Skip to main content

Ντουμπάι (σαφάρι στην έρημο) – 'Αμπου Ντάμπι - Χριστούγεννα 2019 - Πρωτοχρονιά 2020 από 859,00

Αναχωρήσεις : 22/12, 29/12, 5/1

7 ΗΜΕΡΕΣ

 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου θα πάρουμε την πτήση μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για την πόλη του Μέλλοντος ή αλλιώς τη Νέα Υόρκη της Μέσης Ανατολής, το μαγευτικό Ντουμπάι

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΕ ΓΕΥΜΑ (ΝΤΕΪΡΑ – ΜΠΑΡ ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΖΑΜΠΙΛ)

 Άφιξη στο Ντουμπάι και ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πως ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα “χτιστά”σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζοί ( αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι που στεγάζετε στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι. Στο μουσείο θα δούμε πως ζούσαν οι ντόπιοι πριν την ανακάλυψη του πετρελαίου από βίντεο που θα παρακολουθήσουμε αλλά και από αναπαραστάσεις της καθημερινότητάς τους στο παρελθόν και έτσι θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα της πόλης και της εξέλιξής της.  Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο. Μετά τις αγορές θα έχουμε ένα πλούσιο γεύμα. Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ όπου θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο και σας προτείνουμε να κάνετε την βραδυνή περιήγηση του Ντουμπάι. Στο Dubai by Night επισκεπτόμαστε 3 από τα πιο όμορφα σημεία του Ντουμπάι. Θα δούμε τα μεγαλύτερα συντριβάνια στον κόσμο να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο Madinat Jumeirah, ένα υπέροχο συγκρότημα με καταστήματα, καφέ, μπαρ και εστιατόρια και τέλος θα επισκεφτούμε το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο σε κλειστό χώρο στο ξενοδοχείο Atlantis. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΕ ΓΕΥΜΑ (ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΗΣΙ ΦΟΙΝΙΚΑ – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΕΙΧ ΖΑΪΝΤ – ΜΠΟΥΡΤΖ ΧΑΛΙΦΑ)

 Έχοντας δει το πως ξεκίνησαν όλα, στη σημερινή μας περιήγηση θα δούμε τι έχουν καταφέρει να φτιάξουν μέσα σε λιγότερο από 50 χρόνια. Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το κέντρο της πόλης ή αλλιώς Downtown. Θα κινηθούμε κατά μήκος του δρόμου Σεΐχη Ζάιντ, του ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους. Μέσα από αυτή την διαδρομή θα καταλήξουμε στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του Burj Khalifa (Μπουρτζ Χαλίφα) όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Θα περιηγηθούμε στην περιοχή Downtown και στο Boulevard Street με τα υπέροχα μαγαζιά και θα συνεχίσουμε για την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Εκεί θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο κατάρτι Burj Al Arab (Μπουρτζ Αλ Αράμπ). Θα συνεχίσουμε με στάση για φωτογραφίες σε ένα υπέροχο συγκρότημα με κάποια από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης και θα επισκεφτούμε το κέντρο Ισλαμικής Τέχνης. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των επωνύμων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή. Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση  για την περιοχή Ντουμπάι Μαρίνα. Στάση για φωτογραφίες μπροστά από τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης θα έχουμε στάση για ένα πλούσιο γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο και θα σας προτείναμε μια κρουαζιέρα με δείπνο ή να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall (Ντουμπάι Μολ) ή το Emirates Mall (Έμιρεϊτς Μολ). Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ημέρα ελεύθερη)

 Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσουμε το Ντουμπάι σε χαλαρούς ρυθμούς.

5η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ με ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

 Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή όπως το λένε οι ντόπιοι το πράσινο Εμιράτο. Μετά από μια απόσταση 190 χλμ (περίπου 2 ώρες) και πριν φτάσουμε στο κέντρο της πόλης θα επισκεφτούμε το μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ όπου θα ξεναγηθούμε και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Θεωρείται το πιο όμορφο Τζαμί στον Μουσουλμανικό κόσμο. Αφήνουμε πίσω μας το Τζαμί, διασχίζουμε την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάιντ, το προεδρικό παλάτι και φτάνουμε σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στον κόσμο, το Emirates Palace. Ένα ξενοδοχείο όνειρο με μάρμαρο, αλάβαστρο, γρανίτη και χρυσό σε όλους τους χώρους. Εκτός από χρόνο για φωτογραφίες το γραφείο μας σας προσφέρει έναν υπέροχο καφέ. Απολαύστε τον!!! Το πρόγραμμά μας συνεχίζει με το πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι. Ένας χώρος που μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης. Η ξεναγησή μας συνεχίζει μέσα από τον πανέμορφο παραλιακό δρόμο της πόλης για να φτάσουμε στο μουσείο του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι όπου και θα επισκεφτούμε. Εκεί σας δίνετε ο χρόνος να θαυμάσετε το καταπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης μουσείο και τα δεκάδες εκθέματα διαφόρων πολιτισμών που εκτίθενται εδώ.  Ακολουθεί γεύμα. Η περιήγησή μας στην πρωτεύουσα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στο Yas Island το νησί όπου φιλοξενεί την πίστα της Φόρμουλα Ένα. Θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες και μετά θα μπούμε στην είσοδο του  Ferrari World για φωτογραφίες και για τους λάτρεις αγορές αναμνηστικών από την μεγαλύτερη boutique Ferrari στον κόσμο (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στα παιχνίδια του πάρκου). Η συνέχεια είναι η επιστροφή μας στο Ντουμπάι. Το βράδυ σας είναι ελεύθερο όπου μπορείτε να επισκεφτείτε κάποια από τα εμπορικά ή προαιρετικά να κάνετε το An Other Dubai. Μια 5ωρη ξενάγηση με επίσκεψη στους υπέροχους, μαγικούς κήπους του Ντουμπάι και το παγκόσμιο χωριό που είναι μοναδικό στο είδος του (Νοέμβριο με Μάρτιο). Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΕ JEEP 4X4 ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΒΕΔΟΥΙΝΩΝ

 Η σημερινή μέρα είναι η μέρα της περιπέτειας και της διασκέδασης, η μέρα μικρών και μεγάλων. Το πρωινό μας είναι ελεύθερο όπου μπορείτε να επισκεφτείτε κάποια από τα εμπορικά της πόλης ή να απολάυσετε την πισίνα στο ξενοδοχείο σας. Το μεσημέρι  περίπου 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι. Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στους αμμόλοφους και στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα έχουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, sandboard (κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα), χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες. Για το βράδυ που είναι ελεύθερο ο αρχηγός μας θα σας προτείνει κάποια υπέροχα μπαρ που μπορείτε να επισκεφτείτε για ποτό.

7η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

 Το ταξίδι μας φτάνει στο τέλος του αλλά έχουμε ελεύθερο το πρωινό για μια τελευταία βόλτα σε κάποιο από τα μέρη που μας γοήτευσε ή για κάποιες τελευταίες αγορές. Αφήνουμε τα δωμάτιά μας, μεταφορά στο αεροδρόμιο και παίρνουμε την πτήση επιστροφής για Αθήνα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/12/2019 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 859€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 859 € 375 €
  Twin Room 859 € 375 €
  Triple Room 859 € 375 €
  Single Room 1169 € 375 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  29/12/2019 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 1055€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 1055 € 375 €
  Twin Room 1055 € 375 €
  Triple Room 1055 € 375 €
  Single Room 1365 € 375 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  5/1/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 859€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι
- Double Room 859 € 375 €
  Twin Room 859 € 375 €
  Triple Room 859 € 375 €
  Single Room 1169 € 375 €

Περιλαμβάνονται

  •   Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  •   Ξενοδοχείο 4* (MEDIA ROTANA 4*) με πρωινό καθημερινά.
  •   2 γεύματα μετά το τέλος της ξενάγησης του Ντουμπάι
  •   1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης του Άμπου Ντάμπι
  •   1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι)
  •   Περιηγήσεις, ξεναγήσεις με Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο.
  •   Έλληνας αρχηγός-συνοδός
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •   Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).

Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 375 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΠΟ 1ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ CHECK ΟUT.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ  Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 15 DIRHAM ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:

15  DIRHAM  Χ 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ = 45 DIRHAM TO  ΔΩΜΑΤΙΟ*

*15 DIRHAMS ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 3,6 €

  45 DIRHAM = 10,80 €

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την είσοδό σας στο μεγάλο τζαμί στο ’μπου Ντάμπι είναι απαραίτητη ειδική ενδυμασία για τις γυναίκες: φούστα μακριά μέχρι τον αστράγαλο ή παντελόνι φαρδύ που να μη διαγράφεται το σώμα, μαντήλα για το κεφάλι και μακρυμάνικο πουκάμισο ή μπλούζα (όχι ντεκολτέ).

Αριθμός Πτήσης

Διαδρομή
(Από – Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

WY 194

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΣΚΑΤ

23:20

06:30 +1

WY 605

ΜΑΣΚΑΤ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

10:35

11:45

WY 606

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΜΑΣΚΑΤ

12:35

13:45

WY 193

ΜΑΣΚΑΤ – ΑΘΗΝΑ

14:45

19:00