Skip to main content

Μεγάλο Μαρόκο με Ταγγέρη και Τετουάν | Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2023 Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ από 1199

Αναχωρήσεις: 1/9, 15/9, 22/9, 6/10, 13/10, 3/11, 10/11, 24/11, 1/12

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ: 1η ξενάγηση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την όμορφη μεγαλούπολη του νότιου Μαρόκου, το εξωτικό Μαρακές. Τα ζωηρά χρώματα του πολύβουου σουκ, το κόκκινο χρώμα στους τοίχους της Μεδίνας (παλιά πόλη), τα ανακατεμένα αρώματα από τα χιλιάδες μπαχαρικά και οι ήχοι των παραμυθάδων, των πυροφάγων και των γητευτών των φιδιών κάνουν το Μαρακές το πιο εξωτικό μέρος του κόσμου.

Από την άλλη, λίγο πιο πέρα από την εξωτική μελωδία της Μεδίνας, στην Γκελίζ ή Ville Nouvelle (Νέα πόλη), όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, ζευγάρια κλείνουν τραπέζι σε μοδάτα εστιατόρια, παρέες ξενυχτούν τσουγκρίζοντας μοχίτο στα μπαρ και αστραφτερά κάμπριο ανεβοκατεβαίνουν στις λεωφόρους της πόλης. Το Μαρακές είναι από μόνο του ένας προορισμός. Τόσο Ανατολή και τόσο Δύση, τόσο Ευρώπη και τόσο Αφρική, τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα.

Το Μαρακές είναι όλα αυτά που σας φέρνουν στον νου τα ανατολίτικα παραμύθια, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας άκρως κοσμοπολιτικός προορισμός, με τα café του, τις γκαλερί μοντέρνας τέχνης, τα υπέροχα πάρκα του, τα αρτιστίκ μπαράκια, στα οποία ξενυχτούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και τα εξαιρετικά εστιατόρια. Δεν είναι τυχαίο ότι η δεύτερη γλώσσα της χώρας είναι τα Γαλλικά.

Όλος αυτός ο κοσμοπολίτικος αέρας δεν αφήνει κανέναν ταξιδιώτη ασυγκίνητο. Σήμερα λοιπόν θα γνωρίσουμε το σύγχρονο κομμάτι της πόλης, με τη βοήθεια του αρχηγού μας. Θα κάνουμε μια βόλτα στην περιοχή της Γκελίζ, και στη συνέχεια θα ανακαλύψουμε το διαφορετικό πρόσωπο του Μαρακές το βραδάκι με μια βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες, περνώντας από τις σύγχρονες συνοικίες μέσα στην παλιά Μεδίνα και στη γραφική πλατεία Τζεμάα Ελ Φνα, το μεγαλύτερο υπαίθριο θέατρο του κόσμου (το κόστος της βόλτας με τις άμαξες δεν περιλαμβάνεται). Η υπέροχη βραδιά μας θα κλείσει με την επιστροφή στο ξενοδοχείο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανάλογα με την ώρα άφιξης, η ξενάγηση αυτή ενδέχεται να μεταφερθεί την επόμενη ημέρα.

 

2η ημέρα: ΜΑΡΑΚΕΣ: 2η εκτεταμένη ξενάγηση με το μουσείο Dar Si Said – Είσοδος στους κήπους Μαζορέλ

Τοποθετημένο σε ένα σταυροδρόμι σημαντικών εμπορικών δρόμων, ανάμεσα στην οροσειρά του Άτλαντα, τη Σαχάρα και την απεραντοσύνη των νοτίων περιοχών, το Μαρακές είναι η «κόκκινη πόλη», η πρωτεύουσα του Νότου και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης θα θαυμάσουμε τα τείχη της πόλης, το παλάτι Μπάχια, τους κήπους Μαζορέλ και τους τάφους των Saadi. Τέλος, δεν θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε και το Μουσείο Μαροκινής Τέχνης Dar Si Said.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: σε περίπτωση που το μουσείο Dar Si Said είναι κλειστό, θα αντικατασταθεί από επίσκεψη στον μεντρεσέ Ben Youssef.

 

3η ημέρα: ΜΑΡΑΚΕΣ: ολοήμερη εκδρομή στην Εσσαουίρα

Ολοήμερη εκδρομή στην παραθαλάσσια πόλη της Εσσαουίρα. Στην περιοχή της Εσσαουίρα και του Μαρακές φυτρώνουν οι αργανιές, από τις οποίες βγαίνει το πανάκριβο έλαιο Argan. Αν μας το επιτρέψει ο χρόνος, θα επισκεφτούμε έναν συνεταιρισμό γυναικών για να δούμε την επεξεργασία του αργκάν. Η Εσσαουίρα είναι μια πόλη ντυμένη στα μπλε, η οποία σήμερα έχει εξελιχθεί σε σημαντικό κέντρο μαροκινής καλλιτεχνικής δημιουργίας, με πολλούς ζωγράφους και καλλιτέχνες. Ανεβείτε στο κάστρο για να απολαύσετε τη θέα του ωκεανού. Επιστροφή στο Μαρακές. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΪΤ ΜΠΕΝ ΧΑΝΤΟΥ – Είσοδος στα κινηματογραφικά στούντιο – ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ – ΝΤΑΝΤΕΣ

Πρωινή αναχώρηση από το Μαρακές με σημερινό προορισμό μας την Ουαρζαζάτ και το Φαράγγι Νταντές. Στη συνέχεια σταματάμε στο Αΐτ Μπεν Χαντού – χωριό προστατευόμενο από την Ουνέσκο – με χαρακτηριστικές Κάσμπες, όπου γυρίστηκαν και πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Σε ένα κομμάτι του οροπεδίου, θα δούμε μια παλιά στρατιωτική βάση που ιδρύθηκε από Γάλλους λεγεωνάριους το 1920, όπου σήμερα υπάρχουν κινηματογραφικά στούντιο στα οποία έχουν γυριστεί πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Θα επισκεφθούμε τα Studio Atlas όπου γυρίστηκαν διάσημες ταινίες, πριν συνεχίσουμε για την Ουαρζαζάτ, στο κέντρο ενός ερημικού οροπεδίου. Επίσκεψη στην πόλη και κατόπιν αναχωρούμε για το Φαράγγι Νταντές, μέσω μιας διαδρομής ανάμεσα σε φαράγγια και οάσεις, όπου θα συναντήσουμε ενδιαφέροντες οικισμούς στην κοιλάδα των «Χιλίων Κάσμπα», μεταξύ των οποίων η Σκούρα, η Ελ Κελάα Μαγκούνα και η Μπουλμάν. Άφιξη στο Φαράγγι Νταντές ή στην Κοιλάδα Ουαρζαζάτ, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΝΤΑΝΤΕΣ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΝΤΡΑ – ΤΙΝΕΡΧΙΡ – Δύση του ήλιου στη ΜΕΡΤΖΟΥΓΚΑ με Jeep 4X4 – ΕΡΦΟΥΝΤ

Πρωινή αναχώρηση για την Τινερχίρ, μια σχετικά μεγάλη κωμόπολη χτισμένη γύρω από λόφους, δίπλα σε μια από τις ομορφότερες οάσεις του νότου. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η είσοδος στο Φαράγγι του Τόντρα.  Με ειδικά jeep θα διασχίσουμε τη βραχώδη έρημο και θα μεταφερθούμε στους ψηλούς αμμόλοφους της Μερτζούγκα. Εδώ, η περιήγηση – άνοδος γίνεται πλέον με τα πόδια ή με καμήλες (προαιρετικά), για μία μαγευτική πανοραμική άποψη της ανατολής ή της δύσης του ηλίου*. Βρισκόμαστε ακριβώς στην είσοδο της απέραντης ερήμου και θα δούμε πώς ο ήλιος χρωματίζει τους αμμόλοφους που απλώνονται μπροστά μας. Μια εμπειρία ζωής, άλλη μια προσφορά του γραφείου μας, που συνήθως δίνεται ως προαιρετική με το ανάλογο κόστος.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι την Ερφούντ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εκδρομή αυτή πιθανόν να γίνει την επόμενη ημέρα, με την ανατολή του ηλίου (ανάλογα με τα χρονικά περιθώρια)

 

6η ημέρα: ΕΡΦΟΥΝΤ – ΕΡΑΣΙΝΤΙΑ – ΜΙΝΤΕΛΤ – ΙΦΡΑΝ – ΦΕΖ

Σήμερα το πρωί αναχωρούμε οδικώς με προορισμό τη Φεζ. Καθοδόν περνάμε από την Ερασίντια (η παλιά Ksar el Souk - οχυρό των Γάλλων λεγεωνάριων) στη Σαχαριανή πλευρά του Άτλαντα, κοντά στα σύνορα με την Αλγερία, και την Μιντέλτ, ένα χαρακτηριστικό χωριό στις παρυφές του μέσου Άτλαντα. Φτάνοντας κατόπιν στο Ιφράν θα εκπλαγείτε αντικρίζοντας ένα ελβετικό χωριό με το χιονοδρομικό κέντρο του σε μια διαδρομή κατάφυτη από κέδρους και εντυπωσιακά τοπία. Συνεχίζουμε για τη Φεζ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΦΕΖ: ξενάγηση

Την αποκάλεσαν «η αυτοκράτειρα των πόλεων». Σήμερα δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στη Φεζ. Αν εξαιρέσει κανείς πως γύρω από το ιστορικό κέντρο έχει απλωθεί μία σύγχρονη πόλη, η Φεζ είναι η καρδιά του Μαρόκου, το πολιτιστικό και θρησκευτικό του κέντρο. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησής μας θα δούμε τη Μεντίνα, που από το 1981 έχει χαρακτηριστεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και που μαζί με τη Δαμασκό, το Κάιρο και το Μαρακές, είναι από τις παλαιότερες μεσαιωνικές πόλεις του αραβικού κόσμου. Εδώ θα γνωρίσουμε το Τέμενος Καραουίν, το πρώτο ισλαμικό πανεπιστήμιο στο κόσμο, τον μεντρεσέ Μπου Αϊνάνια, το σιντριβάνι Νεζαρίν, το μαυσωλείο του Μουλάι Ιντρίς, την εβραϊκή συνοικία Ελ Μελάχ, το ανάκτορο του Χασάν Β΄ κ.ά. Ακόμη θα δούμε τα παλιά βυρσοδεψεία – βαφεία, καθώς και το παζάρι που αφήνει άφωνο τον επισκέπτη. Τέλος, μία βόλτα στη νέα πόλη της Φεζ και από εκεί στο ξενοδοχείο μας, θα μας προσγειώσει στον σύγχρονο κόσμο. Η Φεζ είναι ιδανική για φωτογράφηση αλλά και για αγορές. Επωφεληθείτε από το ελεύθερο απόγευμά σας για μια ακόμα βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΦΕΖ – ΜΕΚΝΕΣ (ξενάγηση) – ΒΟΛΟΥΜΠΙΛΙΣ – ΤΑΓΓΕΡΗ

Πρωινή αναχώρηση με τελικό προορισμό μας την Ταγγέρη. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε τη Μεκνές, την πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα, όπου θα κάνουμε στάση στην ιστορική πλατεία Λα Χεντίμ, γνωστή και ως «πλατεία της καταστροφής». Θα γνωρίσουμε εξωτερικά το παλάτι του Μουλάι Ισμαήλ, με τη μεγαλόπρεπη πύλη Μπάμπ Ελ Μανσούρ και τα τείχη της πόλης. Συνεχίζοντας, θα επισκεφθούμε τη Βολούμπιλις και τον αρχαιολογικό χώρο της που διαθέτει ευρήματα της Ρωμαϊκής περιόδου. Συνεχίζουμε και καταλήγουμε στη θρυλική Ταγγέρη.

Η πόλη αυτή κατοικήθηκε από τους Φοίνικες, τους Ρωμαίους, τους Βάνδαλους, τους Άραβες, καθώς και από αποικιακές δυνάμεις όπως Πορτογάλους, Ισπανούς, Βρετανούς και Γάλλους. Σήμερα είναι μία κοσμοπολίτικη πολιτεία που μαγεύει τον επισκέπτη και του φέρνει στο μυαλό σκηνές από ταινίες και μυθιστορήματα. Άφιξη και ξενάγηση στην παλιά πόλη και στα σουκς της Ταγγέρης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΤΑΓΓΕΡΗ – ΣΕΦΣΑΟΥΕΝ – ΤΕΤΟΥΑΝ – ΤΑΓΓΕΡΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Τετουάν, την πρωτεύουσα του ισπανικού Μαρόκου. Η όμορφη αυτή πόλη βρίσκεται απέναντι από το στενό του Γιβραλτάρ, 40 χλμ. από την Ταγγέρη. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια του Μαρόκου και υπήρξε σημαντικός ισλαμικός κόμβος κατά τον 8ο αιώνα μεταξύ Μαρόκου και Ανδαλουσίας.

