Skip to main content

BOROVETS ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 23 – 28/12 απο 195,00

Πάνω ψηλά στις πλαγιές του βουνού Ρίλα, πνιγμένο στα πεύκα και στα έλατα, απλώνεται το μεγαλύτερο ορεινό θέρετρο της Βουλγαρίας το Μπόροβετσ . Στη κορυφή Μουσάλα στα 2925 μ. υψόμετρο ρίξτε το βλέμμα σας τριγύρω κι αγναντέψτε τα Βαλκάνια απ΄άκρη σ΄άκρη. Χαρείτε το χιόνι, το αγαπημένο σας σπορ και τις παροχές spa που σας προσφέρει το ξενοδοχείο σας. Δοκιμάστε τις ντόπιες σπεσιαλιτέ και διασκεδάστε στα μοντέρνα μπαράκια και κλαμπ του Μπόροβετς.  

 

Ημερομηνίες εκδρομής : 23 – 28 Δεκεμβρίου από Αθήνα 

ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Δωμάτιο

Διατροφή

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ

Σημειώσεις

ΔΙΚΛΙΝΟ 

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

4 – 12ΕΤΏΝ

LION 4*

23 – 28/12

Standard Ημιδιατροφή

€195

€235

€140

 

Δείπνο Χριστουγέννων

€ 40 ενήλικας

€ 20 παιδί

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν:

Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν, 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο, πρωινό και δείπνο σε μπουφέ ,  μεταφορά προς/από το σταθμό του τελεφερίκ  και ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα,  γυμναστήριο), ασφάλεια αστικής ευθύνης

 Δεν περιλαμβάνουν:

Επιπλέον γεύματα και ποτά, εισιτήρια τελεφερίκ/λιφτ, προαιρετικές διασκεδάσεις, προαιρετικές εκδρομές, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.

 Παρατηρήσεις

Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ή στούντιο. Για παιδιά έως 3 ετών έχουν δωρεάν διαμονή και επιβαρύνονται μόνο με έξοδα μετακίνησης €50. Το τρίκλινο δωμάτιο είναι δίκλινο με πρόσθετο πτυσσόμενο κρεβάτι ή καναπές που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι. Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή και διαβατήριο. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό  έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κ.α.). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον ένα γονέα,  χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους,  χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων. Η σειρά των προαιρετικών ξεναγήσεων, εκδρομών, περιηγήσεων  είναι ενδεικτική και δύναται να αλλάξει. Η εκδρομή εφόσον δεν συμπληρωθούν συμμετοχές ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με αλλαγή πούλμαν στη διαδρομή κοντά στο Μπάνσκο.

δρομολόγιο πούλμαν :  

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ (ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ 15ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ )

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΑΛΙΜΟΣ (Parking Carrefour)

21:30

ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Β. Αμαλίας 22-24)

22:00

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πλατεία Ελαιών Σ.Μ Θανόπουλος )

22:30

Διόδια (Σχηματάρι)

23:00

ΛΑΜΙΑ (Ρούμελη )

00:15

Βόλος ( διασταύρωση Βελεστίνου )

01:15

ΛΑΡΙΣΑ ( ΝΙΑΒΗΣ )

02:15

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ( OLYMPUS PLAZA- Κορινός )

03:45

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( ΚΤΕΛ )

05:15

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΑπό τις14:00θα πρέπει να βρίσκεστε στη reception ή την καφετέρια του ξενοδοχείου διαμονής όπου θα σας ειδοποιήσει προς επιβίβαση ο συνοδός του γραφείου μας έως τις 14:15 αναλόγως ξενοδοχείου.

 Παρατηρήσεις  

Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ή στούντιο. Για παιδιά 2-12 ετών στο δίκλινο των γονέων σε πρόσθετο κρεβάτι έκπτωση 25%. Παιδιά σε τετράκλινο ή 2χωρο/3χωρο διαμέρισμα έχουν έκπτωση 30% Επιβάρυνση μονόκλινου 35%.Έκπτωση 3ουενήλικα σε πρόσθετο κρεβάτι 15%. Το τρίκλινο δωμάτιο είναι δίκλινο με πρόσθετο πτυσσόμενο κρεβάτι ή καναπές που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι. Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή και διαβατήριο. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό  έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κ.α.). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον ένα γονέα,  χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους,  χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων