Skip to main content

Βενετία - Λίμνη Μπλέντ & Biennale

8 μέρες Βενετία – Λίμνη Μπλέντ - Λιουμπλιάνα - Σπήλαια Ποστόινα - Τεργέστη -Βενετία / Μέστρε - Δολομίτες - Κορτίνα Ντ' Αμπέτσο - Λίμνη Μιζουρίνα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά και 3 δείπνα στην Λίμνη Μπλέντ.

 

Μέρα:
Αθήνα – Βενετία – Λίμνη Μπλέντ
Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για τη Βενετία. Άφιξη & απευθείας κατευθυνόμαστε για τη Μπλεντ με το παραμυθένιο κάστρο. Εδώ μας περιμένει το GRAND HOTEL TOPLICE 5* (www.hotel-toplice.com) στις όχθες της γραφικής λίμνης Μπλέντ ή το PARK HOTEL 4* (www.sava-hotels-resorts.com) με μαγική θέα στις Ιουλιανές Άλπεις. Το βράδυ δίνουμε ραντεβού σε ένα από τα δυο εστιατόρια του ξενοδοχείου για να απολαύσουμε εξαιρετικά εθνικά και διεθνή πιάτα.
Μέρα:
Λίμνη Μπλέντ - Λιουμπλιάνα
Πρωινό & αναχώρηση για την Λιουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, μια μπαρόκ πόλη που οφείλει την ονομασία της στον ποταμό Λουμπλιάνκα. Ξεκινώντας με τη καταπληκτική μεσαιωνική παλαιά πόλη στις όχθες του Ποταμού Λουμπλιάνκα για να δούμε την πλατεία Πρέσερεν, τον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου, το αρχιεπισκοπικό παλάτι, την γέφυρα των Δράκων, το Δημαρχείο και άλλα αξιοθέατα της πανέμορφης πόλης. Δείπνο στο ξενοδοχείο.
Μέρα:
Ολοήμερη εκδρομή στο Κλάγκενφουρτ (Αυστρία)
Πρόγευμα & αναχώρηση για το στολίδι της Ν. Αυστρίας, το πανέμορφο Κλάγκενφουρτ, ανάμεσα στη καταπράσινη οροσειρά των Άλπεων και τη μεγάλη λίμνη Βερδερζεέ. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό του κέντρο με το Δημαρχείο, τη παλαιά πλατεία με το άγαλμα της Θηρεσίας και το εντυπωσιακό σιντριβάνι του Δράκου και άλλα ενδιαφέροντα μέγαρα. Συνεχίζουμε με το πολύ ενδιαφέρον θεματικό πάρκο Mininundus, που είναι γεμάτο μινιατούρες από όλο τον κόσμο και που μας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στην υφήλιο. Ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με τη περιοχή με επίσκεψη μας στη μεγάλη Λίμνη, όπου και θα περπατήσουμε στη γραφική της ακτή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο.
Μέρα:
Λίμνη Μπλέντ - Σπήλαια Ποστόινα - Τεργέστη -Βενετία / Μέστρε
Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βενετία, αφού προηγουμένως επισκεφτούμε τα σπήλαια της Ποστόνια (52 χλμ.), τα παλαιότερα στον κόσμο. Θα περιηγηθούμε με ηλεκτροκίνητο τρενάκι (έξοδα ατομικά) στα δεύτερα σε μέγεθος σπήλαια στον κόσμο, με τους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να σχηματίζουν καταπληκτικές παραστάσεις και να αφήνουν στον επισκέπτη αξέχαστες εντυπώσεις. Εν συνεχεία αναχώρηση για τη βορειοανατολική Ιταλία και συγκεκριμένα τη Τεργέστη, πρίν καταλήξουμε στη Πόλη των Δόγηδων, τη Βενετία με διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* (www.nhhotels.com) ή εναλλακτικά στο ELITE RESIDENCE 4* (www.elitehotel.it) στο Μέστρε.
Μέρα:
Βενετία … η πόλη των Δόγηδων!
Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση με το βαπορέτο (έξοδα ατομικά), για να μεταφερθούμε στη πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες. Και τι δεν έχει να θαυμάσει κανείς: το μεγάλο κανάλι πλαισιωμένο από εκατοντάδες γοτθικά & βυζαντινά παλάτια, τη γέφυρα του Ριάλτο, τη γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Απολαύστε μια σερενάτα με γόνδολα (έξοδα ατομικά) - ο πιο ρομαντικός τρόπος να δείτε τις κρυμμένες γωνιές της μοναδικής αυτής πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Μέρα:
Βενετία - Δολομίτες - Κορτίνα Ντ' Αμπέτσο - Λίμνη Μιζουρίνα
Μπουφέ πρόγευμα και ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή στο επιβλητικό αλπικό τοπίο, διασχίζουμε το ιταλικό Τυρόλο και την περιοχή των Δολομιτών με τις οροσειρές που παρουσιάζουν διάφορα σχήματα, για να φθάσουμε στη Λίμνη Μιζουρίνα. Eπίσκεψη στο πασίγνωστο κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο Κορτίνα Ντ' Αμπέτσο, την πόλη που φιλοξένησε Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.Επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Μέστρε.
Μέρα:
BIENNALE … η μεγαλύτερη γιορτή τέχνης στο κόσμο
Πρόγευμα και απολαύστε μια σερενάτα με γόνδολα (έξοδα ατομικά) ή επισκεφθείτε την μεγαλύτερη και διεθνή έκθεση τέχνης Bienνale. Η Βενετία αλλάζει πρόσωπο γίνεται πιο ελκυστική με την «γιορτή τέχνης Biennale», όπου όλες οι χώρες συμμετέχουν με εθνικά περίπτερα με τους σημαντικότερους δημιουργούς τους, που γίνεται κάθε δύο χρόνια.
Μέρα:
Βενετία – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση για την Αθήνα.
Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση: 26 Ιουλίου //2, 11, 16, 23 Αυγούστου // 8 μέρες
   
 PARK
NΗ LAGUNA/ELITE
GRAND TOPLICE
NΗ LAGUNA/ELITE
Δίκλινο685725
3ο άτ. έως 12 ετ.580620
Μονόκλινο889965
   

Φόροι αεροδρομίου& επίναυλοι καυσίμων € 145.
Στα δωμάτια με θέα λίμνη στη Μπλέντ υπάρχει επιβάρυνση 25 € το άτομο τη βραδιά.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ- ΑΘΗΝΑ με ALITALIA/AIR ONE
     Τρεις (3) διαν/σεις στο ξενοδοχείο GRAND TOPLICE 5* ή PARK HOTEL 4* στη Λίμνη Μπλέντ
     Τέσσερις (4) διαν/σεις στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4*/ ELITE RESIDENCE 4* στο Μέστρε της Βενετίας
     Πρωινό μπουφέ καθημερινά
     Τρία (3) δείπνα συνολικά στη Λίμνη Μπλέντ
     Μεταφορές, περιηγήσεις / εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα
     Συνοδός - Αρχηγός του γραφείου μας
     Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Είσοδοι σε μουσεία / αρχαιολογικούς χώρους / σπήλαια, κόστος Βαπορέτου στη Βενετία, κόστος τελεφερίκ, εισιτήρια πλοίων στην Λίμνη Μπλέντ, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, Δημοτικός φόρος στo ξενοδοχείο στη Βενετία (καταβάλεται απ' ευθείας) και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.