Skip to main content

Με την ΑΕΚ στο Μόναχο 7 Νοεμβρίου 2018 από 549,00

ΜΟΝΑΧΟ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ζήστε τη μοναδική ατμόσφαιρα του Αllianz Arena! Εξασφαλισμένα εισιτήρια αγώνα!!

4 ημέρες
Αναχωρήσεις : 07/11

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!! ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

 1η ημέρα: Αθήνα - Μόναχο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος & πτήση για τη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο μια μοντέρνα διεθνής πόλη με καρδιά και μακρά παράδοση. Άφιξη και απευθείας ξενάγηση της πόλης, ξεκινώντας με το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μονάχου Allianz Arena, το Ολυμπιακό κέντρο όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες του 1972, το Μουσείο της BMW, την 'Όπερα, το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα της Νίκης κα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ μεταφορά στο γήπεδο Allianz Arena για να παρακολουθήσουμε το μεγάλο αγώνα μεταξύ FC Bayern Munchen – AEK FC. Μετά το τέλος του ματς, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.      

2η ημέρα: Μόναχο – Σάλτσμπουργκ (προαιρετική εκδρομή)
Πρόγευμα και προαιρετική αναχώρηση για πόλη που γεννήθηκε ο μεγάλος μουσουργός Μότσαρτ και γυρίστηκε η «Μελωδία της Ευτυχίας», το Σάλτσμπουργκ. Παραμυθένιο σκηνικό, μουσεία γεμάτα ιστορία, επιβλητικές όπερες, πολυτελή παλάτια, περίτεχνη αρχιτεκτονική που παίζει μεταξύ μπαρόκ και Αναγέννησης είναι στοιχεία που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν στη πόλη αυτή. Περπατήστε στη πόλη για να δείτε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον υπέροχο Καθεδρικό ναό Ντομ, την μικρή όπερα, το σπίτι-μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε, με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες κα. Το απόγευμα επιστροφή στο Μόναχο.

3η μέρα: Νυρεμβέργη με τρένο
Πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στη Νυρεμβέργη, μια πόλη όνειρο μας περιμένει να την ανακαλύψουμε. Το επιβλητικό κάστρο, οι γοτθικοί ναοί και τα μεσαιωνικά κτίρια, συνθέτουν μία εικόνα βγαλμένη από μια άλλη εποχή. Το ιστορικό της κέντρο, είναι ασύγκριτης ομορφιάς και συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο αρμονικά. Επισκεφθείτε ένα από τα υπέροχα καφέ που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Πέγκνιτζ η τα καταπληκτικά εστιατόρια για όλα τα γούστα, που είναι διάσπαρτα σε όλη την παλιά πόλη. Επιστροφή στο Μόναχο αργά το βράδυ.

4η μέρα: Μόναχο (προαιρετικά ξενάγηση γήπεδο Μπάγερν Allianz Arena) - Πτήση για την Αθήνα
Ημέρα ελεύθερη στην πόλη του Μονάχου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκευθούν και να ξεναγηθούν στο γήπεδο της Μπάγερν Allianz Arena! Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Μόναχο - Αθήνα με απευθείας πτήσεις Lufthansa
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Germania 3* ή παρόμοιο με μπουφέ πρωινό
  • Περιήγηση στην πόλη του Μονάχου
  • Εκδρομή στη Νυρεμβέργη με ελληνόφωνο συνοδό
  • Εισιτήριο τρένου Μόναχο - Νυρεμβέργη - Μόναχο
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης  
  • Εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα
  • H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων (€ 170)
  • Είσοδοι στα μουσεία
  • Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα

Προαιρετικές δραστηριοτητες: Ξενάγηση στο γήπεδο της Μπάγερν Allianz Arena Μονοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ

 

Σημείωση: H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές

 

Πτήσεις με LUFTHANSA:

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ

LH 1755

06:05

07:35

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

LH 1754

21:15

00:35