Skip to main content

 Μεξικό Σίτυ & Ριβιέρα Μάγια  Αζτέκας & Μάγιας με 1.650 € ΤΕΛΙΚΗ τιμή

11 ημέρες – 29 Ιουλίου & 05, 12, 19, 26 Αυγούστου 2022 

*Εγγυημένες αναχωρήσεις*

 

Τιμές και Παροχές

Κατηγορία

Δίκλινο

Διαμονή

Comfort

1650 €

• (3 νύχτες) Πόλη του Μεξικό (κέντρο πόλης) στο Ξενοδοχείο: Cadillac Boutique Hotel 5* (queen room) με πρωινό

• (5 νύχτες) Ξενοδοχείο Playa Del Carmen: Unic Design Hotel 4*or similar (standard room) με πρωινό

 

Superior

1750 €

• (3 νύχτες) Πόλη του Μεξικό (κέντρο πόλης) στο Ξενοδοχείο: Cadillac Boutique Hotel 5* (queen room) με πρωινό

• (5 νύχτες) Ξενοδοχείο Tulum: Turquoise Boutique Hotel 4* or similar  (double deluxe) με πρωινό

All Inclusive Superior & Deluxe

1850 €

•  (3 νύχτες) Πόλη του Μεξικό (κέντρο πόλης) στο Ξενοδοχείο: Cadillac Boutique Hotel 5* (queen room) με πρωινό

• (5 νύχτες) Ξενοδοχείο Riviera Maya: Catalonia Riviera Maya 4* or similar  (junior suite) με all inclusive

1950 €

• (3 νύχτες) Πόλη του Μεξικό (κέντρο πόλης) στο Ξενοδοχείο: Cadillac Boutique Hotel 5* (queen room) με πρωινό

• (5 νύχτες) Ξενοδοχείο Riviera Maya: Kore Tulum Beach Retreat 5*- Adult Only or similar (suite garden view) με all inclusive

  • • Διαθέτουμε πληθώρα επιλογών διαμονής, είτε οικονομικότερα είτε ακριβότερα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για συμπληρωματικές προτάσεις

 

Αεροπορικά Δρομολόγια

Αριθμός πτήσης

Δρομολόγιο

Ώρες πτήσεων

TK 1894

ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22.10-23.40

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21.25-22.50

TK 181

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

02.30-08.35

AM 516

ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ-ΚΑΝΚΟΥΝ

10.00-12.31

TK 184

ΚΑΝΚΟΥΝ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

13.50-09.45 (+1)

TK 1893

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19.15-20.35

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ

13.20-14.50

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέσηαπό και προς Αθήνα /Θεσσαλονίκη
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
  • Αποσκευή και χειραποσκευή ανά άτομο
  • Όλες οι μεταφορές από και προς αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο επιλογής
  • Διαμονή, όπως αναφέρεται παραπάνω
  • Ξενάγηση πόλης & Ανθρωπολογικό Μουσείο
  • Ολοήμερη εκδρομή με επίσκεψη στηνΠαναγία της Γουαδελούπης και τον αρχαιολογικό χώρο Τεοτιχουακάν
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • ΦΠΑ

 

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φόρος εισόδου στην επαρχία Quintana Roo και δημοτικό φόρος διαμονής
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως, τυχόν έξοδα υγειονομικού πρωτόκολλο (PCRtest)

 

 

Προαιρετικές εκδρομές & δραστηριότητες στη Ριβιέρα Μάγια

 

