Skip to main content

Στις Μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Ευρώπης 14/12 4 ημέρες

Στις Μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Ευρώπης
Νυρεμβέργη-Χαϊδελβέργη-Στρασβούργο-Φρανκφούρτη
Αναχώρηση: 14/12/2013 4 ημέρες
ΑΠΟ 495 ΕΥΡΩ

1η μέρα: Αθήνα-Χαϊδελβέργη-Χριστουγεννιάτικη Αγορά-Φρανκφούρτη
Πρωινή πτήση για Φρανκφούρτη και αναχώρηση για την παραμυθένια Χαϊδελβέργη. Στην περιήγησή μας θα δούμε την Πλατεία Κommarkt, όπου γίνεται αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού, και εκεί μπορείτε να απολαύσετε ζεστή σούπα και βάφλες. Στην Μarktplats θα αντικρίσετε ένα χωριό από ξύλινα καπέλα και στην πλατεία του Πανεπιστημίου σάς περιμένει ένα carousel για να σας ταξιδέψει στο χρόνο. Το απόγευμα τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας στη Φρανκφούρτη και νυχτερινή βόλτα με τον ξεναγό μας μέσα στο παλιό κομμάτι της πόλης-πατρίδας του Γκαίτε μέχρι τον ποταμό Μάιν που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε τη θέα στο «Μανχάταν της Ευρώπης».

2η μέρα: Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Στρασβούργο (Αλσατία)
Επίσκεψη στο πανέμορφο Στρασβούργο. Θα δούμε τη «Μικρή Γαλλία» με τα πολυάριθμα γεφύρια πάνω από τα κανάλια του ποταμού Ιλ και θα απολαύσουμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε μία από τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες αγορές, στην πλατεία Broglie, που συνεχίζει την παράδοση από το 1570, αλλά και τις υπέροχες γιορτινές μελωδίες από χορωδίες στην πλατεία Kleber. Επιστροφή το απόγευμα στη Φρανκφούρτη & ο υπόλοιπος χρόνος μας είναι αφιερωμένος στη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Φρανκφούρτης.

3η μέρα: ΡότενμπουργκΝυρεμβέργη
Αναχωρούμε για το Ρότενμπουργκ, που θυμίζει πόλη βγαλμένη από παραμύθι, με τα Μεσαιωνικά τείχη του και πολλά καλοδιατηρημένα σπίτια και εκκλησίες. Συνεχίζουμε για τη Νυρεμβέργη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο στη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Γερμανίας, που δέχεται πάνω από 2.000.000 επισκέπτες ετησίως και χρονολογείται από το 1628.

4η μέρα: Nυρεμβέργη-Αθήνα
Ξενάγηση πεζή στο ιστορικό κέντρο που το διαρρέει ο ποταμός Ρέγκνιτζ, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το κτίριο που στέγασε το Συμμαχικό Στρατιωτικό δικαστήριο του Β’ Παγκοσμίου. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο Αεροδρόμιο του Μονάχου για τη βραδινή πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Κόστος κατ΄ άτομο Early Booking 30/10 1/κλινο Παιδί
4 ημέρες ΠΡΟΣΦΟΡΑ 495€ +145€ 395€

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-ΦρανκφούρτηΑθήνα με Lufthansa
• 3 νύχτες (2 στη Φρανκφούρτη στο Μοvenpick 4* Sup κεντρικό & 1 στο Park Inn Nurnberg 4* στη Νυρεμβέργη)
• Περιηγήσεις, επισκέψεις όπως στο πρόγραμμα
• 3 μπουφέ πρωινά
• Τοπικός Ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:
• •Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
• Είσοδοι σε μουσεία/χώρους και ό,τι είναι προαιρετικό

Σημειώσεις: 1) Early booking για κρατήσεις έως30/10. 2) Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλείψεις. 3) Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.