Skip to main content

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ατομικό ταξίδι έως Δεκέμβριο 2020 από 1230,00

9 ΗΜΕΡΕΣ / 6 ΝΥΧΤΕΣ από 1230€
ΑΤΟΜΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
20 Δεκεμβρίου ’19 - 20 Δεκεμβρίου ’20
Καθημερινές αναχωρήσεις με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων (Συμμετοχή και άλλων ταξιδιωτών από όλον τον κόσμο

Ημέρα 1η: Αθήνα / Θεσσαλονίκη – Μπουένος Άιρες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπουένος Άιρες.

Ημέρα 2η: Μπουένος Άιρες

Πτήση για το εκπληκτικό Μπουένος Άιρες. Άφιξη αργά το βράδυ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 3η: Μπουένος Άιρες

Το Μπουένος Άιρες είναι μία από τις μεγαλουπόλεις της Λατινικής Αμερικής με τον πληθυσμό του πολεοδομικού συγκροτήματος να ξεπερνά τα 13 εκατομμύρια κατοίκους, έχει συνοικίες που θυμίζουν πολύ έντονα Ευρώπη, αλλά δεν της λείπουν και οι εικόνες που τη συνδέουν άρρηκτα με την αποικιακή αρχιτεκτονική και τις λατινικές της ρίζες. Μετά το πρωινό μας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) εκεί που η Εβίτα Περόν συνέπαιρνε τα πλήθη με την πύρινη δύναμη των λόγων της. Συνεχίζουμε για τον Καθεδρικό Ναό που φιλοξενεί το μαυσωλείο του Χοσέ Ντε Σαν Μαρτίν, του απελευθερωτή της Αργεντινής, την Πλατεία της Γερουσίας που φιλοξενεί το διάσημο «Σκεπτόμενο Άνθρωπο» του Ροντέν, την Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου με τον περίφημο Οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Κολόν. Στη συνέχεια περνώντας από τη γειτονιά του Σαν Τέλμο, εκεί που γεννήθηκε το Τάνγκο, φτάνουμε στην περιοχή της «Μπόκα» εκεί που βρίσκεται ο χιλιοτραγουδισμένος δρόμος «Ελ Καμινίτο». Τέλος την ξενάγησή μας θα συμπληρώσουν οι αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Παλέρμο Τσίκο καθώς και το Κοιμητήριο της Ρεκολέτα, εκεί που βρίσκεται και ο οικογενειακός τάφος της οικογένειας Ντουάρτε που φιλοξενεί τα λείψανα της Εβίτα Περόν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: Μπουένος Άιρες

Ημέρα ελεύθερη για απολαύσουμε την πόλη. Μπορούμε προαιρετικά να πάρουμε μία κρουαζιέρα στο Δέλτα του ποταμού Τίγκρε. Είναι το σημείο όπου ενώνονται δύο ποταμοί, ο Παρανά και ο ποταμός της Ουρουγουάης και σχηματίζουν στο πέρασμά τους διάφορα νησάκια. Γραφικά ξύλινα σπίτια, τα οποία στηρίζονται σε πασσάλους στις όχθες του ποταμού, όπου οι κάτοικοι καθισμένοι στις βεράντες τους απολαμβάνουν την εξαίσια αυτή θέα. Πράγματι μία αξέχαστη εμπειρία!!! Το απόγευμα ελεύθερο για να ανακαλύψουμε τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, τον πιο φαρδύ δρόμο της πόλης με αρχοντικά κτίρια καθώς και την περιοχή της Ρεκολέτα με τα υπαίθρια καφέ και την αριστοκρατική ατμόσφαιρα που παραπέμπουν περισσότερο στο Παρίσι παρά σε μία πόλη της Νοτίου Αμερικής. Ή μπορούμε να απολαύσουμε ένα μοναδικό δείπνο παρακολουθώντας ένα υπέροχο πρόγραμμα ταγκό σε κάποιο από τα ονομαστά κέντρα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: Μπουένος Άιρες

Προαιρετική εκδρομή για να γνωρίσουμε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των Αργεντίνων «Κάου Μπόις», τους λεγόμενους Γκαούτσος. Θα επισκεφθούμε μια από τις καλύτερες φάρμες της περιοχής, την Ντον Σιλβάνο και θα γευτούμε τοπικές σπεσιαλιτέ και τα περίφημα Αργεντίνικα ψητά. Εναλλακτικά μπορούμε να συμμετέχουμε σε προαιρετική εκδρομή στην πόλη της Κολώνια. Μόλις μια ώρα με το πλοίο απέναντι από το Μπουένος Άιρες, βρίσκεται μια από τις ωραιότερες πόλεις της Λατινικής Αμερικής, η Κολόνια Ντε Σακραμέντο. Πολύ όμορφο ιστορικό κέντρο με ένα στυλ διαφορετικό από το συνηθισμένο των άλλων αποικιοκρατικών πόλεων με τις Ισπανικές επιρροές. Πολύχρωμα σπίτια, όμορφες εκκλησίες, στενά λιθόστρωτα δρομάκια που μαγεύουν τους επισκέπτες ιδιαίτερα όταν φωτίζονται το βράδυ με τις παραδοσιακές λάμπες. Πολύ όμορφο σημείο η παραλία Ρίο ντε λα Πλάτα για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η: Μπουένος Άιρες – Καταρράκτες Ιγκουαζού