Αρχαιολογικός χώρος Τσίτσεν Ιτζά & Σενότε–

Αυτή η θαυμάσια εκδρομή αρχίζει με μεταφορά από το Ξενοδοχείο σας σε ένα άνετο κλιματιζόμενο πούλμαν που θα σας μεταφέρει στην χαμένη πόλη των Μάγια την Τσίτσεν Ιτζα. Μόλις φθάσουμε στα ερείπια των Μάγια, θα έχετε ένα υπέροχο γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο. Μετά το γεύμα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον αρχαίο πολιτισμό των Μάγια, αυτήν την απίστευτη αρχιτεκτονική και αστρονομία που ανέπτυξαν και ο ξεναγός σας θα σας εξιστορήσει τους μύθους και τις ιστορίες του λαού των Μάγια. Θα εκπλαγείτε πραγματικά με αυτά που θα δείτε και θα ακούσετε. Μετά θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να τριγυρίσετε και να βγάλετε φωτογραφίες να αγοράσετε αναμνηστικά ή ένα οδηγό για να κατανοήσετε καλύτερα αυτά που έχετε δεί. Η εκδρομή τελειώνει με την μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Διάρκεια: 12 ώρες. Περιλαμβάνεται μεσημεριανό γεύμα.

 

Αρχαιολογικός χώρος Εκ Μπαλάμ & Σενότε Μάγια

Μεταφερθείτε πίσω στο χρόνο, καθώς θα επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο του ΕΚ Μπαλάμ, μία σημαντική πόλη των Μάγια που μεγαλούργησε πριν την Τσίτσεν ίτζα. Καταδυθείτε επίσης στα μυστικά της Σεντότε Μάγια με την υπέροχη φυσική λίμνη με διάμετρο 80 μέτρα. Στη διάρκεια της εκδρομής θα δείτε διάφορες κοινότητες των Μάγια και θα μάθετε για την πλούσια και συναρπαστική τους ιστορία. Διάρκεια: 10 ώρες. Περιλαμβάνεται μεσημεριανό γεύμα.

 

Αρχαιολογικός χώρος Κόμπα & Σενότε Choo Ha

Περιηγηθείτε στους ναούς μιας εκ των μεγαλύτερων πόλεων της κλασικής περιόδου των Μάγια, το εξαιρετικό Κόμπα. Ανεβείτε στην υψηλότερη πυραμίδα της Ριβιέρα Μάγια, mε υψόμετρα άνω των 40 μέτρων, το Nohoch Mul, που σημαίνει στα Μάγια «ο μεγάλος λόφος» και απολαύστε ένα συγκλονιστικό πανόραμα της περιοχής.  Μετά την περιήγηση του χώρου, βουτήξτε στη φυσική λίμνη του σενότε Choo Ha με βάθος 10 μέτρων, για μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Διάρκεια: 10 ώρες.

 

Ανατολή στην αρχαιολογική ζώνη του Τουλούμ

Εάν θέλετε να γνωρίσετε τον αρχαιολογικό χώρο του Τουλούμ αποφεύγοντας τη ζέστη και τα πλήθη τουριστών, τότε αυτή είναι η κατάλληλη εκδρομή για σας. Η μέρα ξεκινάει πριν την ανατολή του ήλιου με μεταφορά στο χώρο και στη συνέχεια θα περιηγηθείτε στα σημαντικότερα αξιοθέατα και θα δείτε διάφορα έργα, από τα οποία θα μάθετε για τη ζωή των Μάγια και των θεοτήτων τους. Θα έχετε επίσης μιάμιση ώρα για να κολυμπήσετε στην παραλία του Τουλούμ εξ ιδίων (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες) πριν την επιστροφή πίσω στο Κανκούν. Διάρκεια: 8 ώρες.

 

