Skip to main content

Βενετία-Πόρτο Φίνο. Biennale ...η μεγαλύτερη γιορτή τέχνης στο κόσμο!

8 μέρες Βενετία – Λίμνη Ματζόρε (Στρέζα)  - Λίμνες Κόμο & Λουγκάνο (Ελβετία) - Πορτοφίνο – Σάντα Μαργαρίτα & Ραπάλλο (Ιταλική Ριβιέρα) - Λίμνη Ματζόρε – (Ζέρματτ) - Μιλάνο -Βενετία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 

Μέρα:
Αθήνα – Βενετία – Λίμνη Ματζόρε (Στρέζα)
Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για τη Βενετία. Άφιξη & απευθείας κατευθυνόμαστε στη κοσμοπολίτικη Στρέζα στις όχθες της λίμνης Ματζόρε μια από τις γνωστότερες ιταλικές λίμνες. Διαμονή στο πολυτελές αρχοντικό REGINA PALACE 4*sup (www.regina-palace.it) με κομψούς εσωτερικούς χώρους κλασικού στυλ, μεγάλο κήπο με πισίνα & υπέροχη θέα στα νησάκια Μπορομεέ ή στα πανέμορφα ZACCHERA HOTELS (www.zacherahotels.com).
Μέρα:
Λίμνες Κόμο & Λουγκάνο (Ελβετία)
Πρωινό μπουφέ και η σημερινή μέρα αρχίζει με τη Λίμνη Κόμο και το ιστορικό της κέντρο, τη κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, το Καθεδρικό Ναό κ.α. Πριν το μεσημέρι συνεχίζουμε για τα ελβετικά σύνορα για να καταλήξουμε στο κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη και τη πόλη που χτυπά με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού.
Μέρα:
Εκδρομή στα μαγευτικά Πορτοφίνο – Σάντα Μαργαρίτα & Ραπάλλο (Ιταλική Ριβιέρα)
Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Ραπάλλο. Συνεχίσουμε ανατολικά του Πόρτοφίνο με το «μαργαριτάρι της Λιγουρίας», τη Σάντα Μαργαρίτα. Ένα εξίσου περίφημο & σημαντικό παραθαλάσσιο θέρετρο της ιταλικής Ριβιέρας. Τέλος, ολοκληρώνουμε την εκδρομή μας με τα τοπικά μέσα συγκοινωνίας (έξοδα ατομικά) με ένα από τα πανέμορφα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, το παγκόσμιο γνωστό Πορτοφίνο που συγκεντρώνει τους VIP's και στο μικρό λιμανάκι του βρίσκονται θαλαμηγοί προσωπικοτήτων του πλούτου και των καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Μέρα:
Κρουαζιέρα στα Νησιά Μπορομεέ
Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα (έξοδα ατομικά) μιας μίνι κρουαζιέρας με το πλοιάριο στα κοντινά νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι (των Ψαράδων). Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα.
Μέρα:
Λίμνη Ματζόρε – (Ζέρματτ)
Πρωινό μπουφέ και προτείνουμε (έξοδα ατομικά) εκδρομή στις Ελβετικές Άλπεις, το Ζέρματτ. Μέσα από μια πανέμορφη και ειδυλλιακή καταπράσινη διαδρομή στους ορεινούς όγκους των Άλπεων, ανεβαίνουμε μέχρι το σημείο που θα επιβιβαστούμε (έξοδα ατομικά) στον οδοντωτό στο Ζέρματτ ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού. Περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους με τα ξύλινα chalet και ψωνίστε μικρά Ελβετικά σουβενίρ.
Μέρα:
Λίμνη Ματζόρε – Μιλάνο ... shopping therapy - Βενετία / Μέστρε
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το Μιλάνο με αξιοθέατα όπως το Ντουόμο, η Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε, η περίφημη Σκάλα και άλλα σημαντικά μνημεία. Χρόνος ελεύθερος στη πασίγνωστη αγορά της πόλης, για shopping therapy. Το απόγευμα καταλήγουμε στη Πόλη των Δόγηδων, τη Βενετία με διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* (www.nhhotels. com) ή εναλλακτικά στο ELITE RESIDENCE 4* (www.elitehotel.it) στο γειτονικό Μέστρε.
Μέρα:
Βενετία και BIENNALE… η μεγαλύτερη γιορτή τέχνης στο κόσμο!!!
Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση με το βαπορέτο (έξοδα ατομικά), για να μεταφερθούμε στη πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες. Και τι δεν έχει να θαυμάσει κανείς: το μεγάλο κανάλι πλαισιωμένο από εκατοντάδες γοτθικά & βυζαντινά παλάτια, τη γέφυρα του Ριάλτο, τη γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Απολαύστε μια σερενάτα με γόνδολα (έξοδα ατομικά) ή επισκεφθείτε την μεγαλύτερη και διεθνή έκθεση τέχνης Bienνale. Η Βενετία αλλάζει πρόσωπο γίνεται πιο ελκυστική με την «γιορτή τέχνης Biennale», όπου όλες οι χώρες συμμετέχουν με εθνικά περίπτερα με τους σημαντικότερους δημιουργούς τους, που γίνεται κάθε δύο χρόνια.
Μέρα:
Βενετία – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα & μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βενετίας για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση: 26 Ιουλ. // 2, 11, 16, 23 Αυγ. // 8 μέρες
   
 REGINA PALACE
NH LAGUNA/ELI TE
ZACCHERA
NH LAGUNA/ELI TE
Δίκλινο830780
3ο άτ. έως 12 ετ.795750
Μονόκλινο1095995
   
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 145. Για δωμάτια με θέα λίμνη επιβάρυνση € 25 το άτομο τη βραδιά. Επιβάρυνση ημιδιατροφής € 90 το άτομο

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗ- ΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΘΗΝΑ με ALITALIA/AIR ONE
     Πέντε (5) διαν/σεις, στο ξενοδοχείο της επιλογής σας REGINA PALACE 4* sup ή ZACCHERA HOTELS
     Δύο (2) διαν/σεις, στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4*/ ELITE RESIDENCE 4* στο Μέστρε της Βενετίας
     Πέντε μπουφέ προγεύματα καθημερινά
     Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα
     Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
     Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίου
     Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εισιτήρια πλοιαρίων / τρένων / οδοντω- τού, κόστος πλοίου ή κόστος λεωφορείου στο Πορτοφίνο, βαπορέτο Βενετίας
     Δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (καταβάλεται απ' ευθείας σε αυτά)
     Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
     Οτι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.