Skip to main content

Στο Μόναχο με τον Θρύλο 23-25 Νοεμβρίου 2015 από 350,00

3 μέρες
Μόναχο με προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 

Πρόγραμμα (3 μέρες)
Ημέρα 1 Αθήνα - Μόναχο περιήγηση πόλεως
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή πτήση με την LUFTHANSA για το Μόναχο. Άφιξη και περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο. Ελεύθερος χρόνος για επισκέψεις στα παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες του Μονάχου (εφόσον είναι ανοιχτά) όπως η πρόσφατα ανακαινισμένη Alte Pinakotek που με αίθουσες γεμάτες αριστουργήματα παλαιών δασκάλων της Αναγέννησης από τον 14ο έως τον 18ο αιώνα είναι το μουσείο που πλέον συναγωνίζεται το Λούβρο. Απέναντι βρίσκεται η Νέα Πινακοθήκη, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε και έπειτα να συνεχίσετε τη μέρα σας στο Deutches Museum που καλύπτει κάθε διάσταση της επιστήμης, της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT CITY EAST 4* sup. (www.marriott.com) ή στο κεντρικό EUROPA 4* (www.hotel-europa.de).
Ημέρα 2 Μόναχο (προαιρετική εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ)
  Μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή (έξοδα ατομικά) στην πανέμορφη πόλη του Σάλτσμπουργκ, διασχίζοντας το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας και λίγο αργότερα της Αυστρίας. Θα ξεκινήσουμε από το παλάτι Μίραμπελ με τους κήπους του,και αφού διασχίσουμε το ποτάμι θα δούμε την Γκέτρεϊντγκάσε, που είναι ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της παλιάς πόλης. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ, και σήμερα είναι το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Στην συνέχεια θα δούμε την πλατεία Ρέζιντενς με το εντυπωσιακού μεγέθους σιντριβάνι,τον επιβλητικό καθεδρικό ναό Ντομ,ένα μπαρόκ αριστούργημα με περίτεχνο εσωτερικό διάκοσμο, και τα υπόλοιπα αξιοθέατα της πόλης. Επιστροφή στο Μόναχο και το απόγευμα μεταφορά στο γήπεδο για την παρακολούθηση του αγώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Ημέρα 3 Μόναχο – Αθήνα
  Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής .
 
Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: COURTYARD BY MARRIOTT CITY EAST
  23/11/2015 εώς 25/11/2015
Δίκλινο € 350.00
Μονόκλινο € 450.00

Ξενοδοχείο: EUROPA MUNICH
  23/11/2015 εώς 25/11/2015
Δίκλινο € 399.00
Μονόκλινο € 499.00
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ με LUFTHANSA
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο COURTYARD by MARRIOTT CITY EAST 4* ή στο EUROPA 4*
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Φ.Π.Α
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 € περίπου, είσοδοι σε μουσεία , μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, εισιτήρια αγώνα καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.