Skip to main content

BENELUX 6ημέρες

Ρότερνταμ * Χάγη * Βρυξέλλες * Βατερλό * Λουξεμβούργο * Γάνδη * Μπρυζ * Άμστερνταμ* Βόλενταμ * Μάρκεν *

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ


1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ- ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΧΑΓΗ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Άμστερνταμ.. Με την άφιξη, αναχώρηση για Ρότερνταμ, στο μεγάλο αυτό λιμάνι και στην εμπορική πόλη που διαρρέετε από τον ποταμό Maas. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Χάγη, τη διοικητική πρωτεύουσα της χώρας και έδρα της κυβέρνησης και της Βασιλικής Οικογένειας, όπου θα γνωρίσουμε το Παλάτι, τις κεντρικές πλατείες, το φημισμένο κτίριο του ∆ιεθνούς ∆ικαστηρίου, το ιστορικό σπίτι των Ιπποτών κ.α.

Τελευταίος σταθμός για σήμερα η πόλη των Βρυξελλών. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) – ΒΑΤΕΡΛΟ

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση όπου θα δούμε το δικαστικό Μέγαρο, τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι, το συγκρότημα των κτιρίων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, την επιβλητική Γκράν Πλας με τα μεγαλόπρεπα Γοτθικά και Μπαρόκ κτίρια και το ιστορικό δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια ακολουθεί επίσκεψη στον χώρο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου που έχει σαν σκοπό να δείξει στους επισκέπτες την ιστορία και την λειτουργία της Ευρωπαικής Ένωσης. Χρησιμοποιεί υπερσύχρονα συστήματα multimedia,προσφέρεται δωρεάν, ηλεκτρονικοί ξεναγοί διατίθενται και στα ελληνικά και κρατάει περίπου 1ώρα. Τέλος θα επισκεφθούμε το ιστορικό Βατερλό Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ  

Πρωινό και αναχώρηση για το πανέμορφο Δουκάτο του Λουξεμβούργου που θεωρείται από τα σπουδαιότερα κέντρα της Διεθνούς Οικονομικής ζωής. Με την άφιξη θα γνωρίσουμε τους κεντρικούς δρόμους, τον επιβλητικό Ναό της Παναγίας, το Κυβερνητικό κτίριο με το Κάστρο, τη γραφική ιχθυαγορά, τη παλιά γέφυρα Πασερέλ και την θαυμάσια Προμενάντ ντε λα Κορνίς. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ  

Πρωινό και σήμερα θα επισκεφθούμε τις ιστορικές πόλεις της Φλάνδρας, την Γάνδη και την Μπρυζ, με τα μεσαιωνικά επιβλητικά μέγαρα, τα κάστρα του ένδοξου παρελθόντος και τα μεγαλόπρεπα πέτρινα σπίτια. Στην συνέχεια αναχώρηση για το πανέμορφο Άμστερνταμ. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)

Πρωινό και αρχίζουμε ξενάγηση στη πλωτή αυτή πολιτεία με τα αμέτρητα κανάλια. Θα δούμε το Εθνικό Μουσείο που συγκεντρώνει έργα των μεγαλύτερων Φλαμανδών Ζωγράφων, το Βασιλικό Ανάκτορο, το σπίτι του Ρέμπραντ, το Νομισματοκοπείο, το Μέγαρο των Σιδηροδρόμων, την φημισμένη πλατεία Νταμ, το λιμάνι κλπ. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση στην τόσο πλούσια σε θεάματα πάντως είδους «αμαρτωλή πόλη» για κάποιους. Διανυκτέρευση.

 

6ηημέρα:ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ–ΒΟΛΕΝΤΑΜ–ΜΑΡΚΕΝ-ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε σε μία ενδιαφέρουσα εκδρομή στα γνήσια ολλανδικά χωριά, το Βόλενταμ, το ψαροχώρι που βρίσκεται στις όχθες της Εϊσελμέερ και το Μάρκεν, το οποίο ήταν νησί μέχρι το 1959 και σήμερα αποτελεί το βασικό αξιοθέατο όπου μπορούμε να φωτογραφήσουμε τους ντόπιους που φορούν ακόμα τις παραδοσιακές φορεσιές τους. Επιστροφή στο Άμστερνταμ. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος. Απολαύστε έναν καφέ στα περίφημα Brown Cafes και δοκιμάστε μεταξύ άλλων ψητό ψωμί από το Σουρινάμ, αγοράστε παλιές μάσκες από την Ιάβα και υφάσματα στον αργαλειό από το Μαρόκο. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής. .

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ - Αθήνα.
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχεία 4*.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνει

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, πάρκα, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*

Σημείωση: Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.