Skip to main content

Λίμνη Πλαστήρα - Ελάτη - Περτούλι στο MOUZAKI PALACE

Λίμνη Πλαστήρα - Ελάτη - Περτούλι στο MOUZAKI PALACE

4 ή 5 μέρες Λίμνη Πλαστήρα - Καρδίτσα - Πύλη - Ελάτη - Περτούλι - Τρίκαλα - Μουσείο Τσιτσάνη - “Μύλος των Ξωτικών” - Μέτσοβο - Μετέωρα. Διαμονή στο ολοκαίνουριο,πολυτελές ξενοδοχείο MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA 4* Sup. χτισμένο σε λόφο, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου. Με πούλμαν με ημιδιατροφή/ΡΕΒΕΓΙΟΝ με ζωντανή μουσική.

Αναχωρήσεις 22, 23, 29 & 30 Δεκ., 4 & 5 μέρες

ΑΠΟ 265.00

  1 Μέρα:
Αθήνα - Λίμνη Πλαστήρα - Καρδίτσα
Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 7:00 με κατεύθυνση την Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την υλοποίηση της ιδέας που συνέλαβε το 1925 ο Νικόλαος Πλαστήρας. Μετά το Φράγμα θα επισκεφθούμε την Πλαζ του Λαμπερού. Άφιξη και εγκατάσταση στο MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA 4* Sup. στον λόφο πάνω από το χωριό Μουζάκι. Μπουφέ δείπνο.
 2  Μέρα:
Πύλη - Ελάτη - Περτούλι
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή μας διαδρομή αρχίζει από τη Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα, και συνεχίζει ως το Περτούλι σε υψόμετρο 1090 μέτρων, χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού μέσα στα βουνά και τα έλατα. Συνεχίζουμε για την Ελάτη, με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες. Χτισμένη κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο, παρέχει στον επισκέπτη ένα μοναδικό Αλπικό περιβάλλον και ταβέρνες με ανεπανάληπτες παραδοσιακές γεύσεις τους. Επιστροφή και το βράδυ μπουφέ δείπνο.
  3  Μέρα:
Τρίκαλα - Μουσείο Τσιτσάνη - "Μύλος των Ξωτικών"
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στα γιορτινά Τρίκαλα που και φέτος μας περιμένουν με πλήθος εκδηλώσεων. Ξεχωρίζει η έκθεση του "Μουσείου Τσιτσάνη" που για τις ημέρες των εορτών στεγάζεται στο Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι) με πλήθος φωτογραφιών, παρτιτούρες χειρόγραφα και άλλο υλικό του μεγάλου μας λαϊκού δημιουργού! Ακόμα στην πόλη θα θαυμάσουμε την πανέμορφη κεντρική της γέφυρα κατασκευασμένη το 1886, το Φρούριο με το ρολόι (έμβλημα της πόλης), την παλιά Μεσαιωνική συνοικία κ.α. Το καλύτερο το αφήνουμε πάντα για το τέλος και δεν είναι άλλο από το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, ο εκπληκτικός "Μύλος των Ξωτικών" (www.milosxotikon.gr) με παραμυθένιο εργοστάσιο του Αη-Βασίλη, απίστευτα παιχνίδια, τρενάκι, παγοτσουλήθρα, bungee μεγάλη ρόδα κ.α. κ.α.!!! Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ Εορταστικό δείπνο/ Ρεβεγιόν με συνοδεία ζωντανής μουσικής, γλέντι και χορό!
  4  Μέρα:
Μέτσοβο
Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη ταιριαστή με την ημέρα ολοήμερη εκδρομή στο γραφικό Μέτσοβο. Ξεκινώντας από την πλατεία με τον τεράστιο πλάτανο, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, την Πινακοθήκη του Αβέρωφ, (έξοδα ατομικά). Επιβάλλεται η βόλτα στα μαγαζιά με τα ξυλόγλυπτα και τα υφαντά, τα τυριά και τα άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και βέβαια μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ συνοδευόμενες από ντόπιο κρασί ή τσίπουρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο με συνοδεία ζωντανής μουσικής, γλέντι ως αργά!
   5 Μέρα:
Μετέωρα - Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε για τα επιβλητικά Μετέωρα. Η ανάβαση στο Μεγάλο Μετέωρο και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες προκαλεί δέος! Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή /ΡΕΒΕΓΙΟΝ με ζωντανή μουσική
Αναχωρήσεις 22, 23, 29 & 30 Δεκ., 4 & 5 μέρες
          
     4 μέρες         5 μέρες
23- 26 Δεκ.        22 - 26 Δεκ.
30 Δεκ.-2 Ιαν.   29 Δεκ.-2 Ιαν.

Δίκλινο χωρίς θέα    265    315
Δίκλινο με θέα    300    360
3ο άτομο με θέα    260    305
3ο & 4ο άτομο έως 6 ετ.    95    110
3ο & 4ο άτομο 7-14 ετ.    200    240
Μονόκλινο χωρίς θέα    350    430
Μονόκλινο με θέα    410    495
 
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA 4* Superior στο Μουζάκι Καρδίτσας
     Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά
     Εορταστικά δείπνα/Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική στις 24, 25 Δεκ. & 31 Δεκ, 1 Ιαν. στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.

Σημείωση:
Στην 4ήμερη εκδρομή γίνεται σύμπτυξη της 3η και 4ης μέρας.