Skip to main content

Χριστούγεννα 2015 στην Νέα Υόρκη από 1299,00

8 μέρες

 

  1. Προσφέρουμε πολυτελές “Boutique” Ξενοδοχείο στην καρδιά του Μανχάταν, σε πολύ κοντινή απόσταση απο την Times Sq, το MoMA, το Rockfeller κα.
  2. Προσφέρουμε Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο, στην ακριβή Νέα Υόρκη
  3. Προσφέρουμε περιηγήσεις 3 διαφορετικών ημερών με Έλληνα Έμπειρο Αρχηγό που θα είναι σε όλο το ταξίδι κοντά σας απο Ελλάδα!
  4. Προσφέρουμε πτήσεις με την TurkishAirlines με εξαιρετικές ανταποκρίσεις
  5. Προσφέρουμε περίπατο με τον Αρχηγό σας στην νυχτερινή στολισμένη Νέα Υόρκη

1η μέρα: Αθήνα-Νέα Υόρκη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για τη μοναδική Nέα Yόρκη, μια από τις πιο πολυπληθείς και πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου, κτισμένη το 1624 από τους Oλλανδούς, στις εκβολές του ποταμού Xάντσον.
Άφιξη στην πόλη που τότε ονομαζόταν Nέο ‘Aμστερνταμ και είχε αναπτυχθεί στην περιοχή που σήμερα είναι γνωστή ως «Kάτω Mανχάταν». Μεταφορά στο ξενο­δοχείο.

2η μέρα: Νέα Υόρκη – Περιήγηση πόλης

H πολύβουη ζωή των μεγάλων δρόμων της, οι πολυάνθρωπες συνοικίες με τις εθνικές τους ιδιαιτερότητες, τα πανύψηλα κτίρια, οι ουρανοξύστες από πέτρα, τσιμέντο, γυαλί και χάλυβα παρουσιάζονται μπροστά μας καθώς συνεχίζουμε με μια περιεκτική πρωινή περιήγηση στην πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, το Λίνκολν Σέντερ (Μετροπόλιταν Όπερα - Φιλαρμονική), το Σέντραλ Παρκ, το Πανεπιστήμιο Columbia, το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, το Χάρλεμ και το Apollotheater. Αργότερα θα έρθουμε στο Ροκφέλερ Σέντερ, την Τάιμς Σκουέρ και το Μπρόντγουεϊ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας

3η μέρα: Νέα Υόρκη- Περιήγηση πόλης - Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον & στο άγαλμα της Ελευθερίας

Η Νέα Υόρκη ξαπλώνεται νωχελικά πάνω σε τρία μεγάλα νησιά αλλά και σε τρία μικρότερα που επάνω τους φαντάζουν δυναμικά τα ομορφότερα αξιοθέατα.
Θα έχουμε την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε σήμερα στην περιήγηση που ακολουθεί στο Γκρίνουιτς Βίλατζ, στο Ηστ Βίλατζ, στο N.Y.U , το Σόχο, τη Μικρή Ιταλία, την Τσάινα Τάουν και την Γουωλ Στριτ.
Το σημείο μηδέν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα μνημείο αντάξιο της σημασίας της 11ης Σεπτεμβρίου, το Οικονομικό Κέντρο και το Μπάτερυ Παρκ όπου θα δούμε από μακριά το Άγαλμα της Ελευθερίας.
Στην συνέχεια θα περάσουμε από την Προβλήτα 17, από τις εγκαταστάσεις της οποίας η θέα προς τον ποταμό East και την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν είναι πανέμορφη. Η βόλτα μας ολοκληρώνεται με μια κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson.
Επιστροφή με τα πόδια ή με ταξί στο ξενοδοχείο μας.

4η μέρα : Νέα Υόρκη- Εξερεύνηση του Μανχάταν με ξεναγό

Για σήμερα έχουμε προγραμματίσει εναν μοναδικό περίπατο στην πόλη με τον συνοδό σας στις στολισμένες γειτονιές της Νέας Υόρκης.
Θα μετακινηθούμε με το μετρό για να γνωρίσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της και θα χαλαρώσουμε στα πιο γνωστά στέκια του Μανχάταν απολαμβάνοντας τον καφέ μας.
Αργότερα θα πάρουμε μια γεύση από τις περιοχές που γυρίστηκαν το Sexandthecity και το GossipGirl,το Soho,East και West Village, Chelsea.

5η μέρα: Νέα Υόρκη - WoodburyCommonsOutlets (προαιρετικό)

Στην ελεύθερη μέρα σας μπορείτε να συμμετάσχετε στην προαιρετική επίσκεψη που έχουμε προγραμματίσει στο σπουδαίο εμπορικό κέντρο, το περίφημο WoodburyCommons που βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου θα βρείτε σε απίθανες τιμές επώνυμα ρούχα (Gucci, Escada, Nike, RalphLauren, DonnaKaran, CalvinKlein και Gap).

6η μέρα: Νέα Υόρκη – προαιρετική εκδρομή στην Ουάσιγκτον DC

Στην Ουάσιγκτον DC, πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας, η οποία εντυπωσιάζει με την μεγαλόπρεπη και ήρεμη δύναμή της, κτισμένη δίπλα στον ποταμό Ποτόμακ και τον παραπόταμό του Ανακόστια,έχουμε σχεδιάσει για σήμερα μια ολοήμερη εκδρομή.
Το National Mall, οι λίμνες που έγιναν ειδικά για να καθρεφτίζονται σ’ αυτές τα πανέμορφα κτήρια και τα μνημεία της, το Καπιτώλιο με την θεσπέσια ροτόντα και το άγαλμα της Ελευθερίας στην κορυφή του και η περιοχή του DuPontCircle θα σας ενθουσιάσουν, αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε για να την κατακτήσετε.

7η μέρα: Νέα Υόρκη

Συμπληρώστε τις αγορές σας και αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Ολονύκτια πτήση.

8η μέρα : Αθήνα

‘Αφιξη στην Αθήνα.

Αναχώρηση

23/12

Τιμές κατ’ άτομο

Δίκλινο

1299 € με πρωινό

Επιβάρυνση Μονόκλινου

650 €

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις μέχρι 16/11 και για πολύ περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Πτήσεις με TURKISH AIRLINES

23/12 ATH – IST 1450 – 1615
23/12 IST – JFK   1730 – 2205
29/12 JFK – IST  1340 – 0620 *
30/12 IST – ATH 0740 – 0905

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με TurkishAirlines
  • Φιλοξενία στο BOUTIQUE ξενοδοχείο AMERITANIA at times Square με πρωινό καθημερινά
  • Δύο μέρες περιήγηση στην Νέα Υόρκη
  • Μια βραδυνή πεζή περιήγηση στο Μανχάταν
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson & στο Άγαλμα της Ελευθερίας
  • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
  • Τοπικός ελληνόφωνος αρχηγός / ξεναγός απο Ελλάδα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων ,Ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη, Έξοδα ESTA, ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια 480 €  
  • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στον αρχηγό της εκδρομής 50$

Ταξιδιωτικά Έγγραφα :

  • Έγκυρο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ από την είσοδο σας στην χώρα
  • Απαραίτητη για την είσοδό σας στις Η.Π.Α. είναι η έγκριση ESTA (Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα).

Υγειονομικές Προφυλάξεις :

 

  • Δεν απαιτούνται  εμβόλια ή άλλου είδους  προληπτική αγωγή.
  • Tο νερό δεν είναι πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο.

 

Σημείωση:

  •  Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων, Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 90 € το άτομο.