Skip to main content

ΛΗΜΝΟΣ Καλοκαίρι 2018 από 359,00

Μόνο 19 θέσεις
Αναχ: 31 Αυγ., 4 µέρες αεροπορικώς
µε διαµονή στο VAROS VILLAGE 4* SUP

Σταυροδρόµι πολιτισµών από την αρχαιότητα έως σήµερα, πατρίδα του πεντάθλου, είναι το όγδοο σε µέγεθος νησί της Ελλάδας, µε συνολική έκταση 477,6 τετραγωνικά χιλιόµετρα. Η πιο αγαπηµένη από όλες τις στεριές. Αυτή την ποιητική φράση βάζει ο Όµηρος στα χείλη του θεού Ηφαίστου για να δείξει την ευγνωµοσύνη και την ικανοποίηση του Θεού που διωγµένος από τον Όλυµπο βρήκε εδώ φιλοξενία και συµπαράσταση από τους κατοίκους της, έστησε τα υπόγεια εργαστήρια του και από τότε συνέδεσε το όνοµά του µε το νησί.

 

1η µέρα: Αθήνα - Λήµνος - Μύρινα

Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για Λήµνο. Άφιξη στο όµορφο νησί και γνωριµία µε την πρωτεύουσα τουνησιού, την παραθαλάσσια Μύρινα. Αργότερα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο VAROS VILLAGE 4* sup στον Βάρο. Το βράδυ δείπνο.

2η µέρα: Γύρος Νησιού

Πρόγευµα µπουφέ και αναχώρηση για το χωριό Κότσινα στον κόλπο Μπουρνιά, στη θέση όπου σήµερα έχουν αποµείνει λίγες ψαροκαλύβες και η εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Επόµενη επίσκεψη ο ιερός χώρος τον Καβείρων, στο ακρωτήρι χλόη, απέναντι ακριβώς από το Καβείριο της Σαµοθράκης. Στάση στο χωριό Κοντοπούλι για να επισκεφθούµε το Εργαστήρι Αγγειοπλαστικής. Επόµενος αρχαιολογικός χώρος, κοντά στα Καµίνια, η Πολιόχνη όπως την ονόµασαν οι Ιταλοί ανασκαφείς. Συνεχίζουµε για το γραφικό χωριό του Μούδρου, στον οµώνυµο κόλπο που είναι ένα από τα µεγαλύτερα φυσικά λιµάνια της χώρας και αποτελεί σπουδαίο θαλάσσιο βιότοπο, µεγάλης οικολογικής σηµασίας. Τέλος θα επισκεφθούµε την παραλία Νεβγάτη όπου χρόνος για µεσηµεριανό φαγητό. Δυνατότητα για όσους επιθυµούν να κολυµπήσουν στην πανέµορφη παραλία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

3η µέρα: Ελεύθερη µέρα στον Βάρο και στις πολυτελείς ανέσεις του ξενοδοχείου!

Πλούσιο πρόγευµα. Το ξενοδοχείο µας αποτελεί από µόνο του αξιοθέατο καθότι είναι χτισµένο στην άκρη του χωριού, συµπεριλαµβάνοντας αρκετά µε σεβασµό αναπαλαιωµένα κτήρια. Οι αναβαθµισµένες ανέσεις του, η πισίνα και η µοναδική αύρα του, είναι λόγος για να έχουµε ελεύθερη µέρα. Το βράδυ δείπνο.

4η µέρα: Λήµνος - Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερη µέρα να απολαύσουµε όµορφο νησί της Λήµνου. Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για Αθήνα.

Πτήσεις µε OLYMPIC AIR:

  • 31 Αυγούστου Αθήνα - Λήµνος 05:40 - 06:30
  • 3 Σεπτεµβρίου Λήµνος - Αθήνα 22:15 - 23:05

Τιµή κατ’άτοµο µε ηµιδιατροφή

Αναχ: 31 Αυγ., 4 µέρες αεροπορικώς

Δίκλινο

359

3ο άτοµο

337

Μονόκλινο

455

Φόροι αεροδρομίων € 56 κατ'άτομο.

Περιλαµβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Λήµνος - Αθήνα οικονοµικής θέσης µε OLYMPIC AIR
• Μεταφορές - εκδροµές ως πρόγραµµα µε τοπικό κλιµατιζόµενο πούλµαν
• Διαµονή στο πολυτελές VAROS VILLAGE 4* sup στον Βάρο
• Μπουφέ πρωινό και δείπνο καθηµερινά (ηµιδιατροφή)
• Αρχηγός / Συνοδός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
• Φ.Π.Α.