Skip to main content

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΟ (08 ημέρες) Αναχώρηση: 23/06 και κάθε Κυριακή !!!

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΟ – ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ VENETO - ΔΟΛΟΜIΤΕΣ
*Βενετία * Belluno – Δολομήτες * Bassano del grappa * Βερόνα * Borghetto Σιρμιόνε * Borghetto * Μιλάνο * Κόμο * Λουγκάνο * Λίμνη Ματζόρε *
8 ΗΜΕΡΕΣ

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ  - ΒΕΝΕΤΙΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη των Δόγηδων και των καναλιών, τη Βενετία. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο(περιοχή) τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση

2η ημέρα : ΒΕΝΕΤΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Πρωινό και μεταφορά στο Τρονκέττο. Μεταφορά εξ’ ιδίων με βαπορέττο για την Πιάτσα Σαν Μάρκο, το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης, όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας. Θα δούμε τον επιβλητικό Ναό του Αγ. Μάρκου –σταυροειδής με πέντε θόλους- που υπήρξε εδώ και περίπου χίλια χρόνια ο τάφος του Αγίου Μάρκου, το ιδιωτικό παρεκκλήσι των δόγηδων, το πνευματικό στήριγμα και το μεγαλύτερο σύμβολο της ισχύος, της εξουσίας και της συνέχειας της ενετικής πολιτείας. Θα δούμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών που η λατινική επιγραφή αναφέρει «μετράω μόνο τις ευτυχισμένες ώρες», την Γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ  – BELLUNO – ΔΟΛΟΜIΤΕΣ - BASSANO DEL GRAPPA - ΒΕΡΟΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τους Δολομίτες ένα σύνολο βουνών  του Bolzano και του Belluno νοτιοανατολικά των Άλπεων, με σήμα κατατεθέν τις μυτερές και απότομες κορυφές και το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα των βράχων, είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα της φύσης. Στην συνέχεια αναχώρηση για Bassano del Grappa είναι μια πόλη  στην επαρχία της Vicenza , στη βόρεια Ιταλία . Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση όπου θα δούμε τον Καθεδρικό ναό, το Palazzo del Municipio (το Δημαρχείο) και το σύμβολο της πόλης που είναι η σκεπαστή ξύλινη πλωτή γέφυρα η οποία σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Andrea Palladio το 1569. Στην συνέχεια αναχώρηση για Βερόνα. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο(περιοχή) και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΕΡΟΝΑ –– BORGHETTO -  ΣΙΡΜΙΟΝΕ
Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στην ρομαντική Βερόνα την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Στην συνέχεια  αναχώρηση για ένα μεσαιωνικό γραφικό χωρίο το Borghetto που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Mincio. Η συνέχεια θα μας φέρει στο όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε, το πιο όμορφο και δημοφιλές θέρετρο της λίμνης. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΒΕΡΟΝΑ– ΜΙΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ
Πρωινό και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση το εντυπωσιακό Ντουόμο, ο Καθεδρικός Ναός και η διάσημη Σκάλα, είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα σας εντυπωσιάσουν.  Τελευταίος σταθμός για σήμερα οι  λίμνες του Κόμο, χρόνος ελεύθερος να θαυμάσουμε την εκπληκτική ομορφιά της περιοχής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.


6η ημέρα: ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ
Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για το  Λουγκάνο, όπου θα έχουμε χρόνο για να περπατήσουμε, και να θαυμάσουμε τη Βίλα Φαβορίτα που είναι γνωστή για την συλλογή έργων τέχνης και τους κήπους της. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΚΟΜΟ– ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ  
Πρωινό και αναχώρηση για την  λίμνη Ματζόρε. Η διαδρομή γύρω από τη δυτική όχθη της λίμνης θα μας αποκαλύψει τις ομορφιές της .Χρόνος ελεύθερος.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


8η ημέρα : ΚΟΜΟ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βενετίας απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

 


ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


 

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΟ (08 ημέρες)

 

Αναχώρηση: 23/06 και κάθε Κυριακή

 

            ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ          AZ 7955                        18.40 – 20.00                                        ALITALIA          

            ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ          AZ 7954                        14.55 – 18.05   

 

Περιλαμβάνονται :
•    Αεροπορικά εισιτήρια για τη διαδρομή Αθήνα – Βενετία– Αθήνα.
•    Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
•    Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
•    Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο  4*.
•    Πρωινό καθημερινά.
•    Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
•    Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
•    Φ.Π.Α.
•    Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :
•    Φόροι αεροδρομίων.
•    Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εισιτήρια βαπορέττων στη Βενετία και γενικά όπου απαιτείται.
•    Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
•    Checkpoint (15€)
•    Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία

Σημείωση:

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*