Η πόλη του Τετουάν διακρίνεται για την καταπληκτική μικτή πολιτιστική κληρονομιά της και προσφέρει πλήθος αξιοθέατα. Η μεντίνα της πόλης, αν και η μικρότερη από τις αντίστοιχες σε άλλες πόλεις του Μαρόκου, είναι διατηρημένη σε τέλεια κατάσταση και αντανακλά την αρχιτεκτονική επιρροή της Ανδαλουσίας στην περιοχή αυτή. Από το 1997, ανήκει στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.
Συνεχίζουμε για την παγκοσμίως γνωστή «μπλε» πόλη – κόσμημα Σεφσαουέν (ή Σεφχαουέν). Περιήγηση στην πόλη και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τις βόλτες μας. Επιστροφή στην Ταγγέρη. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΤΑΓΓΕΡΗ – ΡΑΜΠΑΤ (ξενάγηση) – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό την ήρεμη παραθαλάσσια πρωτεύουσα του Μαρόκου, το Ραμπάτ, μέσα από τα τείχη της οποίας κρύβεται μία μοντέρνα πόλη, με πολλά σημεία να μιλούν για το παρελθόν της. Άφιξη και σύντομη ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το παλάτι του βασιλιά Χασάν Β’, το παλιό φρούριο Oudaya Kasbah, το μαυσωλείο του Μοχάμεντ Ε΄, το τζαμί με τον πύργο του Χασάν και τις κεντρικές λεωφόρους με τις πρεσβείες κ.ά.

Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη «δυτικόμορφη μεγαλούπολη» του Μαρόκου, την Καζαμπλάνκα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ: ξενάγηση

Πρωινό και ξενάγηση στη θρυλική Καζαμπλάνκα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την πλατεία Μοχάμεντ Ε’, θα περάσουμε έξω από το τζαμί του βασιλιά Χασάν Β΄ (στάση για φωτογραφία, χρόνου επιτρέποντος), καθώς και από τις συνοικίες Ανφά και Κορνίς με τα ωραία κτίρια και τα πολλά cafés.

 

12η ημέρα: ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ – Πτήση Επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Μαρακές, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1199 € 590 €
  Twin Room 1199 € 590 €
  Triple Room 1199 € 590 €
  Single Room 1799 € 590 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1199 € 590 €
  Twin Room 1199 € 590 €
  Triple Room 1199 € 590 €
  Single Room 1799 € 590 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/9/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1249€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1249 € 590 €
  Twin Room 1249 € 590 €
  Triple Room 1249 € 590 €
  Single Room 1849 € 590 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1249€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1249 € 590 €
  Twin Room 1249 € 590 €
  Triple Room 1249 € 590 €
  Single Room 1849 € 590 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  13/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1199 € 590 €
  Twin Room 1199 € 590 €
  Triple Room 1199 € 590 €
  Single Room 1799 € 590 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/11/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1199 € 590 €
  Twin Room 1199 € 590 €
  Triple Room 1199 € 590 €
  Single Room 1799 € 590 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  10/11/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1199 € 590 €
  Twin Room 1199 € 590 €
  Triple Room 1199 € 590 €
  Single Room 1799 € 590 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/11/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1199 € 590 €
  Twin Room 1199 € 590 €
  Triple Room 1199 € 590 €
  Single Room 1799 € 590 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες - πτήσεις με Aegean  - Τιμή από 1199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1199 € 590 €
  Twin Room 1199 € 590 €
  Triple Room 1199 € 590 €
  Single Room 1799 € 590 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Aegean 
  • Διαμονή σε επιλεγμένα εξαιρετικά ξενοδοχεία 4* sup. lux, 5* ή Κasba.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Όλες οι μεταφορές, μετακινήσεις και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Οι ξεναγήσεις και οι είσοδοι στα μουσεία και στους προβλεπόμενους από το πρόγραμμα χώρους.
  • Η εκδρομή με jeep 4X4 στους αμμόλοφους της Μερτζούγκα με την ανατολή ή τη δύση του ηλίου.
  • Η οδική εκδρομή στην παραθαλάσσια Εσσαουίρα.
  • Έμπειροι τοπικοί ξεναγοί.
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φιλοδωρήματα (€30 περίπου) στον τοπικό οδηγό και τοπικό  ξεναγό.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 590€

 

 

AEGEAN 

         

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 738

01/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

07:35

10:05

Α3 739

12/09/2023

ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

16:50

22:55

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 738

15/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

07:40

10:10

Α3 739

26/09/2023

ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

16:50

22:55

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 738

22/09/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

07:35

10:05

Α3 739

03/10/2023

ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

16:50

22:55

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 738

06/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

07:35

10:05

Α3 739

17/10/2023

ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

16:50

22:55

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 738

13/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

07:35

10:05

Α3 739

24/10/2023

ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

16:50

22:55

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 738

03/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

08:55

12:25

Α3 739

14/11/2023

ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

13:25

18:30

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 738

10/11/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

08:55

12:25

Α3 739

21/11/2023

ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

13:25

18:30

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 738

01/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ

08:55

12:25

Α3 739

12/12/2023

ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ

13:25

18:30