Ολοήμερη κρουαζιέρα με καταμαράν στα νησιά Κοντόι και Μουχέρες με γεύμα

Αν είστε λάτρης της θάλασσας και της φύσης τότε είστε στην κατάλληλη κρουαζιέρα. Θα μεταφερθούμε οδικώς από το ξενοδοχείο μας στο λιμάνι του Κανκούν και από εκεί επιβιβαζόμαστε σε καταμαράν, με το οποίο θα πλεύσουμε για 45 λεπτά προς στο μαγευτικό τροπικό νησί Contoy. Χρόνος ελεύθερος για snorkeling στον υπέροχο κοραλλιογενή ύφαλο Ixlache, το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο, με ανεπανάληπτη ομορφιά της χλωρίδας και της πανίδας. Λίγο αργότερα θα πλεύσουμε στο νοτιότερο σημείο του νησιού, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το φάρο, το χωριό των ψαράδων, καθώς και τις φωλιές των θαλάσσιων πουλιών Fregatidae, τους πελεκάνους και τους κορμοράνους και αν είστε τυχεροί, μπορείτε ακόμη να δείτε μυλιοβατίδες, σαλάχια Μάντα, χελώνες και αστερίες. Στην άφιξή μας στο νησί θα επισκεφθούμε το μουσείο της χλωρίδας και της πανίδας, όπου μπορείτε να απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα πάνω από τη λιμνοθάλασσα και να εντοπίσετε κάποια από τα 250 είδη πουλιών που φωλιάζουν στο νησί. Εδώ θα σας δοθεί ακόμα μία ευκαιρία για κατάδυση. Μετά από αυτές τις δραστηριότητες είναι ώρα για να απολαύσετε ένα δεκατιανό μπουφέ, που αποτελείται από ψητό ψάρι, κοτόπουλο, γκουακαμόλε, σαλάτα, ρύζι και φρέσκα φρούτα. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για ένα άλλο νησί της Καραϊβικής, το νησί Mujeres, όπου θα έχετε αρκετό χρόνο για εξερεύνηση και ίσως ακόμα και να κάνετε κάποια ψώνια. Μία αξέχαστη μέρα που δεν θα θέλετε να τελειώσει!

 

Δραστηριότητες περιπέτειας και άγριας ζωής

 

Rio Secreto

Ανακαλύψτε ένα από τα καλύτερα μυστικά της Ριβιέρα Μάγια. Στην εκδρομή θα κολυμπήσετε και θα περπατήσετε μέσω ενός υπόγειου συστήματος ποταμιών με χιλιάδες σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Η εκδρομή διαρκεί 3 ώρες σε μικρές ομάδες μέχρι 10 άτομα, με έμπειρο οδηγό-ξεναγό, προσωπικό εξοπλισμό (στολή, σωσίβιο, ειδικά υποδήματα, κράνος) μαζί με  πετσέτες, ντουλαπάκι και γεύμα σε μπουφέ.

 

Πάρκο Δελφινιών, Ride Dolphin Swim στο Κανκούν

Μοναδική εμπειρία για όσους ονειρεύεστε να γνωρίσετε από κοντά το υπέροχο θηλαστικό. Το πάρκο βρίσκεται στη ζώνη ξενοδοχείων του Κανκούν (ξενοδοχείο Hyatt Ziva) και προσφέρει διάφορα πακέτα κολύμβησης. 45 λεπτά αξέχαστης συνεδρίας με έμπειρους εκπαιδευτές για έως 10 συμμετέχοντες. Θα εντυπωσιαστείτε από την εξυπνάδα, τη φυσική δύναμη και την ευγένειά των δελφινιών. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, ενημερωθείτε σχετικά από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο. Δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά προς και από το πάρκο.

 

Πάρκο Δελφινιών, Dolphin Encounter στην νησί Μουχέρες

Εναλλακτική εμπειρία για όσους θέλετε να γνωρίσετε τα δελφίνια στο φυσικό τους περιβάλλον, καθώς το πάρκο βρίσκεται στο νησί Μουχέρες, 20 λεπτά μακριά από το Κανκούν με φέρρυ, σε πλωτή εξέδρα μέσα στην Καραϊβική θάλασσα. Υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, ενημερωθείτε σχετικά από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο. Δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά προς και από το Κανκούν.

