Skip to main content

Wild West Τα Πάρκα των ∆υτικών Η.Π.Α. Καλοκαίρι 2016 από 4290,00

Ένα πλήρες ταξίδι στα Κάνυονς & τα µεγάλα Εθνικά Πάρκα Με το Γιοσέµιτι και εκτεταµένη Καλιφόρνια

Αναχωρήσεις: 20.06, 09.08    
16, 17 Ηµέρες


  Φλάγκσταφ, Γκραν Κάνυον, Πέιτζ, Λίµνη Πάουελ,   Φαράγγι Μπράις, Εθνικό Πάρκο Ζάιον, Φαράγγι της Αντιλόπης, Μόνιουµεντ Βάλεϊ, Εθνικό Πάρκο Άρτσες, Κάνυονλαντς, Μόαµπ, Φλάµινγκ Γκόρτζ, Ροκ Σπρινγκς, Τζάκσον Χολ, Εθνικό Πάρκο Γκραν Τέτον, Γέλοουστοουν, Σολτ Λέικ Σίτι, Σαν Φρανσίσκο, Γιοσέµιτι, Καρµέλ, Μοντερέι

Ένας ύµνος στη χώρα των Φαραγγιών και των Εθνικών Πάρκων της Αµερικής, όπου ο επισκέπτης βλέπει µοναδικά τοπία, που αποτέλεσαν και το σκηνικό για εκατοντάδες δεκάδες κινηµατογραφικές ταινίες γουέστερν. Ένα οδοιπορικό που ξεκινά από το Φλάγκσταφ και καταλήγει στο Σαν Φρανσίσκο, περνώντας µέσα από τα διασηµότερα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ. Συγκλονιστικά φαράγγια, θερµοπίδακες, απόκρηµνα βουνά δηµιουργούν εικόνες που είναι δύσκολο να περιγραφούν µε λόγια. Ένα µοναδικό ταξίδι που πολλοί ονοµάζουν "America’s Best", από τα χρόνια που φυσιολάτρες και οραµατιστές Αµερικανοί, µέσα από τις ταινίες και τα ντοκιµαντέρ, φρόντισαν να εµπεδώσουν στη συνείδηση του κόσµου τη διάσωση και τελικά τη δηµιουργία αυτών των Εθνικών πάρκων της Αµερικανικής ∆ύσης, που επισκεπτόµαστε και εµείς µε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι µας: το εµβληµατικό Γκραν Κάνυον, το Μπράις Κάνυον, το πάρκο Ζάιον, το φαράγγι της Αντιλόπης, τη Μόνιουµεντ Βάλεϊ, το Κάνυονλαντς, το Γκραν Τέτον, το µοναδικό Γέλοουστοουν µε τον µεγαλύτερο θερµοπίδακα της γης, το Γκραν Τέτον, το πάρκο Άρτσες, το Φλέιµινγκ Γκορτζ, την εξαιρετικής οµορφιάς κοιλάδα Τζάκσον Χολ και το Γιοσέµιτι

Το πρόγραµµά µας περιλαµβάνει:
Επίσκεψη στα σηµαντικότερα Εθνικά πάρκα - Κάνυονς των ∆υτικών ΗΠΑ, όπως:

  •     Στο εµβληµατικό Γκραν Κάνυον
  •     Στο µοναδικό Γέλοουστοουν µε τον µεγαλύτερο θερµοπίδακα της γης
  •     Στην εξαιρετικής οµορφιάς κοιλάδα Τζάκσον Χολ
  •     Στο Μπράις Κάνυον
  •     Στο Εθνικό Πάρκο Ζάιον
  •     Στο Φαράγγι της Αντιλόπης
  •     Στη Μόνιουµεντ Βάλεϊ
  •     Στο Εθνικό Πάρκο Κάνυονλαντς
  •     Στο Πάρκο Γκραν Τέτον
  •     Στο Εθνικό Πάρκο Άρτσες
  •     Στο Γιοσέµιτι

Εκδροµή στο γραφικό Μοντερέι και το αριστοκρατικό Καρµέλ ∆ιανύουµε µία από τις οµορφότερες διαδροµές του πλανήτη, τον Αυτοκινητόδροµο Νο1 Πρωινό καθηµερινά

1η ΗΜΕΡΑ: AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΟΙΝΙΞ - ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΤΕΖΟΥΜΑ - ΦΛΑΓΚΣΤΑΦ

Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για το Φοίνιξ, την πρωτεύουσα και µεγαλύτερη πόλη της Αριζόνας. Άφιξη, σύντοµος γύρος πόλης και αναχώρηση για το Κάστρο Μοντεζούµα, που βρίσκεται κοντά στον ινδιάνικο οικισµό των Σινάγκουα. Οι τεράστιοι απόκρηµνοι βράχοι µε τους περίεργους σχηµατισµούς που θα δούµε κατά την περιήγησή µας, αποτελούσαν κατοικίες των Ινδιάνων. Συνεχίζουµε για την όµορφη γραφική πόλη Φλάγκσταφ.

