Skip to main content

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - MONTENEGRO- ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Tίρανα - ΦιόρδΑγίουΣτεφάνου - Κοτόρ - Μόσταρ (Σερβία - Ερζεγοβίνη) -

Οχρίδα - ΌσιοςΝαούμ

7 Ημέρες

Αναχωρήσεις: 9 & 23/9

 

1η ημέρα: Αθήνα - Τίρανα

Διασχίζουμε την Ελλάδα και περνάμε στην Αλβανία από την Κρυσταλλοπηγή πριν διανυκτερεύσουμε στα Τίρανα.

2η ημέρα: Φιόρδ Μπόκα - Άγιος Στέφανος - Κότορ - Ντουμπρόβνικ

Ταξιδεύουμε προς Μαυροβούνιο, απολαμβάνουμε την πανοραμική θέα στο Μπόκα Φιόρδ, ένα από τα ωραιότερα της Ευρώπης και σταθμεύουμε στο γραφικό Αγ. Στέφανο. Περιηγούμαστε στο Κότορ και φτάνουμε στο Μαργαριτάρι της Αδριατικής το Ντουμπρόβνικ, όπου θα μείνουμε στην παραθαλάσσια, τουριστική περιοχή του.

3η ημέρα: Ντουμπρόβνικ

Ξενάγηση στο ιστορικό Ντουμπροβνικ (μνημείο UNESCO), μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων - πετάμε πάνω από την παλαιά πόλη, τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές κρεμαστές αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες, την κεντρική, πλακόστρωτη πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά (το φαρμακείο του λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1391!) στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη (1441) και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho.

4η ημέρα: Ντουμπρόβνικ - Μόσταρ (Βοσνία & Ερζεγοβίνα) - Ντουμπρόβνικ

Επίσκεψη στο Μόσταρ, στη Βοσνία Ερζεγοβίνη -αφού απολαύσουμε τη φανταστική διαδρομή στην κοιλάδα του ποταμού Νερέτβα και την περιήγηση στη γραφική πόλη με την Οθωμανική γέφυρα (Στάρι Μόστ) και το ιστορικό κέντρο, επιστρέφουμε στο Ντουμπρόβνικ για καφέ, βόλτες, αγορές σε τοπικά είδη και περιπλάνηση στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης.

5η ημέρα: Ντουμπρόβνικ - Οχρίδα

Στην πορεία μας για Μαυροβούνιο και Οχρίδα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε και πάλι από τα φιόρδ Μπόκα και τον Άγιο Στέφανο πριν φτάσουμε αργά το απόγευμα στη λίμνη της Οχρίδας,

για να περπατήσουμε στη Στρούγκα με τα γραφικά καφέ και να διανυκτερεύσουμε.

6η ημέρα Όσιος Ναούμ - Πόλη Οχρίδας

Εκδρομή στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, απ΄όπου ξεκίνησαν ο Κύριλλος και Μεθόδιος, οι Έλληνες μοναχοί να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη Βίβλο. Απογευματινή περιήγηση στην παλιά πόλη της Οχρίδας πριν επιστρέψουμε για δείπνο και διασκέδαση με την ορχήστρα μας!

7η ημέρα Οχρίδα - Μοναστήρι (Μπίτολα) - Αθήνα

Επίσκεψη στο Μοναστήρι (Μπίτολα) όπου θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και το παζάρι και αναχώρηση για την Αθήνα.

 

 

Κόστος κατ’ άτομο

2/κλινο

1/κλινο

7 Ημέρες

459€

+150€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές εκδρομές με πολυτελές πούλμαν ως πρόγραμμα • 3 νύχτες στο ARGOCY

3* SUP, ή παρόμοιο στην παραθαλάσσια τουριστική περιοχή του Ντουμπρόβνικ με ημιδιατροφή • 1 νύχτα διαμονή στα Τίρανα σε 3* με ημιδιατροφή • 2 νύχτες στο ΗΟΤΕL DRIM 4* ή παρόμοιο στη λίμνη Οχρίδαστην Στρούγκα με ημιδιατροφή • Ξενάγηση στο Ντουμπρόβνικ με τοπικό ξεναγό • 1 Βραδιά με ορχήστρα στην Οχρίδα • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε μουσεία • Ό, τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή

αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις.

Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη.

Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.