Skip to main content

Ντουμπάι - Άμπου Ντάμπι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019! ΑΠΟ 899,00

Σαφάρι στην έρημο με 4x4, Βεδουίνικη βραδιά

• Απ’ ευθείας πτήσεις της Emirates

• Το μοναδικό Ελληνικό πρόγραμμα με διαμονή στο πολυτελές Marriott Marquis 5* • 3 γεύματα • Δώρο: Το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο του Λούβρου

Ένας νέος, ραγδαία αναπτυσσόμενος προορισμός, με μεγάλες επιρροές από την δυτική αρχιτεκτονική των ουρανοξυστών και της παράδοσης που του χαρίζει η αραβική ταυτότητά του. Το Ντουμπάι θα το βρείτε κάπου ανάμεσα στην αναζήτηση του νέου και του πρωτοποριακού, της πληθώρας των αγορών, των μοναδικών υπηρεσιών των υπερπολυτελών ξενοδοχείων, της αγαλλίασης της θάλασσας και της περιπέτειας με σαφάρι στην έρημο!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 12/6, 3/9, 17/9, 23/10, 12/11, 3/12/2019

1η μέρα: Αθήνα - Ντουμπάι

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ντουμπάι. Άφιξη και ενημέρωση από τον συνοδό μας για την πόλη και τις συνήθειες των κατοίκων της. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η μέρα: Ντουμπάι,Ξενάγηση

Πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαΐντ με τους 250 ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον ύψους 804 μέτρων Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι (το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο), καθώς και την Ντουμπάι Φρέιμ, την ψηλότερη κορνίζα στον κόσμο, την οποία συνθέτουν δύο πύργοι ύψους 150 μέτρων που συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα στην κορυφή τους. Με κατεύθυνση την περιοχή Μπαστακία, φθάνουμε και επισκεπτόμαστε το Λαογραφικό Μουσείο. Στη συνέχεια διασχίζουμε με παραδοσιακές βάρκες το κανάλι Ντουμπάι Κρικ για να περάσουμε στην περιοχή Μπουρ Ντουμπάι και να επισκεφθούμε τις αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στάση για γεύμα και συνεχίζουμε προς την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, απ΄ όπου θα φωτογραφήσουμε το ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ, που θυμίζει ιστιοφόρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απογευματινή βόλτα με τον αρχηγό στο επιβλητικό Dubai Mall με το ενυδρείο και τα σιντριβάνια με τα νερά που χορεύουν.

3η μέρα: Ντουμπάι, Σαφάρι στην έρημο με 4x4, Βεδουίνικη βραδιά

Προαιρετική εκδρομή "Το μοντέρνο Ντουμπάι",

Μισή μέρα ελεύθερη για να χαρείτε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ή για να γνωρίστε το μοντέρνο Ντουμπάι, ακολουθώντας μία προαιρετική εκδρομή. Γνωρίστε το νησί σε σχήμα φοίνικα, που φιλοξενεί το ξενοδοχείο Ατλαντίς με το ενυδρείο των δελφινιών και τις υδατοτσουλήθρες. Ακόμα, τη νέα περιοχή Μαρίνα, αλλά και τη Μαντινάτ Τζουμέιρα, που θυμίζει Βενετία με αραβικό στυλ. Το ίδιο απόγευμα, μια όμορφη διαδρομή θα μας οδηγήσει έξω από την πόλη, προς τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση όλων των τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σέρφινγκ σε κύματα. Στάση σε εκτροφείο καμηλών και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει, έχουμε την ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο την έρημο. Στη συνέχεια θα γευθούμε αραβικά εδέσματα σε βεδουίνικες τέντες και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες και σέρφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο.

4η μέρα: Ντουμπάι

Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι,Δώρο: Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο του Λούβρου

