Skip to main content

Βενετία & Λίμνη Μπλεντ 2 Μαΐου, 20 Ιουνίου

6 μέρες Ιουλιανές Άλπεις - Λιουμπλιάνα - Λίμνη Γκάρντα - Τεργέστη. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* στη Λίμνη Μπλεντ και στην Βενετία με πρωινό μπουφέ καθημερινά και τρία δείπνα συνολικά. Αναχωρήσεις Πάσχα & Αγίου Πνεύματος.

 

Μέρα:
Αθήνα – Μιλάνο – Λίμνη Μπλέντ

Πρωινή πτήση με την AEGEAN για το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας & απευθείας κατευθυνόμαστε για τη Μπλεντ, όπου το ανοιξιάτικο τοπίο σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει, περιτριγυρισμένο από πυκνά πευκοδάση, με το παραμυθένιο κάστρο και την πανέμορφη λίμνη που είναι γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Εδώ μας περιμένει το πολυτελές στολίδι GRAND HOTEL TOPLICE 5* (www.hotel-toplice.com) στις όχθες της γραφικής λίμνης Μπλέντ με μαγική θέα στις Ιουλιανές Άλπεις, έτοιμο να μας προσφέρει τα ξεχωριστά διακοσμημένα σε ένα γοητευτικά παραδοσιακό στυλ δωμάτια του, το σύγχρονο κέντρο ευεξίας του όπως σάουνα, σολάριουμ, γυμναστήριο & θερμική πισίνα. Το βράδυ δίνουμε ραντεβού σε ένα από τα δυο εστιατόρια του ξενοδοχείου για να απολαύσουμε εξαιρετικά εθνικά και διεθνή πιάτα.

 

Μέρα:
Λίμνη Μπλέντ …. & Ιουλιανές Άλπεις

Μπουφέ πρόγευμα & θα γνωρίσουμε το φημισμένο κάστρο του Μπλέντ όπου από ψηλά θα έχουμε μια πανοραμική και εντυπωσιακή εικόνα της λίμνης του Μπλέντ όπου σίγουρα θα σας κόψει την ανάσα. Το νησάκι, η λίμνη, το κάστρο και η ομορφιά του τοπίου συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό ανάμεσα στις βουνοκορφές των Άλπεων. Όσοι επιθυμείτε (έξοδα ατομικά) πάρτε μία γόνδολα και πηγαίνετε μέχρι απέναντι στο όμορφο και ρομαντικό νησάκι που βρίσκεται στη μέση της λίμνης και να προσκυνήσετε στην μικρή εκκλησία της Παναγίας της Παρθένου με την φημισμένη καμπάνα. Απόγευμα ελεύθερο & δείπνο.

 

Μέρα:
Λίμνη Μπλέντ - Λιουμπλιάνα

Πρωινό & αναχώρηση για την Λιουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, μια μπαρόκ πόλη που οφείλει την ονομασία της στον ποταμό Λουμπλιάνκα. Θα ξεκινήσουμε με την καταπληκτική μεσαιωνική παλαιά πόλη στις όχθες του Ποταμού Λουμπλιάνκα & θα δούμε την πλατεία Πρέσερεν με έντονο το Ιταλικό στυλ, τον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου, το αρχιεπισκοπικό παλάτι, την γέφυρα των Δράκων, δίπλα στην αγορά, σύμβολο της πόλης, το Δημαρχείο κτίσμα του 1484, την Ακαδημία τεχνών και επιστημών, τη Βιβλιοθήκη, που είναι μερικά από τα αξιοθέατα της πανέμορφης πόλης. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Λίμνη Μπλέντ - Τεργέστη - Βενετία

Πρωινό & αναχώρηση για τη βορειοανατολική Ιταλία και συγκεκριμένα τη Τεργέστη. Μια πόλη με μεγαλεπήβολα νεοκλασικού τύπου κτίρια, πλατείες, θέατρα, μουσεία, με την Ελληνική εκκλησία του Αγ. Νικολάου, λίγο πιο κάτω το «Μεγάλο κανάλι» όπως λέγεται, ένα μικρό απάνεμο αγκυροβόλιο μικρών σκαφών και μια υπέροχη πλατεία μπρος, είναι αξιοθέατα που θα θαυμάσουμε στη σύντομη περιήγηση μας. Το απόγευμα καταλήγουμε στη Πόλη των Δόγηδων, τη Βενετία με διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* (www.nhhotels.com) στο Μέστρε.

 

Μέρα:
Βενετία … η πόλη των Δόγηδων!

Πρωινό μπουφέ και σήμερα θα γνωρίσουμε τη Βενετία των ονείρων μας, μαγευτική όσο καμία άλλη πόλη στο κόσμο με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες. Και τι δεν έχει να θαυμάσει κανείς, το μεγάλο κανάλι πλαισιωμένο από εκατοντάδες γοτθικά & βυζαντινά παλάτια, φθαρμένα από τον καιρό & το χρόνο αλλά τόσο επιβλητικά φωτισμένα το βράδυ, τη γέφυρα του Ριάλτο, τη γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Απολαύστε ένα μοναδικό καπουτσίνο στο καφέ Florian, πιείτε μπελίνι στο Harry's bar και γιατί όχι μια σερενάτα με γόνδολα (έξοδα ατομικά) – ο πιο ρομαντικός τρόπος να δείτε τις κρυμμένες γωνιές της μοναδικής αυτής πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Βενετία – Λίμνη Γκάρντα (Σιρμιόνε) - Μιλάνο - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Λίμνη Γκάρντα στις πλαγιές των Άλπεων, για να γνωρίσουμε την Χερσόνησο Σιρμιόνε, την ομώνυμη παλιά πόλη με τα πέτρινα σπίτια και στενά σοκάκια στο μεσαιωνικό κάστρο. Συνεχίζουμε για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο και εφόσον ο χρόνος μας το επιτρέψει σύντομη περιήγηση της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση της επιστροφής.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 2 Μαΐου, 20 Ιουνίου, 6 μέρες
     
 ΠΑΣΧΑΑΓ. ΠΝΕΥΜΑ
 SMART PRICE έως 12 Απριλίου SMART PRICE έως 12 Απριλίου 
Δίκλινο599645550592
3ο ατ. έως 12 ετ.452490420480
Μονόκλινο720775660720

Φόροι αεροδρομίου& επίναυλοι καυσίμων 136 €. 
Επιβάρυνση από Θεσ/ κη 60 € & 120 € από άλλες πόλεις. 
Για δωμάτια με θέα στη λίμνη Μπλέντ επιβάρυνση 25 € το άτομο τη βραδιά. 
Η διαμονή για την αναχώρηση 20 Ιουνίου θα γίνει στο PARK HOTEL 4* στη Λίμνη Μπλέντ.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ- ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
     Τρεις διαν/ σεις στο ξενοδοχείο GRAND TOPLICE 5* στη Λίμνη Μπλέντ
     Δυο διαν/σεις στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* στο Μέστρε της Βενετίας
     Πρωινό μπουφέ καθημερινά
     Τρία δείπνα συνολικά στη Λίμνη Μπλέντ
     Μεταφορές, περιηγήσεις / εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα
     Συνοδός - Αρχηγός του γραφείου μας
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κόστος Βαπορέτου στη Βενετία, εισιτήρια πλοίων στην Λίμνη, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Σημειώσεις:
     Η ανωτέρω ροή των εκδρομών ενδέχεται να αλλάζει χωρίς καμιά παράλειψη.