 

Jungle Tour με ταχύπλοο

Οδηγήστε το δικό σας ταχύπλοο δύο ατόμων μέσα από τη μαγκρόβια βλάστηση της λιμνοθάλασσας Nichupte και της ανοικτής θάλασσας, πριν καταλήξετε στο δεύτερο μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο στον κόσμο του προστατευμένου φυσικού περιβάλλοντος του Nizuc, όπου θα έχετε χρόνο για θαλάσσια παρατήρηση. Για 45 λεπτά θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε ανάμεσα σε τροπικά ψάρια και πολύχρωμα κοράλλια. Διάρκεια: 2,5 ώρες και ξεκινάει από την Sunrise Marina του Κανκούν.

 

Θεματικά πάρκα στη Ριβιέρα Μάγια

XcaretXel HaXPlorXensesRoyal Garrafon

Απολαύστε απίθανες στιγμές περιπέτειας, χαλάρωσης και πολιτισμού στα εξαιρετικά θεματικά πάρκα. Έχουμε πακέτα με εισόδους μόνο ή και με μεταφορές ή συνδυαστικά πακέτα με πολυήμερες εισόδους σε τιμές προσφοράς.

 

Προγράμματα καταδύσεων & snorkeling

Η περιοχή της Ριβιέρα Μάγια είναι ιδανική για καταδύσεις, τόσο σε ανοικτή θάλασσα όσο και σε σπήλαια & cenotes. Διαθέτουμε πολλές εναλλακτικές προτάσεις και προγράμματα για αρχάριους και πεπειραμένους δύτες, όπως:

Γνωριμία & Μαθήματα καταδύσεων, Κατάδυση στο Κανκούν ή Isla Mujeres ή Cozumel

Νυχτερινή κατάδυση στο Κανκούν, Σπηλαιοκατάδυση σε cenote, 2 καταδύσεις με γεύμα

Προγράμματα PADI refresher, PADI certified diver, PADI open water diver

Οι τιμές περιλαμβάνουν ενοικίαση βασικού εξοπλισμού. Διαθέτουμε αντίστοιχα προγράμματα snorkeling για όσους δεν θέλουν κατάδυση με εξοπλισμό και φιάλη, με κορυφαία εμπειρία snorkeling με φαλαινοκαρχαρία.

 

Κρουαζιέρες

Διαθέτουμε πολλές εναλλακτικές κρουαζιέρες στα νησιά Κοζουμέλ, Ίσλα Μουχέρες, κρουαζιέρα ηλιοβασιλέματος και θεματικές, όπως η κρουαζιέρα Captain Hook – οι θρύλοι των πειρατών. Ενημερώθείτε αντίστοιχα από τους ταξιδιωτικού μας συμβούλους.

 

Ενοικίαση ΙΧ

Ενοικίαση ΙΧ (Β’ κατηγορίας με μικτή ασφάλεια) για να ακολουθήσετε το δικό σας πρόγραμμα

 

Όροι & Προϋποθέσεις

- Οι τιμές είναι υπολογισμένες για ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων. Ενημερωθείτε για την επιβάρυνση μονής συμμετοχής

- Ειδικές τιμές ισχύουν για παιδιά έως 12 ετών. Ενημερωθείτε αντίστοιχα

- Ακύρωση εντός 7ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία τέλεσης επιφέρει χρέωση 100%

- Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, σε περίπτωση αύξησης του κόστους καυσίμων, των τοπικών φόρων ή της συναλλαγματικής ισοτιμίας. Η διαθεσιμότητα σε μερικές δραστηριότητες είναι περιορισμένη, γι’ αυτό σας προτείνουμε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • •Τα Ελληνικά διαβατήρια δεν χρειάζονται βίζα για το Μεξικό.
  • •Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό
  • •Όλες οι τιμές είναι υπολογισμένες με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων, ενώ διατίθεται έκπτωση για επιπλέον συμμετοχές
  • •Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα οικονομικά ναύλα. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
  • •Check in στο δωμάτιο: 15.00 & Check out από το δωμάτιο: 11.00
  • •Τα ξενοδοχεία ζητούν πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μετρητά για την εγγύηση του δωματίου
  • •Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
  • •Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
  • •Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
  • •Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
  • •Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων