Skip to main content

Νέα Υόρκη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!

Φιλαδέλφια - Ατλάντικ Σίτυ

Αναχωρήσεις: 23.12 & 30.12

8 ημέρες

Ο υπ’ αριθμό 1 προορισμός για τους ταξιδιώτες, παγκοσμίως.

Η σύγχρονη πόλη του φωτός, η Μέκκα της οικονομίας είναι η πόλη που κρύβεται στις καρδιές και στα όνειρα όλων μας. Η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, το μεγαλύτερο λιμάνι, τη μεγαλύτερη αίθουσα Θεάτρου, το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα, την πιο μοντέρνα Λυρική Σκηνή και το μεγαλύτερο μουσείο του Δυτικού ημισφαιρίου. H Νέα Υόρκη, η πόλη με τα χίλια πρόσωπα, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, δεν έχει περάσει τυχαία στο συλλογικό υποσυνείδητο ως πρωτεύουσα του κόσμου. Μουσεία σύγχρονης τέχνης, κτίρια που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανύπαρκτος, εστιατόρια και εμπορικά κέντρα: η Νέα Υόρκη δεν έχει «λίγο απ’ όλα», τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η μέρα: Αθήνα - Νέα Υόρκη, Πτήση.

Συγκέντρωση το πρωί στο Αεροδρόμιο και πτήση για τη Νέα Υόρκη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη καρδιά του Μανχάταν. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γεύση από αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη που παρά το μέγεθός της είναι πάντα μία πόλη ζεστή, φιλόξενη και που αυτή την εποχή είναι πεντάμορφη και στολισμένη ζώντας έντονα τη μαγεία των Εορτών. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Νέα Υόρκη, ξενάγηση.

Πρωινή 5ώρη ξενάγηση. Αναχώρηση για μία πλούσια περιήγηση στην πόλη. Θα περάσουμε από την Τάϊμς Σκουέαρ στο Μπρόντγουεϊ, το Λίνκολν Σέντερ, θα επισκεφθούμε το Ροκφέλερ σέντερ, θα περάσουμε από το Σέντραλ Παρκ, το Σόχο, το Γκρήνουιτς Βίλατζ, την Τσάϊνα Τάουν και το Χάρλεμ όπου θα δούμε και τον Καθεδρικό Ναό του Σέντ Πάτρικ, θα περάσουμε από την Γουόλ Στριτ και θα καταλήξουμε στην αποβάθρα του Μπάτερι Παρκ για τις απαραίτητες φωτογραφίες με φόντο το Άγαλμα της ελευθερίας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να περάσουν με το φέρρυ στο νησάκι Λίμπερτι για να επισκεφθούν το έμβλημα της Αμερικής, το Άγαλμα της Ελευθερίας, σήμα κατατεθέν της πόλης που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού και να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση

 

3η μέρα: Νέα Υόρκη - Φιλαδέλφεια - Ατλάντικ Σίτι – Νέα Υόρκη

Ολοήμερη εκδρομή μας στο περίφημο “Ατλάντικ Σίτυ”. Μία όμορφη διαδρομή που περνά από την ιστορική πόλη της Φιλαδέλφειας όπου σταματάμε για σύντομη επίσκεψη. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χαριτωμένο αυτό θέρετρο με την εντυπωσιακή νυχτερινή ζωή, το διάσημη παραλιακή κορνίς (boardwalk) με τις μπουτίκ και τα καταστήματα. Φωτισμένα Καζίνο, Clubs, εστιατόρια, όλα συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Ένα μικρό Las Vegas. Μετά από τη διαμονή 3 περίπου ωρών στο Ατλάντικ Σίτυ, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στη Νέα Υόρκη αργά το απόγευμα και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Νέα Υόρκη, μέρα ελεύθερη,