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα των ΑραβικώνΕμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Πρώτη μας στάση θα είναι στοεντυπωσιακό μουσείο του Λούβρου, που εγκαινιάστηκε το2017 και στο οποίο σας κάνουμε δώρο το εισιτήριο εισόδου.Όσοι δεν επιθυμούν να επισκεφθούν το μουσείο, μπορούννα επισκεφθούν προαιρετικά την πίστα της Φεράρι -τομεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Φεράρι στον κόσμο (έξοδαατομικά). Ακολουθεί η τοπικήαγορά χουρμάδων, όπου θα δούμε καιθα δοκιμάσουμε τις περίπου 126 ποικιλίες που παράγονταιστην περιοχή. Μπαίνοντας στο κέντρο της πόλης θα δούμε την κοσμοπολίτικη παραλία Μπλου Γουότερς.Έπειτα, κατευθυνόμαστε προς το Emirates Palace (έναξενοδοχείο-παλάτι με αραβική αρχιτεκτονική) και το WhitePalace (τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογενείας), ταοποία θα θαυμάσουμε από την Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι(μπορείτε προαιρετικά να επισκεφθείτε το Emirates Palace- αφού δοκιμάσετε έναν μοναδικό καπουτσίνο με φύλλαχρυσού και να θαυμάσετε τους κεντρικούς χώρους, την καφετέρια και τους κήπους των ανακτόρων). Στάση για φαγητό και επίσκεψη στο μεγαλύτερο τζαμί τωνΗνωμένων Αραβικών Εμιράτων και το όγδοο μεγαλύτεροστον κόσμο, αφιερωμένο στον πολυαγαπημένο τουςΣεΐχη Ζάιντ (ήταν ο πρώτος πρόεδρος της χώρας καιείναι θαμμένος στην αριστερή του πλευρά). Ένας τέλειοςσυνδυασμός αραβικής και μαυριτανικής αρχιτεκτονικής,καταφέρνει να εντυπωσιάσει από μακριά με το μέγεθόςτου,με το ολόλευκο μάρμαρο και τα σχέδια από πολύχρωμεςπέτρες, με το μεγαλύτερο χαλί του κόσμου έκτασης 5.627μέτρων και τους πολυέλαιους του από τόνους κρυστάλλωνΣβαρόφσκι. Επιστροφή στο Ντουμπάιαργά το απόγευμα.

5η μέρα: Ντουμπάι, Ημέρα ελεύθερη

Προαιρετική βόλτα στο σουκ Μαντινάτ Τζουμέιρα

Ημέρα για χαλάρωση στη θάλασσα ή για επισκέψεις πολυκαταστημάτων και του υπέροχου ξενοδοχειακού Αραβικού συγκροτήματος Μαντινάτ. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Wafi Μall και το Μall of the Emirates, γνωστό για τη χιονοδρομική του πίστα. Για το απόγευμα σας προτείνουμε μία προαιρετική βόλτα με τον αρχηγό στο σουκ Μαντινάτ Τζουμέιρα.

6η μέρα: Ντουμπάι - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν.

Τιμή κατ' άτομο

6 μέρες

Δίκλινο

Διαφορά Μονόκλινου

Έκπτωση παιδιού

έως 12 ετών

(σε δωμάτιο

με 2 ενήλικες)

12/6, 3/9, 17/9, 23/10, 12/11, 3/12

€ 899

+ 400

- 490

 

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται

• Αεροπορικά εισιτήρια με Emirates • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* (Marriott Marquis) • Ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι με γεύμα • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με γεύμα • Σαφάρι στην έρημο με 4x4 και μπάρμπεκιου • Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός που θα είναι μαζί σας όλες τις ημέρες και ώρες δραστηριοτήτων και μεταφορών

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, ατομική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, ασφάλεια αστικής ευθύνης: € 370 - Ο δημοτικός φόρος πληρώνεται αποκλειστικά από τους πελάτες κατά την είσοδο στο ξενοδοχείο και είναι € 5 σε 5* (ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση)

Πτήσεις με Emirates

Αθήνα 18.05΄ - Ντουμπάι 23.35΄

Ντουμπάι 10.50΄ - Αθήνα 15.00΄

Σχετικά με το JW Marriott Marquis Hotel 5*

Το ξενοδοχείο JW Marriott Marquis Hotel βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία, πολύ κοντά στο Dubai Mall και το Mall of the Emirates, δίπλα στον σταθμό Business Bay του Μετρό και ακριβώς δίπλα από τη νέα επέκταση του Dubai Water Canal. Επιπλέον, η απόσταση με τα πόδια από το BurjKhalifa είναι μόλις 28΄ με τα πόδια. Στεγάζεται σε 2 εμβληματικούς πύργους και προσφέρει το μοναδικό Saray Spa and Health Club, καθώς και μία εντυπωσιακή ποικιλία από 14 βραβευμένα εστιατόρια, lounge και μπαρ.

Τα 1.608 πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια του ξενοδοχείου, κομψά σχεδιασμένα, διαθέτουν μοντέρνα διακόσμηση, επίπεδη οθόνη, γραφείο και μπάνιο με βαθιά μπανιέρα και όλα τα είδη περιποίησης.

Στο ξενοδοχείο θα βρείτε ακόμα εξωτερική πισίνα και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους