Skip to main content

BANSKO – SKI RELAX ΦΕΒ-ΜΑΡ 2015 4&5 ημερες απο 149,00

4 ή 5 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

BANSKO – SKIRELAX

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 4ΗΜ & 5ΗΜ: 22.01 , 29.01 ,05.02, 12.02 , 21.02 & 21.03

ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – BANSKO

 Αναχώρηση από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Διέλευση των συνόρων και συνεχίζουμε για μία από τις ωραιότερες κωμοπόλεις της Βουλγαρίας το Μπάνσκο. Βρίσκεται 100 περίπου χλμ από τα σύνορα, στους πρόποδες του όρους & Εθνικού δρυμού Πίριν. Το Αλπικό τοπίο συναρπάζει. Απόγευμα ελεύθερο για ρηλάξ ή για μια κοντινή βόλτα. Δειπνο, διαν/ση.

2-3η ΜΕΡΑ : ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΒΑΝSKO

   Πρόγευμα και προαιρετική εκδρομή (€ 10) στην πρωτεύουσα Σόφια (140χλμ).Πρώτη στάση στο ιστορικό μοναστήρι της Ρίλλα που θεωρείται το θρησκευτικό κέντρο της χώρας. Θα θαυμάσουμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία όπως τον Μεσαιωνικό Πύργο του Χρέλιο και τα ξυλόγλυπτα αριστουργήματα, το παρεκκλήσι της ‘Μεταμόρφωσης του Σωτήρος’ κ.α. Γνωριμία-περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό του AlexanderNevski κ.α Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στο κέντρο της πόλης και επιστροφή το απόγευμα. Χαλάρωσε στις ανέσεις του ξενοδοχείου και δείπνο μπουφέ.

4η ΜΕΡΑ : BANSKO – ΦΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΗ – BANSKO

 Πρωινό και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στη Φιλιππούπολη. (€ 10) Εκεί θα δούμε το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο, την παλιά πόλη, το Αρχοντικό Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Κωνσταντίνου και Ελένης και το μουσείο Λαϊκής Τέχνης και επίσης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Επιστρέφουμε στο BANSKO το απόγευμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ

 Πρωινό και αναχώρηση για το Σαντανσκι. Ελευθερος χρονος. Διέλευση των συνόρων και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Άφιξη το βράδυ.

TIMH KAT΄ ATOMO

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

4 ΗΜΕΡΕΣ

149 €

149 €

225 €

5 ΗΜΕΡΕΣ

199 €

199 €

299 €

ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ 3 ΝΥΧΤΕΣ

75 €

75 €

150 €

ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ 4 ΝΥΧΤΕΣ

100 €

100 €

200 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Μεταφορές, εκδρομές , περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3 ή 4*
  • Ημιδιατροφή
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Δημοτικοί φόροι, Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, κάρτα για τις πίστες
  • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
  • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
  • Στο 5ημερο πρόγραμμα εχει μια διανυκτερευση παραπανω απο το 4μερο προγραμμα