Όλη η ημέρα στη διάθεσή σας να χορτάσετε “το μεγάλο μήλο” όπως αποκαλείται η Νέα Υόρκη, χαϊδευτικά. Περπατήστε στο κέντρο του Μανχάταν και χαθείτε στα κομψά καταστήματα της Φίφθ Άβενιου που είναι τόσο όμορφη αυτήν την εποχή. Αργότερα συνεχίστε το όνειρο με μια βόλτα με άμαξα μπροστά από το περίφημο ξενοδοχείο Πλάζα, σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης. Απολαύστε μια διαδρομή γύρω από το Σέντραλ Πάρκ, τώρα που η πόλη φοράει τα καλά της και λάμπει κυριολεκτικά. Το βραδάκι μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το “Ρόκφελλερ Σέντερ” λίγο πιο κάτω από το ξενοδοχείο Πλάζα για να θαυμάσετε το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο και να δοκιμάσετε την τύχη σας κάνοντας πατινάζ στην πολύχρωμη παγωμένη πίστα. Διανυκτέρευση.

 

Ακόμη, για όσους το επιθυμούν μπορεί να φροντίσει να σας μεταφέρει (προαιρετικά) στα πολυκαταστήματα στο Woodbury Commons από το πρωί και να σας επιστρέψει αργά το απόγευμα. Εναλλακτικά μπορείτε φυσικά να προγραμματίσετε κάποια βραδιά σε θέατρο του Μπρόντγουεϊ. Εισιτήρια για τις παραστάσεις μπορείτε να αναζητήσετε έγκαιρα πριν ακόμη από την αναχώρηση σας και από την Αθήνα μέσω Internet. 

 

5η μέρα: Νέα Υόρκη, Ημέρα ελεύθερη (Ουάσινγκτον)

Όσοι επιθυμούν τις ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά ) μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στον Ελληνικό Καθεδρικό Ναό στο Μανχάταν. Πλουτίζοντας τις εμπειρίες μας, προτείνουμε την προαιρετική εκδρομή με πούλμαν στην Ουάσινγκτον (καιρού επιτρέποντος) για να δείτε τα βασικά αξιοθέατα όπως το Κογκρέσσο, τα μνημεία γύρο από αυτό και μερικά από τα μουσεία – όσα σας επιτρέπει ο χρόνος παραμονής σας.

 

6η μέρα: Νέα Υόρκη, Ημέρα ελεύθερη

Ολόκληρη η μέρα με την Νέα Υόρκη στη διάθεσή σας. Είναι πραγματικά δύσκολο να απαριθμήσει κανείς τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η μεγαλούπολη σε ότι φανταστείτε. Μπορείτε να ξεχυθείτε στα κολοσσιαία πολυκαταστήματα της Φιφθ 'Αβενιου και τα καταστήματα στους γύρο δρόμους, επισκεφθείτε μουσεία και γκαλερί, όπως το American Museum of Natural History, το Guggenheim Museum, το Metropolitan Museum of Art και το Μuseum of Modern Art. Επίσης, αν ο καιρός είναι καλός – σας συνιστούμε μία πτήση με ελικόπτερο πάνω από την απέραντη πόλη (μία αξέχαστη εμπειρία) ή να συμμετάσχετε σε μία ολοήμερη κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Χάντσον με στάσεις στη Στρατιωτική Ακαδημία του Γουέστ Πόιντ και τη λίμνη Μπέαρ Μάουντεν με το ομώνυμο πανδοχείο. Αργότερα, μπορείτε να πάτε στο Μητροπολιτικό Μουσείο ή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Πρόταση για το βράδυ, είναι επίσης το δημοφιλές “JAZZ CLUB” ΒΒ Kings της Νέας Υόρκης. Μεταφερθείτε με λιμουζίνες στο κέντρο, απολαύστε καθαρόαιμη αμερικανική τζαζ, σε ένα από τα πιο “ΙΝ” clubs. Τρομερή εμπειρία είναι επίσης η νυχτερινή βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την ολοφώτιστη Νέα Υόρκη.

 

7η & 8η μέρα : Νέα Υόρκη - Αθήνα.

Πρωινό ελεύθερο και αφού παραδώσουμε τα δωμάτιά μας μέχρι τις 11:00, θα έχουμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε μερικές ακόμη ώρες σ’ αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη που δεν κοιμάται ποτέ. Μερικές ίσως τελευταίες βόλτες στα καταστήματα που το έχουν ρίξει κυριολεκτικά στο ξεπούλημα ή ένα τελευταίο περίπατο στο Σέντραλ Πάρκ. Αργότερα, θα μεταφερθούμε στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κάντε την κράτηση σας έως 20.11 και ταξιδέψτε την περίοδο των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

 

 

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο:   Χριστούγεννα 23 – 30/1/2013

Επιλογή ξενοδοχείου

 

Excelsior 4*

Double Tree Metropolitan by Hilton 4*

Novotel

Times Square 4*

Σε δίκλινο

€ 1.099

€ 1.230

€ 1.299

Επιβάρυνση σε Μονόκλινο

€    625

760

€   835

3ο άτομο σε τρίκλινο

€   1.050

€ 1.200

€ 1.200

Φόροι αεροδρομίου – Φιλοδωρήματα Έξτρα ταξιδιωτική ασφάλεια - ΕΣΤΑ

€    600

€ 600

€ 600

 

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο: Πρωτοχρονιά 30/12 – 06/1/2013 

Επιλογή ξενοδοχείου

 

Excelsior 4*

Double Tree Metropolitan by Hilton 4*

Novotel

Times Square 4*

Σε δίκλινο

€ 1.149

€ 1.399 

€ 1.616

Επιβάρυνση σε Μονόκλινο

€     625

760

€   835

3ο άτομο σε τρίκλινο

€   1.100

€ 1.200

€ 1.250

Φόροι αεροδρομίου – Φιλοδωρήματα Εξτρα ταξιδιωτική ασφάλεια - ΕΣΤΑ

€     600

€ 600

€ 600

 

 

 

Τι σας προσφέρουμε (Περιλαμβάνονται) :

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Νέα Υόρκη – Αθήνα.
  • 6 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη στο Excelsior Hotel New York στην καρδιά του Μανχάταν, δίπλα στο Metropolitan museum, σε μια τις αριστοκρατικότερες συνοικίες της Νέας Υόρκης, ή στο Double Tree Met By Hilton στο Μανχάταν πιό κοντά στην Times Square (super μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο ή το Novotel στην Times Square – το αγαπημένο ξενοδοχείο του Strauss Khan !.
  • Αμερικάνικο πρόγευμα καθημερινά.
  • Μία εκτεταμένη πανοραμική ξενάγηση στη πόλη της Νέας Υόρκης, με Ελληνόφωνο ξεναγό.
  • Όλες οι μεταφορές, η υποδοχή, οι οδικές διαδρομές και οι ξεναγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Έμπειρος, ειδικός αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας, με γνώσεις των Η.Π.Α. για την διεκπεραίωση όλων των ξεναγήσεων και του προγράμματος.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ασφάλεια ατυχήματος.
  • Αχθοφορικά μίας αποσκευής κατ άτομο στα ξενοδοχεία (υποχρεωτικά).

 

Δεν περιλαμβάνονται :

  • 600 ευρώ που αναλύονται σε : Φόροι Αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα , αίτηση ΕΣΤΑ, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων
  • Είσοδοι σε μουσεία και άλλους χώρους οι οποίοι δεν αναφέρονται συγκεκριμένα στο πρόγραμμα και στα συμπεριλαμβανόμενα

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η σειρά των ξεναγήσεων και των εκδρομών μας διαφοροποιείται και προσαρμόζεται ανάλογα με τις αργίες των ημερών σε συνάρτηση με αντίστοιχο πρόγραμμα – αναχώρηση. Με το τελικό ενημερωτικό 5 μέρες πριν την αναχώρηση θα έχετε και το ακριβές ημερήσιο πρόγραμμα για κάθε αναχώρηση.