Skip to main content

Ντουμπάι Οκτώβριος και 28η Οκτωβρίου 2019 Προσφορά!

 ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ & 28η ΟΚΤ. 2019 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ (Από 01/10/2019 - 30/10/19) ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ ΞΕΝΑΓΟ!!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (23,24,25,26/10) ΕΚΠΤΩΣΗ 80 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ME THN EMIRATES –ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 13/09 οσο υπαρχουν θεσεις...

Τιμοκαταλογος - πατηστε εδω!  

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

(ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ)

                                                ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:                                                                                                          ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ :

TURKISH AIRLINES

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ –  KΩΝ/ΠΟΛΗ

15.40-17.10

 

KΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

1855-00.50

 

ΝΤΟΥΜΠΑΙ -  KΩΝ/ΠΟΛΗ

02.00-05.35

KΩΝ/ΠΟΛΗ – ΘΕΣ-ΝΙΚΗ

07.15-08.45

EMIRATES

(Airbus 380 Διώροφο!!!)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ 26/10

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

2300 - 0445 +1

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

1620 -2025

 

 

GULF AIR

 

(ΠΕΜ - ΣΑΒ) ΑΘΗΝΑ –ΜΠΑΧΡΕΙΝ 1930-2330

                ΜΠΑΧΡΕΙΝ –ΝΤΟΥΜΠΑΙ  0155-0405

 

 

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ 1300-1315

ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΑΘΗΝΑ 1400-1845

 

TURKISH AIRLINES

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ –  KΩΝ/ΠΟΛΗ

21.30-22.45

 

KΩΝ/ΠΟΛΗ  – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

0110-0545

 

ΝΤΟΥΜΠΑΙ -  KΩΝ/ΠΟΛΗ

02.00-05.35

KΩΝ/ΠΟΛΗ – ΘΕΣ-ΝΙΚΗ

07.20-08.40

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια + Διαμονή με πλούσιο πρωινό μπουφέ + Μεταφορές + Ξεναγήσεις με γεύματα οποιες γραφει η καθε εκδρομη στον τιμοκαταλογο
  • Νερό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης + Είσοδοι σε μουσεία
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια + Ενημερωτικά έντυπα

- ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: μαζι με το Σαφαρι 4χ4 κανουμε και βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, τσάι καλωσορίσματος, δείπνο BBQ, oriental χορούς !

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων & φιλοδωρήματα …..375€
  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία

   

OI ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΜΑΣ αναλυτικα  - περιλαμβάνονται οπου τις αναφερει ο Τιμοκαταλογος!

  • ΝΤΟΥΜΠΑΪ – TZOYMEIΡΑ Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάιεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJ EL ARAB. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας στο εμπορικό κέντρο Σουκ Μαντινάτ Τζουμέιρα, χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε ένα καφέ ή ποτό πάνω από τα κανάλια της Βενετίας του Ντουμπάι. Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the palm. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην περιοχή downtown όπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου το Burj Dubai. Περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.

  • ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των Αραβικών εμιράτων το Αμπού Ντάμπι. Η πρώτη μας στάση θα είναι το «διαμάντι» του Αμπού Ντάμπι το περίφημο τζαμί του Σείχη Ζάιεντ. Ένα από τα μεγαλύτερα τζαμία του κόσμου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Emirates Palace (το πρώην παλάτι του Ελ Σείχ Ζάιεντ με τα 80 τόνους χρυσού) και θα περάσουμε στη συνέχεια από το παλάτι του Σείχηκαθώς επίσης και από το Μουσείο του Λούβρου που άνοιξε τις πόρτες του τα τέλη του 2017(η είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Έπειτα θα περάσουμε από το Yasislandμε την πίστα της Formula 1 & το Park Ferrari, θα περάσουμε στην συνέχεια απο το Sadeeyat island. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα.

  • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ Το βράδυ θα αποχαιρετήσουμε την πόλη του Ντουμπάι κάνοντας μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό όπου μπορείτε να απολαύσετε το νυχτερινό Ντουμπάι λουσμένο στα φώτα. Διανυκτέρευση.

  • ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ (ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ) Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς όπως ο χορός δερβίση & ο χορός της κοιλιάς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

 

 

Σημειώσεις Έκδοση (‘Α) – 06/08/2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ + 20 ΕΥΡΩ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

  • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
  • Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα. Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
  • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
  • H παραλαβή δωματίων γίνεται 14:00μμ με όλες τις αεροπορικές. Επιπλέον Κόστος για το Early Check in
  • ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ: ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
  • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων.
  • Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.
  • ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 1 KING SIZE BED + 1 EΞΤΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ
  • ***ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES ΑΠΟ 150 €
  • ****ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ FERRARI WORLD ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ KAT’ ATOMO …. 120 EYΡΩ .
    ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 6 ΑΤΟΜΩΝ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ.

 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ) - 80 ΕΥΡΩ 5/6 ΗΜΕΡΕΣ -120 ΕΥΡΩ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΝΗΛΙΚΑ
  • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

 

Εφοσον ταξιδευετε με το Γκρουπ μας, ζητηστε μας τις Ειδικες τιμες για διαφορες δραστηριοτητες για τις ελευθερες μερες σας!

DUBAI MIRACLE GARDEN
Επισκεφτείτε το μοναδικό και υπέροχο πραγματικά DUBAIMIRACLEGARDENS. Εδώ θα δείτε πάνω από 45 εκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια σε μοναδικές κατασκευές , σχήματα και χρώματα με 45 διαφορετικές ποικιλίες Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να απολαύσετε κάτω από τους 5 τεράστιους θόλους με τα χιλιάδες κρεμαστά καλάθια λουλουδιών , πίνοντας ένα κοκτέιλ φρούτων, καφέ η τρώγοντας ένα σνακ να χαλαρώσετε και να χαθείτε μέσα σε αυτό το εκπληκτικό περιβάλλον

LEGOLAND
Το πάρκο LEGOLAND στο Ντουμπάι είναι για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 2-12. Διαθέτει πάνω από 40 διαδραστικές βόλτες, 15.000 LEGO δομές και μοντέλα κατασκευασμένα από πάνω από 60 εκατομμύρια τούβλα LEGΟ. Δίπλα στη LEGOLAND βρίσκεται το LEGOLANDWATERPARK και αυτό σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά ηλικίας 2-12 και τις οικογένειές τους με πάνω από 20 νεροτσουλήθρες και μοναδικά αξιοθέατα.

BOLLYWOOD PARK
Το πρώτο θεματικό πάρκο στον κόσμο αφιερωμένο στο Bollywood γεμάτο με δράση, περιπέτεια, ρομαντισμό, κωμωδία, μουσική, χορό, τη γεύση και το συναίσθημα του Bollywood στυλ. Μια γιορτή της βιομηχανίας ταινιών της Βομβάης σε 5 ζώνες εμπνευσμένο από Bollywood.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – MALL OF EMIRATES
Στο φημισμένο εμπορικό κέντρο Emirates Mall κατασκευάστηκε το πρώτο κλειστό χιονοδρομικό κέντρο στην Μέση Ανατολή. Επισκεφτείτε το και κάντε σκι μόνοι σας ή με δάσκαλο, διασκεδάστε με την Snow Bullet ή ακόμα δείτε από κοντά και ταΐσετε πιγκουίνους!

DUBAI OPERA
Δίπλα στο πιο ψηλό ουρανοξύστη του κόσμου, τον Μπουρζ Καλίφα άνοιξε η πρώτη Όπερα του Ντουμπάι. Το κτίριο είναι εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές βάρκες «dhow» των Αράβων και στεγάζει ένα πολυμορφικό αμφιθέατρο 2.000 θέσεων. Φιλοξενώντας από κλασικά κονσέρτα μέχρι μιούζικαλ, η Όπερα του Ντουμπάι φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο καλλιτεχνικό κέντρο της Μέσης Ανατολής.

ΝΕΟ..SAFARI PARK DUBAI
Το Dubai Safari είναι ένα από τα πιο περιζήτητα νέα αξιοθέατα της πόλης.Το κύριο αξιοθέατο του Safari του Ντουμπάι είναι η διαδρομή Safari Village. Εδώ οι επισκέπτες μας ταξιδεύουν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης μέσω της Αφρικής και στη συνέχεια της Ασίας σε ένα από τα άνετα λεωφορεία

ΝΕΟ..ΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
Ο γάλλος αρχιτέκτονας Ζαν Νουβέλ που σχεδίασε την «πόλη-μουσείο», εμπνεύστηκε από τις παλιές αραβικές συνοικίες για να κατασκευάσει στο νησί Σααντιγιάτ αυτόν τον χώρο που περιλαμβάνει 55 λευκά κτίρια. Περιτριγυρισμένο από νερό από τρεις πλευρές, το μουσείο φιλοξενεί 600 έργα τέχνης. “Είναι κάτι παραπάνω από ένα μουσείο. Είναι ένα κέντρο ειρήνης, αποδοχής, φιλίας και εκπαίδευσης », δήλωσε στο Reuters ο Μοχάμεντ αλ Μουμπάρακ, πρόεδρος του τμήματος πολιτισμού και τουρισμού στο Αμπού Ντάμπι

ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ
Μπείτε στην πισίνα και νιώστε την μοναδική εμπειρία να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, να κολυμπήσετε και να βγείτε φωτογραφίες με τα πανέμορφα θαλάσσια θηλαστικά τα δελφίνια

DUBAI AQUARIUM
Βυθίστε τις αισθήσεις σας σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, εντυπωσιακή θαλάσσια ζωή και απίστευτες εμπειρίες. Το DubaiAquarium στο DubaiMall με το μεγαλύτερο παράθυρο σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο SandTiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ.. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη

DUBAI FRAME
Θεαματική θέα στο Ντουμπάι από το διάδρομο του Ντουμπάι Frame. Το Ντουμπάι εγκαινίασε την τελευταία ατραξιόν του: Μια γιγάντια κορνίζα που πλαισιώνει τις δυο αντίθετες όψεις της πόλης, τα ιστορικά της κτίρια και τα σύγχρονα κτίρια, το παλιό και το σύγχρονο Ντουμπάι.

LA PERLE DRAGONE SHOW
Ένα μοναδικό υπερθέαμα από επαγγελματίες ακροβάτες σε ένα Σόου που πραγματικά κόβει την ανάσα , η παράσταση δημιουργήθηκε από τον θρυλικό Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Franco Dragone, φημισμένο για το έργο του, μεταξύ των οποίων το Le Rêve στο Λας Βέγκας και το The House of Dancing Water στο Μακάο.Το La Perle διαθέτει μια εκπληκτική συγχώνευση εντυπωσιακών καλλιτεχνικών παραστάσεων, εικόνων και τεχνολογίας , επηρεάζεται από την πλούσια κουλτούρα, το ζωντανό παρόν και το φιλόδοξο μέλλον του Ντουμπάι, με εντυπωσιακά ακροβατικά και ειδικά εφέ που θα αφήσουν τους θεατές άφωνους.

 

 

 

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!

 παντα μπορειτε να συνδυαζετε το Ντουμπαι μαζι με αλλα μερη που πεταει η Emirates! Ελατε να το συζητησουμε αναλογα το μπατζετ σας, και το στυλ που σας αρεσει/ταιριαζει!!

 

 ΝΤΟΥΜΠΑΙ- ΜΑΛΔΙΒΕΣ – από ευρώ + 995 ευρώ το άτομο
(3 ΝΎΧΤΕΣ )Με διαμονή σε 4* ξενοδοχείο στις Μαλδίβες Paradise Island , Ημιδιατροφή + μεταφορές και αεροπορικό

 

 ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΠΟΥΚΕΤ – από + 485 ευρώ το άτομο
(3 ΝΎΧΤΕΣ ) Με διαμονή σε 4* ξενοδοχείο , μεταφορές + PHI PHI ISLAND
+ αεροπορικό

 ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ από + 725 ευρώ το άτομο
3 (ΝΥΧΤΕΣ) Με διαμονή σε 4* ξενοδοχείο , μεταφορές , + αεροπορικό Δώρο Night Safari!!!

 

 ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΜΠΑΛΙ - από + 715 ευρώ το άτομο
3 (ΝΥΧΤΕΣ) Με διαμονή σε 4* NUSA DUA περιοχή , μεταφορές, + αεροπορικό &
Δώρο: Εκδρομή UBUD & TANAH LOT