Skip to main content

Dubai Family Experience με Εισοδους - Καλοκαιρι εως Σεπτεμβριο 2023 απο 2290 με φορους η οικογενεια

Απολαύστε τα μοναδικά ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ του DUBAI  - DUBAI THEME PARK PASS σε μοναδικές τιμές για όλη την οικογένεια   ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ακόμα και με συμμετοχή 1 οικογένειας (εξαιρείται η περίοδος 07-28/ΙΟΥΛ όπου η ξενάγηση θα είναι αγγλόφωνη)

Περιλαμβάνονται για όλη την οικογένεια, τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή σε οικογενειακά δωμάτια στα ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, ξενάγηση πόλης του Ντουμπάι και το DUBAI THEME PARK PASS με είσοδο σε 3 ή 5 θεματικά πάρκα ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού. Ζήστε αυτή την μοναδική εμπειρία με όλη την οικογένεια σε ειδικές τιμές.

 

Το DUBAI THEME PARKS PASS που περιλαμβάνεται στο πακέτο σας, σας επιτρέπει την είσοδο για όλη την οικογένεια στα παρακάτω θεματικά πάρκα.

ΑQUAVENTURE Waterpark at ATLANTIS THE PALM Dubai® 

Το μεγαλύτερο waterpark στο Ντουμπάι, βρίσκετε στο ξενοδοχείο Atlantis The Palm και περιέχει τις πιο φαντασμαγορικές δραστηριότητες που μπορείτε να βρείτε σε ένα waterpark. Δυο μεγάλοι πύργοι (Poseidon and Neptune) που συνδέονται μεταξύ τους με έναν γιγαντιαίο ποτάμι προσφέρουν μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες.

IMG Worlds of Adventure

Διασκέδαση, ξεφάντωμα και μοναδικές στιγμές σε αυτό το τεράστιο θεματικό πάρκο, έκτασης όσο 28 ποδοσφαιρικά γήπεδα. Τελευταίας τεχνολογίας τρενάκια και δραστηριότητες , 5D Cinemas και μοναδικοί χαρακτήρες διαφόρων κόμικς. Μη παραλείψετε να ανέβετε στο Ben 10, το Gumball, το Powerpuff Girls και την LazyTown. Δείτε τους μοναδικούς ήρωες της Marvel Spider-Man, Hulk, Iron Man, Thor και τους Avengers. Δείτε του Δεινοσαύρους στη Χαμένη Κοιλάδα και γευματίστε σε κάποιο από τα δεκάδες εστιατόρια.

LEGOLAND® Dubai 

Eξερευνήστε τον μοναδικό κόσμο των LEGO, στο εκπληκτικό θεματικό πάρκο για οικογένειες με παιδιά 2-12 ετών. Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει καθώς θα εξερευνείτε πάνω από 40 μοναδικές διαδρομές με τρενάκια, shows και εμπειρία χτισίματος κτιρίων με LEGO. Με πάνω από 15000 μοντέλα LEGO τα οποία έγιναν από 6 εκατομμύρια τουβλάκια LEGO, 6 θεματικές περιοχές και μοναδικές δραστηριότητες, σίγουρα η LEGOLAND θα σας ενθουσιάσει.


LEGOLAND® Water Park

Διασκέδαση και ξεφάντωμα στο υπέροχο waterpark της Legoland. To Duplo Splash Safari θα εντυπωσιάσει τα πιο θαρραλέα παιδιά. Τα παιδιά εδώ μπορούν να ασκήσουν το μυαλό τους με τη δραστηριότητα ‘Build-A-Boat’ κατά την οποία καλούνται να χτίσουν ένα πλοίο από Legos. Μοναδική εμπειρία για οικογένειες με παιδιά από 2 έως 12 ετών.

MOTIONGATE™ Dubai 

To μεγαλύτερο θεματικό πάρκο εμπνευσμένο από το HOLLYWOOD, με 3 μεγάλα studios να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ, όπως το Columbia Pictures με τα γνωστά Στρουμφάκια, το Dreamworks και το Lionsgate. Ανεβείτε στα τρενάκια με τα φαντασμαγορικά σκηνικά εμπνευσμένα από ταινίες του ΗΟLLYWOOD, απολαύστε 15 live εμπειρίες, 9 θεματικά εστιατόρια, 15 εμπορικά κέντρα. Ζήστε 13 Hollywood Bloclbuster μέσα από τα εκπληκτικά σκηνικά του MOTIONGATE DUBAI


Wild Wadi Waterpark™

Δροσιστείτε με μοναδικές βουτιές μπροστά από το εμβληματικό ξενοδοχείο Burj Al Arab στο φανταστικό θεματικό υδάτινο πάρκο Wild Wadi Waterpark™! Με 30 θεματικές ενότητες και αξιοθέατα είναι ένα μέρος το οποίο θα μείνει αξέχαστο στην οικογένεια σας. Βραβευμένο για την ασφάλεια, την καινοτομία και την τεχνολογία του σίγουρα είναι ένα Highlight του Ντουμπάι που δεν πρέπει να χάσετε.

BOLLYWOOD PARKS™ Dubai

Μια μοναδική εμπειρία σας περιμένει στα πάρκα BOLLYWOOD του Ντουμπάι. Δράση, χορός και γεύσεις από την Ινδία και την βιομηχανία του Bollywood σας περιμένουν στο μοναδικό αυτό θεματικό πάρκο.

 

Σημειώσεις

  • Το Dubai Theme Parks Pass σας δίνει τη δυνατότητα εισόδου για όλη την οικογένεια για 3 πάρκα (5 & 6 ήμερα πακέτα) και για 5 πάρκα (8 ήμερα πακέτα) σε συνεχόμενες ημέρες
  • Η είσοδος σε κάθε πάρκο επιτρέπεται μια φορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ξανά το πάρκο άλλη μέρα με το pass.
  • Όλα τα αξιοθέατα, τα τρενάκια και τα λοιπά περιλαμβάνονται μέσα στην τιμή, εκτός από φαγητό, ποτά και τυχόν αγορές.
  • Με την αγορά του πακέτου δεν υπάρχει δικαίωμα ακύρωσης. Παρόλα αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το pass σε κάποια άλλη ημερομηνία.
  • Όλα τα θεματικά πάρκα είναι πολύ εύκολα προσβάσιμα με το μετρό ή με ταξί.

 

 

Πτήσεις με την  Wizzair

Αν θέλετε Emirates ή άλλες αεροπορικές μπορούμε πάντα να φτιάξουμε το ατομικό πακέτο σας, με τις αντίστοιχες ακριβές τιμές των αεροπορικών τους φυσικά. 

 

Οικογενειακές αποδράσεις στο Ντουμπάι με τους ειδικούς…
Ετοιμαστείτε για μοναδικές οικογενειακές αποδράσεις στα θεματικά πάρκα του Ντουμπάι. Επιλέξτε το πακέτο Dubai Family Experience και απολαύστε εκπτώσεις έως και 60% στις εισόδους στα εκπληκτικά θεματικά πάρκα του Ντουμπάι, ειδικά σχεδιασμένα για οικογένειες.

Περιλαμβάνεται  Ειδική ασφαλιστική κάλυψη με καλύψεις COVID 19 για τα προγράμματα μας

Πακέτο 1 | Ταξιδιωτική ασφάλεια BASIC

 

 

Τιμές με απευθείας πτήσεις Wizzair για Άμπου Ντάμπι – Εγγυημένες θέσεις

Από Αθήνα  από 01/06 – 30/09
5ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα & Tετάρτη (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
6ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Κάθε Tετάρτη, Παρασκευή & Κυριακή (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Tετάρτη, Παρασκευή & Κυριακή (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)

από 2290 € / ανά οικογένεια – τελική τιμή

 

ΗIGHLIGHTS ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ :

  • Απευθείας πτήσεις από Αθήνα για το Άμπου Ντάμπι
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι στο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι
  • Ξενάγηση πόλης μισής ημέρας στο Ντουμπάι με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Διαμονή σε οικογενειακά δωμάτια στο κέντρο ή στις παραλίες του Ντουμπάι
  • DUBAI THEME PARK PASS με είσοδο για όλη την οικογένεια σε 3 ή 5 θεματικά πάρκα ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού, με επιλογή από τα παρακάτω θεματικά πάρκα AQUAVENTURE Waterpark at Atlantis the Palm, IMG Worlds of Adventure, Wild Wadi Waterpark™, Dubai Parks & Resorts 1-Day 2 Park Pass (Επιλέξτε 2 πάρκα from MOTIONGATE™ Dubai, BOLLYWOOD PARKS™ Dubai, LEGOLAND® Dubai & LEGOLAND® Water Park)
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ο ιδανικός συνδυασμός υπηρεσιών και για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς.

 

Από Αθήνα

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 280 € ανά άτομο με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι – Εγγυημένες θέσεις

Οι πτήσεις μας  :  (οι παρακάτω ώρες είναι τοπικές)

(Ιούνιος - Σεπτέμβριος)
Αθήνα – Άμπου Ντάμπι  5W 7008  19.00-00.50    Διάρκεια: 4 ώ και 40 λ
Άμπου Ντάμπι – Αθήνα  5W 7007  13.55-18.35    Διάρκεια: 5 ώ και 20 λ

Τοπικές ώρες – Το Άμπου Ντάμπι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα κατά το θερινό ωράριο

Χιλιομετρική απόσταση Άμπου Ντάμπι – Ντουμπάι (115 χλμ – 1 ώρα & 20 λεπτά)

Αναχ.

Ξενοδοχείο

Τιμή ανά οικογένεια σε τρίκλινο δωμάτιο

(2 γονείς + 1 παιδί  2-12ετών)

Τιμή ανά οικογένεια σε τετράκλινο δωμάτιο

(2 γονείς + 2 παιδιά

 2-12ετών)

5 ημέρες

Κάθε Δευτέρα & Tετάρτη (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)

Με 3 parks Dubai Theme Parks Pass

Dusit D2 Kenz Dubai 4*
- Περιοχή Al Barsha  

2290 €

2990 €

Mercure Dubai Barsha Heights   4*

- Περιοχή Al Barsha  

2390 €

3150 €

Paramount Dubai 5* dlx
- Περιοχή Business Bay

2790 €

3650 €

Dukes the Palm, A Royal Hideway 5* dxl
- Περιοχή Τhe Palm Jumeirah

2950 €

3790 €

6 ημέρες

Κάθε Tετάρτη, Παρασκευή & Κυριακή (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
Με 3 parks Dubai Theme Parks Pass

Dusit D2 Kenz Dubai 4*
- Περιοχή Al Barsha  

2390 €

3150 €

Mercure Dubai Barsha Heights   4*

- Περιοχή Al Barsha  

2490 €

3250 €

Paramount Dubai 5* dlx
- Περιοχή Business Bay

2890 €

3950 €

Dukes the Palm, A Royal Hideway 5* dxl
- Περιοχή Τhe Palm Jumeirah

3150 €

3990 €

8 ημέρες

Κάθε Δευτέρα, Tετάρτη, Παρασκευή & Κυριακή (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)

Με 5 parks Dubai Theme Parks Pass

Dusit D2 Kenz Dubai 4*
- Περιοχή Al Barsha  

2690 €

3490 €

Mercure Dubai Barsha Heights   4*

- Περιοχή Al Barsha  

2790 €

3790 €

Paramount Dubai 5* dlx
- Περιοχή Business Bay

3290 €

4390 €

Dukes the Palm, A Royal Hideway 5* dxl
- Περιοχή Τhe Palm Jumeirah

3650 €

4590 €

Περιλαμβάνονται συνοπτικά : Aεροπορικά, φόροι αεροδρομίων, Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, ξενάγηση πόλης του Ντουμπάι, υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων, διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό, Ειδικό έντυπο για τον προορισμό,  DUBAI THEME PARKS PASS με είσοδο για όλη την οικογένεια σε 3 ή 5 θεματικά πάρκα ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού

Προαιρετικό Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας Κόστος προαγοράς : 60 € ανά ενήλικα, 50 € ανά παιδί

*Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 180 € ανά άτομο  

-          Εάν κάποιο από τα παιδιά είναι άνω των 12 ετών, ζητήστε μας να σας στείλουμε ειδική προσφορά για την οικογένεια σας

-          Ζητήστε μας τις ειδικές τιμές για 5μελής οικογένειες

 

 

 

Το πρόγραμμα  του ταξιδιού :

 

1η ημέρα – Πτήση για το Άμπου Ντάμπι – Οδική μεταφορά στο Ντουμπάι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμπου Ντάμπι.  Άφιξη στο Άμπου Ντάμπι. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο του Ντουμπάι, θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για την περιοχή και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα – Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης)  
Πρωινό στο ξενοδοχείο και έπειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες.  Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας ή να επιδοθείτε σε ατελείωτο shopping. Προτείνουμε να κάνετε μία απογευματινή βόλτα στο Ντουμπάι Downtown, όπου θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Dubai Fountains και θα περιπλανηθείτε στο πολυκατάστημα Dubai Mall με το ενυδρείο του. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα – Χρόνος ελεύθερος για Shopping & προαιρετικό Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4  & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο - Χρησιμοποιείστε το DUBAI THEME PARKS PASS

Πρωινό και προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping. Το απόγευμα και για όσους το επιθυμούν προαιρετικά μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό  χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DUBAI THEME PARKS PASS για να επισκεφθείτε κάποια από τα θεματικά πάρκα του Ντουμπάι.

 

4η ημέρα – Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη) Χρησιμοποιείστε το DUBAI THEME PARKS PASS

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για χαλάρωση στη θάλασσα με βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DUBAI THEME PARKS PASS για να επισκεφθείτε κάποια από τα θεματικά πάρκα του Ντουμπάι.

 

5η ημέρα – Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη) Χρησιμοποιείστε το DUBAI THEME PARKS PASS

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στο Ντουμπάι. Έαν είστε τολμηροί σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη μοναδική εμπειρία DUBAI SKY DIVE, ή να κάνετε μια βόλτα με αερόστατο πάνω από την Αραβική Έρημο. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DUBAI THEME PARKS PASS για να επισκεφθείτε κάποια από τα θεματικά πάρκα του Ντουμπάι.

 

6η ημέρα – Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη) Χρησιμοποιείστε το DUBAI THEME PARKS PASS

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στο Ντουμπάι. Η ημέρα είναι στη διάθεση σας για περισσότερες δραστηριότητες όπως το να κάνετε μια μοναδική κρουαζιέρα στη Dubai Marina ή να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό show στο μοναδικό La Perle. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DUBAI THEME PARKS PASS για να επισκεφθείτε κάποια από τα θεματικά πάρκα του Ντουμπάι.

 

7η ημέρα – Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη) Χρησιμοποιείστε το DUBAI THEME PARKS PASS

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές στα πολυάριθμα πολυκαταστήματα. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DUBAI THEME PARKS PASS για να επισκεφθείτε κάποια από τα θεματικά πάρκα του Ντουμπάι.

 

8η ημέρα – Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι – Πτήση επιστροφής 
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι για την πτήση της επιστροφής μας.

 

Σημείωση :
Στο 5ήμερο πρόγραμμα αφαιρούνται 3 ελεύθερες ημέρες από το παραπάνω 8ήμερο πρόγραμμα.
Στο 6ήμερο πρόγραμμα αφαιρούνται 2 ελεύθερες ημέρες από το παραπάνω 8ήμερο πρόγραμμα.

 

 

Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Προτεραιότητα επιβίβασης, κράτηση συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος.
  • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά 2 ή 3 άτομα
  • Ένα σακίδιο πλάτης (40χ30χ20cm) ανά άτομο
  • Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι προς το ξενοδοχείο της επιλογής σας στο Ντουμπάι και αντίστροφα.
  • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας σε οικογενειακά δωμάτια
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
  • Ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • DUBAI THEME PARK PASS με είσοδο για όλη την οικογένεια σε 3 θεματικά πάρκα (5ήμερο ή 6ήμερο ταξίδι) ή σε 5 θεματικά πάρκα (8ήμερο ταξίδι) με επιλογή από τα παρακάτω θεματικά πάρκα AQUAVENTURE Waterpark at Atlantis the Palm, IMG Worlds of Adventure, Wild Wadi Waterpark™, Dubai Parks & Resorts 1-Day 2 Park Pass (Επιλέξτε 2 πάρκα from MOTIONGATE™ Dubai, BOLLYWOOD PARKS™ Dubai, LEGOLAND® Dubai & LEGOLAND® Water Park)
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με καλύψεις COVID-19
  • ΦΠΑ

 

ΔΕΝ περιλαμβάνονται :

  • Έξοδα προσωπικής φύσεως
  • Οτιδήποτε προαιρετικό η προτεινόμενο
  • Προαιρετικές εκδρομές η δραστηριότητες
  • Δημοτικό φόρο διαμονής (πληρωτέος τοπικά, περίπου 3 € σε 3* ξενοδοχείο, 4 € σε 4* ξενοδοχείο, 5 € σε 5* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
  • Εxtra αποσκευές, κράτηση συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος. (Κόστος αποσκευής 20kg στη WIZZAIR 150 € ανά κομμάτι)
  • Προαιρετική εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με αγγλόφωνο ξεναγό ( sharing 50 € - Private 120 € το άτομο )

 

Προαιρετικές Υπηρεσίες :

  • Προαιρετικό Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας

Κόστος προαγοράς : 60 € κατά άτομο ανά ενήλικα, 50 € ανά παιδί 2-12ετών

 

Διαδικασία κράτησης / τρόποι πληρωμής:

  • Αποστολή φωτοαντιγράφου των διαβατηρίων σας με e-mail αν τα εχετε ετοιμα.
  • Κατάθεση προκαταβολής 1000 € ανά οικογένεια αμέσως μετά την κράτηση για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων της Wizz Air.
  • Εξόφληση της εκδρομής το αργότερο μέχρι 15 μέρες πριν την αναχώρησή.

 

Γενικές Σημειώσεις:

  • Τα  Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στα Η.Α.Ε.
  • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό

( Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, το γραφείο μας δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά σας έγγραφα)

  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης του ξενοδοχείου με άλλο αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
  • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
  • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
  • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
  • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
  • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
  • ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ: ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