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο εθνικών πτήσεων, απ’ όπου θα πετάξουμε με προορισμό το Ιγκουασού, πόλη της Βραζιλίας, παγκοσμίως διάσημη για τους περίφημους καταρράκτες. Ο ποταμός Ιγκουασού πηγάζει στην περιοχή της Κουριτίμπα στη Βραζιλία, και εκβάλλει μετά από 1200 χιλιόμετρα στο ποταμό Παρανά. Το σημείο της συμβολής των δύο ποταμών -λίγο μετά τους καταρράκτες- είναι τριεθνές, μεταξύ της Αργεντινής, της Βραζιλίας και της Παραγουάης. Άφιξη & μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η: Καταρράκτες Ιγκουαζού

Μετά το πρωινό μας θα απολαύσουμε το υπερθέαμα των καταρρακτών από την οπτική γωνία της Αργεντινής, εκεί όπου το «Λαρύγγι του Διαβόλου» συγκλονίζει με την δίνη των νερών, όπου κατακρημνίζονται στα έγκατα της γης. Θα απολαύσουμε το υδάτινο πέπλο να ξεδιπλώνεται μπροστά μας στολισμένο με τα χρώματα της ίριδας, καθώς οι ακτίνες του ήλιου φωτίζουν την επιβλητική του επιφάνεια. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Καταρρακτών της Βραζιλίας. Το λεωφορείο θα μας μεταφέρει στη στάση μας στην είσοδο του πάρκου, και από κει θα περπατήσουμε φωτογραφίζοντας τους καταρράκτες κατά μήκος του ποταμού μέσα σε οργιώδη βλάστηση. Οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι λένε ότι οι πιο όμορφες εικόνες των καταρρακτών ανήκουν στην πλευρά της Αργεντινής, αλλά για να τις δει κάποιος θα πρέπει να βρίσκεται στην πλευρά της Βραζιλίας. Αφιερώνουμε χρόνο στο φωτογραφικό μας σαφάρι, έχοντας πάντα μαζί μας ένα αδιάβροχο (μπορεί να βρέξει καταρρακτωδώς χωρίς απολύτως καμία προειδοποίηση) και αρκετή ελεύθερη μνήμη στη φωτογραφική μας μηχανή. Εκστασιασμένοι από το έργο της φύσης καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 8η: Καταρράκτες Ιγκουαζού – Μπουένος Άιρες

Μετά το πρωινό μας ελεύθερος χρόνιο μέχρι την ώρα αναχώρησης για το αεροδρόμιο. Πτήση για το Μπουένος Άιρες όπου θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής μας στην Ελλάδα.

Ημέρα 9η: Μπουένος Άιρες – Αθήνα / Θεσσαλονίκη

Μετά από ολονύκτια πτήση άφιξη στην Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο
σε 4* ξενοδοχείο

 

1.230 €

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο
σε 5* ξενοδοχείο

 

1.390 €

 


** Οι τιμές δεν ισχύουν για την περίοδο των εορτών **

προσφέρει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης με αναχωρήσεις από Αθήνα. Δυνατότητα πτήσεων και με άλλες εταιρείες και από Θεσσαλονίκη με την ανάλογη επιβάρυνση.
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Μπουένος Άιρες – Ιγκουαζού – Μπουένος Άιρες
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες σε ξενοδοχεία 4* & 5* με πρωινό
  • 2 διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουαζού σε ξενοδοχεία 4* & 5* με πρωινό
  • Μεταφορές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με Αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό
  • Εισόδους στα εθνικά πάρκα στους καταρράκτες
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων 470 € το άτομο
  • Φιλοδωρήματα & Αχθοφορικά
  • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο
  • Μισής ημέρας ξενάγηση στο βόρειο Μπουένος Άιρες & κρουαζιέρα Tigre Ride: 125 €
  • Τανγκό σόου / δείπνο / μαθήματα τανγκό: 95 €
  • Ολοήμερη εκδρομή στους Γκαούτσο με γεύμα: 90 €
  • Ολοήμερη εκδρομή Κολώνια (Ουρουγουάη) με γεύμα: 152 €
  • Τροπικό πάρκο πουλιών από τη Βραζιλιάνικη πλευρά των καταρρακτών: 45 €
  • Μεγάλη περιπέτεια με ταχύπλοο / 4x4 jeep στην ζούγκλα / Καταρράκτες: 80 €

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.