2η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΑΓΚΣΤΑΦ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ - ΛΙΜΝΗ ΠΑΟΥΕΛ/ΠΕΪΤΖ

Πρωινή αναχώρηση για το βόρειο χείλος του θρυλικού Γκραν Κάνυον. Το γεωλογικό αυτό θαύµα, που διασχίζει ο ποταµός Κολοράντο, έχει µήκος 446 χιλιόµετρα, πλάτος µεταξύ 6,5 και 29 χιλιοµέτρων και βάθος που φθάνει τα 1,83 χιλιόµετρα. Το µεγαλύτερο µέρος του αποτελεί το Εθνικό Πάρκο του Γκραν Κάνυον, ένα από τα πρώτα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ και Μνηµείο Παγκόσµιας Κληρονοµιάς της UNESCO. Στην περιοχή ζούσαν φυλές ιθαγενών, κυρίως οι "Pueblos", πριν από τον αποικισµό της Αµερικής από τους Ευρωπαίους. Το φαράγγι ήταν ιερό για αυτούς. Από το 1.200 έφτιαχναν τα καταλύµατά τους στις σπηλιές του φαραγγιού. Απόγονοι των αρχαίων αυτών φυλών είναι οι Ινδιάνοι Ναβάχο. Ο πρώτος Ευρωπαίος που αντίκρισε το Γκραν Κάνυον ήταν ο Ισπανός Γκαρσία Λόπες ντε Κάρδενας. Αφού απολαύσουµε από διαφορετικά σηµεία την καθηλωτική θέα στο γιγαντιαίο φαράγγι, θα συνεχίσουµε για το Πέιτζ, που βρίσκεται στις όχθες της λίµνης Πάουελ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΪΤΖ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΡΑΪΣ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΪΟΝ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΟΠΗΣ - ΠΕΪΤΖ

Μια συγκλονιστική ηµέρα µας περιµένει σήµερα, καθώς θα επισκεφθούµε το εντυπωσιακό φαράγγι Μπράις, που είναι στην ουσία ένα τεράστιο αµφιθέατρο χωµένο στη γη. Χαρακτηριστικό του είναι τα "χούντους", οι εκατοντάδες µυτεροί πέτρινοι πύργοι που σχηµάτισε ο χρόνος σε υπέροχους χρωµατισµούς. Συνεχίζουµε για τον Εθνικό ∆ρυµό Ζάιον, ένα πάρκο στη νοτιοδυτική Γιούτα, δηµοφιλές στους αναρριχητές και τους ορειβάτες. Εδώ, οι απόκρηµνες πλαγιές του φαραγγιού µε τους χαρακτηριστικούς καφεκόκκινους βράχους φθάνουν σε ύψος τα 1000 µέτρα. Θα κλείσουµε την ηµέρα µας µε ένα ακόµα σπουδαίο φαράγγι, το περίφηµο "Φαράγγι της Αντιλόπης", ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του κόσµου και έναν ακόµα ιερό τόπο των Ινδιάνων. Εκεί, θα βρεθούµε ανάµεσα σε σχηµατισµούς κατακόρυφων, υπέροχα σµιλεµένων βράχων µε εκπληκτικά χρώµατα που πραγµατικά θα µας εντυπωσιάσουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας Πέιτζ. ∆ιανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΪΤΖ - ΜΟΝΙΟΥΜΕΝΤ ΒΑΛΛΕΪ - ΚΑΝΥΟΝΛΑΝΤΣ - ΜΟΑΜΠ

Η έρηµος Μόαµπ της Γιούτα είναι ένα από τα σκληρότερα µέρη στον πλανήτη και παράλληλα ένα από τα µέρη που προκαλούν ανείπωτο δέος. Κατά τη σηµερινή µας ηµέρα θα φθάσουµε στην Κοιλάδα-Μνηµείο, την περίφηµη Μόνιουµεντ Βάλλεϊ. Η θέα της κοιλάδας µε τους κόκκινους βράχους θα µας καθηλώσει για άλλη µία φορά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούµε το Εθνικό Πάρκο Κάνυονλαντς και θα συνεχίσουµε για την Μόαµπ, όπου θα διανυκτερεύσουµε.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΑΜΠ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΡΤΣΕΣ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΦΛΕΪΜΙΝΓΚ ΓΚΟΡΤΖ - ΡΟΚ ΣΠΡΙΝΓΚΣ

Θα αναχωρήσουµε σήµερα το πρωί για το Εθνικό Πάρκο Άρτσες ή το "Πάρκο των Αψίδων". ∆εκάδες γιγάντιες πέτρινες αψίδες διαµορφώνουν ένα σκηνικό εξωπραγµατικό σε µία έκταση 310 km2. Η απεραντοσύνη των εκτάσεων κάτω από τον ατελείωτο ορίζοντα κάνουν το "Πάρκο των Αψίδων" ένα από τα διασηµότερα αξιοθέατα των ΗΠΑ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούµε το Εθνικό Πάρκο Φλέιµινγκ Γκορτζ – "Φλεγόµενο Φαράγγι" - που συνδυάζει την υπέροχη λίµνη µε τα εξαιρετικού γεωλογικού ενδιαφέροντος βουνά γύρω της. Συνεχίζουµε για την πόλη Ροκ Σπρινγκς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΡΟΚ ΣΠΡΙΝΓΚΣ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΚΡΑΝ ΤΕΤΟΝ - ΤΖΑΚΣΟΝ ΧΟΛ

Αναχωρούµε σήµερα για την κοιλάδα Τζάκσον Χολ, για να αλλάξουµε ατµόσφαιρα και να βρεθούµε σε ένα πιο αλπικό τοπίο. Το Τζάκσον Χολ είναι µία πανέµορφη κοιλάδα που περιτριγυρίζεται από πανύψηλα βουνά κοντά στα σύνορα της πολιτείας του Γουαϊόµινγκ µε την πολιτεία του Αϊντάχο. Εκεί θα επισκεφθούµε το Εθνικό Πάρκο Γκραν Τέτον, όπου λίµνες µε πεντακάθαρα νερά, άγρια ζώα, ψηλά βουνά και υπέροχη βλάστηση δηµιουργούν ένα υπέροχο σκηνικό. Θα διανυκτερεύσουµε στην πόλη Τζάκσον.


7η ΗΜΕΡΑ: ΤΖΑΚΣΟΝ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ

Σήµερα το πρωί θα αναχωρήσουµε για το διασηµότερο ίσως Εθνικό Πάρκο των ΗΠΑ, το Γέλοουστοουν. Γνωστό και ως "Πάρκο της Κίτρινης Πέτρας", δηµιουργήθηκε πριν από 600.000 χρόνια. Ο µεγαλύτερος θερµοπίδακας του κόσµου και ένα από τα οµορφότερα "ουράνια τόξα της γης", εκτινάσσει περίπου 20 φορές την ηµέρα τεράστιες ποσότητες νερού πάνω από 50 m από το έδαφος. Καταρράχτες, δάση, θερµές πηγές και λιβάδια συµπληρώνουν το τοπίο του πάρκου. Θα διανυκτερεύσουµε στην περιοχή.
 

8η ΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ

Θα συνεχίσουµε σήµερα την περιήγησή µας στο Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν και στη συνέχεια θα αναχωρήσουµε για το Σολτ Λέικ Σίτι, την πρωτεύουσα της Γιούτα. Χτισµένη στις όχθες της οµώνυµης "Αλµυρής Λίµνης" είναι πατρίδα αρκετών Μορµόνων, της ιδιαίτερης αυτής χριστιανικής σέκτας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούµε την κεντρική πλατεία του τεµένους, το κυβερνείο της πολιτείας και το µνηµείο των Μορµόνων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ ΣΙΤΙ - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ - ΠΑΡΚΟ ΓΙΟΣΕΜΙΤΙ

Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για το Σαν Φρανσίσκο. Άφιξη και άµεση αναχώρηση για άλλο ένα διάσηµο Εθνικό Πάρκο των ΗΠΑ, το Γιοσέµιτι. Μνηµείο παγκόσµιας πολιτιστικής κληρονοµιάς, µε έκταση 761.266 στρεµµάτων, προσελκύει ετησίως εκατοµµύρια επισκέπτες για τις εκπληκτικές φυσικές οµορφιές του. Εντυπωσιακές βουνοπλαγιές από γρανίτη, καταρράκτες, ποτάµια, χείµαρροι και σπουδαία βιοποικιλότητα, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας στην ευρύτερη περιοχή. ∆ιανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΚΟ ΓΙΟΣΕΜΙΤΙ - ΚΑΡΜΕΛ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Πρωινή αναχώρηση για την ιστορική πόλη Μοντερέι, κάνοντας µία στάση στο γραφικό Καρµέλ. Η παραλία και το µικρό λιµάνι του Μόντερεϊ µε τις γραφικές ψαροταβέρνες θα µας µεταφέρουν το άρωµα του Ατλαντικού. ∆ιανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ∆ΡΟΜΟΣ Νο1 - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ

Αναχωρούµε οδικώς µέσω του διάσηµου Αυτοκινητόδροµου Νο1 για το Σαν Φρανσίσκο. Η διαδροµή προσφέρει πανοραµική θέα στον Ατλαντικό ωκεανό και θεωρείται µία από τις ωραιότερες οδικές διαδροµές του πλανήτη. Αυτός ο υπέροχος δρόµος θα µας φέρει στο Σαν Φρανσίσκο, την πανέµορφη και πιο φιλελεύθερη πόλη των ΗΠΑ, που είναι χτισµένη σε 40 λόφους. Η ανάπτυξή της οφείλεται στην εξαιρετική της γεωγραφική θέση, στο κλίµα της, αλλά και στα κοιτάσµατα του χρυσού που ανακαλύφθηκαν στη Σιέρα Νεβάδα στα µέσα του 19ου αιώνα. Από την εποχή του πυρετού του χρυσού, το Σαν Φρανσίσκο ήταν µια ανέµελη πόλη. Στα µέσα της δεκαετίας του 1950 έγινε η πόλη των µπίτνικ (beatnik), που µιλούσαν για µια ζωή µακριά από τις δεσµεύσεις των κοινωνικών συµβάσεων, εµπνευσµένη από τη δηµιουργικότητα και τη φαντασία και όχι από την απληστία και τη φιλοδοξία (Τζακ Κερουάκ, Άλεν Γκίνσµπερκ κλπ). Τη γενιά των µπιτ (beat generation) διαδέχθηκαν οι χίπις κατά τη δεκαετία του 1960. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. ∆ιανυκτέρευση.
 

13η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ (Ξενάγηση, Σοσαλίτο)

Ολοήµερη ξενάγηση στην πόλη και στα περίχωρα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε µεταξύ άλλων την πλατεία Union Square, το ∆ηµαρχείο που µοιάζει µε το Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον, την περίφηµη ∆ηµοτική Βιβλιοθήκη, την Όπερα, την Τσάινα Τάουν, που είναι η µεγαλύτερη Κινέζικη πόλη εκτός Κίνας και τις ∆ίδυµες Κορυφές (Twin Peaks) απ΄ όπου θα έχουµε µια πανοραµική θέα της πόλης. Εν συνεχεία θα διασχίσουµε την πασίγνωστη, µήκους 1.272 µέτρων, Χρυσή Γέφυρα (Golden Gate), που συνδέει το Σαν Φρανσίσκο µε την κοµητεία Marin. Στο άλλο άκρο της γέφυρας θα απολαύσουµε και θα απαθανατίσουµε το υπέροχο σκηνικό που απλώνεται µπροστά µας, µε επίκεντρο το γνωστό νησί-φυλακή Αλκατράζ. Στη συνέχεια θα σταµατήσουµε στο γραφικό παραθαλάσσιο Σοσαλίτο, που θα σας εντυπωσιάσει µε τη µεσογειακού τύπου οµορφιά του. Αφού περάσουµε από τη γέφυρα San Rafael θα σταµατήσουµε στην Πανεπιστηµιούπολη του Μπέρκλεϋ και στο Ώκλαντ (Oakland) (αν το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια). Αφού περάσουµε και την 3η κρεµαστή γέφυρα (Bay Bridge), θα επιστρέψουµε στο ξενοδοχείο µας. Για το βράδυ σας συνιστούµε να δειπνήστε σε εστιατόριο της Φίσερµανς Γουόρφ (Fishermans Warf, προβλήτα των ψαράδων) - τη γνωστή παραθαλάσσια συνοικία µε τις ταβέρνες, για να απολαύσετε, όσοι θέλετε, το δείπνο σας µε θαλασσινά και ειδικότερα µε τα γιγάντια καβούρια του Ατλαντικού. ∆ιανυκτέρευση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, Πεζή και µε Τραµ ξενάγηση της πόλης (Προαιρετική κρουαζιέρα στον Κόλπο)

