Skip to main content

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Οκτώβριος 2018 από 385,00

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ
3 ημέρες
03 – 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βενετία. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτη γνωριμία για την Βενετία, την πόλη που έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Από το Τρονκέτο, μεταφορά εξ ιδίων με βαπορέτο στην περιοχή Καστέλλο, όπου βρίσκεται η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Περνώντας από γραφικές γέφυρες και στενά σοκάκια, θα δούμε το επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων, μια φαντασμαγορία από ροζ και λευκό μάρμαρο σε βενετσιάνικο-γοτθικό στιλ, και θα καταλήξουμε στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου, «το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης», όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας. Εδώ βρίσκεται ο περίφημος Καθεδρικός του Αγίου Μάρκου, αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά ψηφιδωτά, το καμπαναριό του (Καμπανίλε), ο Πύργος του Ρολογιού, η Μαρκιανή Βιβλιοθήκη και το περίφημο Μουσείο Καρέρ. Τέλος, θα επισκεφθούμε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το Μιλάνο. Αργά το απόγευμα μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο ( περιοχή). Διανυκτέρευση .

2η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ( Προαιρετική εκδρομή στη Λίμνη Κόμο) 
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης πρωτεύουσα της Λομβαρδίας . Θα δούμε το περίφημο καθεδρικό ναό της πόλης, χτισμένο στα πρότυπα της γοτθικής αρχιτεκτονικής του 14ου αιώνα, και θα περπατήσουμε στη γκαλέρια Βιττόριο Εμμανουέλε Β΄ με τις πολυτελείς μπουτίκ και τα σικ εστιατόρια, αφιερωμένη στον πρώτο βασιλιά της ομόσπονδης Ιταλίας. Ολοκληρώνουμε τη βόλτα μας στην ξακουστή Σκάλα του Μιλάνο, ίσως το θέατρο με την καλύτερη ακουστική στον κόσμο. Για όσους επιθυμούν αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Κόμο που βρίσκεται στην νότια όχθη τις λίμνης του Κόμο και αποτελεί ένα μέρος μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Σύντομη πανοραμική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο γήπεδο για την παρακολούθηση του αγώνα ΜΙΛΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την Μπολόνια την πρωτεύουσα της επαρχίας Εμίλια Ρομάνια όπου θα έχουμε και μια σύντομη περιήγηση στο κέντρο της αρχαιότερης πανεπιστημιούπολης μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βενετία & Μπολόνια – Αθήνα με τη AEGEAN AIRLINES.
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Holiday Inn Milan Assago 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις και μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων 150€.
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χαρακτήρες Check point 15€

 

TIMH KAT’ ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 385 €       TIMH KAT’ ATOMO ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 430 €

      

ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

03/10 ΑΘΗΝΑ - BENETIA   08.15 – 09.35

05/10 ΜΠΟΛΟΝΙΑ -ΑΘΗΝΑ     15.20 – 18.25

Εισιτήρια αγώνα εξασφαλισμένα 25€