατα που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Η εκδρομή στις Οάσεις με jeep 4X4
  • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί και συνοδοί
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του Γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • 275 ευρω που αναλυονται σε : Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.