Πρωινή αναχώρηση για µία ξενάγηση µε τα πόδια στην καρδιά της πόλης. Θα επιβιβαστούµε στο γνωστό, ιστορικό ΤΡΑΜ για µια µοναδικής εµπειρίας διαδροµή, µε στάσεις σε σηµεία-κλειδιά της πόλης. Τελικός µας προορισµός το Fishermans Warf στην παραλία. Από εδώ και για τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σας, σας προτείνουµε να κάνετε µια κρουαζιέρα στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, κατά τη διάρκεια της οποίας µπορείτε να τραβήξετε αξέχαστες φωτογραφίες της πόλης, των γεφυρών και του τροµερού νησιού Αλκατράζ, που φιλοξενούσε στο διάστηµα 1933-63 τις περίφηµες φυλακές µε έγκλειστους γνωστούς γκάνγκστερ της εποχής.

15η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό ελεύθερο για να περπατήσετε στην καρδιά της πόλης και να κάνετε τις τελευταίες σας επισκέψεις ή αγορές. Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη µέσω ενδιάµεσου σταθµού.

16η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το παραπάνω πρόγραµµα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενηµερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ηµέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
 
**Super Τιµή**
Για τις 11 πρώτες συµµετοχές

Για την αναχώρηση: 20.06 17ήµερο πρόγραµµα µε µία ∆ιανυκτέρευση στο Λονδίνο στην αρχή του ταξιδιού
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ∆ΙΚΛΙΝΟ    ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY
4.390 €                                   + 1.600 €
        
Για την αναχώρηση: 09.08 16ήµερο πρόγραµµα
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ∆ΙΚΛΙΝΟ            ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ MONΟΚΛΙNOY
4.290 €                                   + 1.600 €


Προσφέρει δωρεάν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη Στην Αναχώρηση 09.08 από Θεσσαλονίκη απαιτείται ∆ιανυκτέρευση στην Αθήνα στην αρχή του ταξιδιού
Για τη διαµονή και τις µεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική µας προσφορά Stop Over Athens
Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις ένα µήνα πριν την αναχώρηση


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονοµικής θέσης µε ενδιάµεσο σταθµό Η εσωτερική πτήση Σολτ Λέικ Σίτι-Σαν Φρανσίσκο
  • ∆ιαµονή σε επιλεγµένα κεντρικά ξενοδοχεία 4*, 4*sup. στις πόλεις (Φλάγκσταφ, Σολτ Λέικ Σίτι, Σαν Φρανσίσκο) και σε Lodges 3*, 3*sup., 4* στην περιοχή των πάρκων και των κάνυονς
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία* Πρωινό καθηµερινά
  • Μετακινήσεις, µε πολυτελή κλιµατιζόµενα πούλµαν ή Mini Van (ανάλογα µε τον αριθµό συµµετεχόντων) Οι είσοδοι, ξεναγήσεις και επισκέψεις στα πάρκα που αναγράφονται στο πρόγραµµα (Γκραν Κάνυον, Μπράις Κάνυον, Εθνικό Πάρκο Ζάιον, Μόνιουµεντ Βάλλεϋ, Αντελόπε Κάνυον, Άρτσες, Κάνυονλαντς, Γιέλοουστοουν, Γκραντ Τέτον, Γιοσέµιτι)
  • Έµπειροι τοπικοί ξεναγοί στις προβλεπόµενες ξεναγήσεις Έµπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου µας µε εξειδίκευση στις Η.Π.Α. Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ειδική άδεια εισόδου Αµερικής(ESTA)

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδροµίων, επιβάρυνση καυσίµων, φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήµατος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισµού λόγω ατυχήµατος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήµατος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρµακευτικές και νοσοκοµειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τµήµα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε µια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 750 €
  • Είσοδοι σε µουσεία και αξιοθέατα πέραν των αναγραφοµένων

* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ∆ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαµβάνονται στο τελικό κόστος του προγράµµατός µας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράµµατα


ΠΤΗΣΕΙΣ
BA 633    20.06    ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝ∆ΙΝΟ    19.55-21.50
BA 287    21.06    ΛΟΝ∆ΙΝΟ-ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ    14.05-16.59
BA 288    05.07    ΦΟΙΝΙΞ-ΛΟΝ∆ΙΝΟ    19.30-13.20
BA 634    06.07    ΛΟΝ∆ΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ    21.40-03.15
BA 631    09.08    ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝ∆ΙΝΟ    08.00-10.05
BA 287    09.08    ΛΟΝ∆ΙΝΟ-ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ    14.05-16.59
BA 288    23.08    ΦΟΙΝΙΞ-ΛΟΝ∆ΙΝΟ    19.30-13.20
BA 634    24.08    ΛΟΝ∆ΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ    21.40-03.15