Skip to main content

Παραδοσιακά Χριστούγεννα στη γραφική Πορταριά!

Παραδοσιακά Χριστούγεννα στη γραφική Πορταριά!

4 μέρες Μακρυνίτσα - Τσαγκαράδα - Ζαγορά - Μηλιές - Βυζίτσα με διαμονή στο DOMOTEL XENIA PORTARIA MOUNTAIN RESORT4* στην Πορταριά Πηλίου, με ημιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική σε δωμάτια με θέα κήπο.

Αναχωρήσεις 23 & 30 Δεκ., 4 μέρες   ΑΠΟ 305.00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

   1Μέρα:
Αθήνα - Βόλος - Πορταριά
Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 με κατεύθυνση την φωτεινή και στολισμένη με τα χρώματα των γιορτών, σύγχρονη πόλη του Βόλου. Ανάβαση στο βουνό των Κενταύρων και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA PORTARIA MOUNTAIN RESORT 4*. Μπουφέ δείπνο.
    2Μέρα:
Χάνια - Ζαγορά - Τσαγκαράδα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Οι θρυλικές ιστορίες των Κενταύρων, μας ακολουθούν παντού στην διαδρομή μέχρι τα γραφικά Χάνια, όπου μπορούμε να κάνουμε τη βόλτα μας και τις αγορές μας από τα υπαίθρια μαγαζάκια με τα παραδοσιακά προϊόντα. Από εκεί συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο χωριό του Πηλίου, την Ζαγορά (καιρού επιτρέποντος), με την περίφημη βιβλιοθήκη του 18ου αιώνα που περιέχει 3.000 παλιούς τόμους, χάρτες και έγγραφα. Ακολουθεί ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, η ξακουστή Τσαγκαράδα! Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στα γραφικά σοκάκια της και καφεδάκι στα παραδοσιακά καφενεία στην πλατεία δίπλα από τον χιλιόχρονο πλάτανο! Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και Εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με μουσική από D.J., γλέντι και χορός ως αργά!
    3Μέρα:
Πορταριά - Μακρινίτσα
Χρόνια πολλά! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ (brunch) και περίπατος στην Πορταριά με τα τρεχούμενα νερά και τα γραφικά καλντερίμια. Ευκαιρία για αγορές βοτάνων, τσάι του βουνού και βασιλικού πολτού. Η Παναγιά της Πορταρέας, είναι από τα σημαντικότερα σημεία επίσκεψης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αργότερα θα κάνουμε μία ακόμα υπέροχη βόλτα στην ξακουστή Μακρινίτσα, το "μπαλκόνι του Παγασητικού", που κουρνιασμένη στην πλαγιά του βουνού στέκεται σαν ακοίμητος βιγλάτορας πάνω από την πόλη του Βόλου. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας, θα περπατήσουμε μέχρι την κεντρική πλατεία, θα θαυμάσουμε το ξακουστό πρώην καφενείο (1910) νυν διατηρητέο νεότερο μνημείο " ο Θεόφιλος". Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.
    4Μέρα:
Μηλιές - Βυζίτσα - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Ξεκινάμε τη μέρα μας με το Κεφαλοχώρι Μηλιές. Ένα τοπίο μοναδικής ομορφιάς, κατάφυτο, στην πλαγιά του Πηλίου, πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, με την ιστορική εκκλησία των Παμεγίστων Ταξιαρχών του 1741 και τη δημόσια βιβλιοθήκη, με τα σπάνια χειρόγραφα. Θα συνεχίσουμε για τον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό Βυζίτσα, με τα επιβλητικά αρχοντικά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά και την όμορφη θέα στον Παγασητικό. Επιστρέφουμε στην Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή κατ' άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή / ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική σε δωμάτια με θέα κήπο
Αναχωρήσεις 23 & 30 Δεκ., 4 μέρες
     
     4 μέρες
23-26 Δεκ. & 30 Δεκ. - 2 Ιαν.
Δίκλινο    305
3ο άτομο    285
3ο άτομο έως 6 ετών    95
3ο άτομο 7-12 ετών    175
Μονόκλινο    405
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο DOMOTEL XENIA PORTARIA MOUNTAIN RESORT 4*
     Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Ρεβεγιόν με μουσική στις 24 & 31 Δεκεμβρίου στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.
Σημειώσεις:
     Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.